Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

2 den dusuk yok demek.ama bazen gec dollenme oluyor yani 1 veya en fazla 1.5 gunluk gecikmeye gec dollenme denir.oyuzden 2 gun sonra yaptrdigininda emin olursun va rmi yok mu diye
Valla cok umudum yok aslinda dedim gidip kan vereyim en azindan rahat rahat bayram temizligimi yaparim :) rabbim hayirliyi nasip etsin isteyen herkese icinde bizlerede

Hergün mü çalıştınız canım yumurtlama döneminde?
Yok canim her gun degil ayin 11-13 unde oldu ben 14 unde yumurtlama akintisi bitti sandim dedim o gunude bos gecmeyeyim yine calisma oldu sonra yine gün asiri devam etti sadece 13-14 arka arkaya oldu her gun calismak sperm kalitesini dusurur bide mesela 13 unde sabah oldu 14 dede aksam yani yine arada baya saat biraktik ama galiba yumurtlama akintisini gorunce son iki gununde ust uste olunca tuttu diye dusunuyorum gun asiri olunca denk gelmeyebiliyo sanirim.

Valla canim ayirt edemiyorumki hic biseyi deli gibi gazim var sadece ara ara gunlerdir kasiklarim agriyo akintim devam ediyo bunun disindada bisey yok
Akintin devam ediyosa allahtan umut kesilmez bide suna dikkat et mesela adete yakin akinti olur yine ama cok azalir belli etmez fazla bide yumurtlama akintisi bittiginde o sira akinti beyaza döner cok olur. Bende o beyaz akinti hic kesilmedi adete yakinda ayniydi hep

Kizlar ya benim bat 12 si bugun kan verdim dayanamayip <2 cikti yokmu sizce kanda boyle cikip adeti gecince yukselende oluyomus bilemedim ne hissedecegimi
Canim benimde bat 13 14 eylül bende dayanamayip kan verdim 2 cikti araştırdım adet döngüsü 30 sa regle 4.5 gun kala 2 cikarmis regl gunumuzu bekliyecegiz inslh yukselir degerimiz

Yasemin diye anın adımıı lutfennnnnAllah razı olsun

Canim benimde bat 13 14 eylül bende dayanamayip kan verdim 2 cikti araştırdım adet döngüsü 30 sa regle 4.5 gun kala 2 cikarmis regl gunumuzu bekliyecegiz inslh yukselir degerimiz
Beklemekten baska caremiz yok zaten tatlim hayirlisi olur senin icinde insallah

Sen nasilsin canim gectimi bacak agrin benim bugun gecti şükür hatta göğüs lerim cok aciyordu onlarda gecti basim donuyor ara ara sanki kayiga binmis gibi oluyorum bazen

Batmalar geçti çok şükür ama yinede karnım bana bi tuhaf geliyo çözemedim ne. belkide 10 senedir adet olmadan 1 hafta öncesinden karın ağrım başlıyodu. Alıştım . Şuanda batım 1 gün sonra ve hala karın ağrım olmadığı için kendimi tuhaf hissediyorumdur.

Anladım canım bu ay bendr öyle deniyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…