Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Akintim var ara ara sari ara ara beyaz bide ates basiyo sanirim adet olcam kasiklarimda ara ara agriyo bide suan ustune grip oluyorum

Tamam canim sende yaz farkli bisey cikarsa ilk burda paylasicam benim tek tupum tamamen tikali bu hsg cektirdim umut olur herkesede :)
Canım benim rabbim şifa versin inşallah tek tüple bile kalan oluyor sakın unutma

Kızlar isimleriniz ney dua ederken anmak istiyorum mesela ayşe kardeşim için gibi

Sürekli ruyalarimda hamileyim yaaa bu gece hangi maceralara yelken acacagim cok ruya görüyorum ben yaa esime soruyorum ara ara görürmüs

iyi aksamlar kizlar kusura bakmayin sohbetin arasina bodoslama daldim ama benim beynimi kemiren bisey var cevap bulamiyorum bu turlu ben adetim gecikdi 6 gun bugun ve dun test yaptim ilk basda hic birsey cikmadi ikinci cizgiye dair ama bir kac saat sonra bakdim test kurumusdu ama ikinci cizgi belli oluyodu bana yardim edermisiniz basina boyle bisey gelip hamile kalan varmi ? su an kan veremiyorum bayram icin memlekete geldik anca 10 gun sonra test yapma sansim var kimseyede soyluyemiyorum bu arada agusdosun 24 de biraz peceteye kahverengimsi bi leke geldi okadar heyecandan oluyorum .kalabalik yerde oldum icin anca simdi musait oldum rahassizlik verdiysem kusura bakmayin okuyan cvblarsa cok mutlu olurum

bu arada iki yildir evliyim ve cok isdiyorum anne olmayi Rabbim isdeyen herkese nasib etsin insallah ..

Akintim var ara ara sari ara ara beyaz bide ates basiyo sanirim adet olcam kasiklarimda ara ara agriyo bide suan ustune grip oluyorum
Bekleyelim bakalim uc gun daha canim hayirlisi olsun insallah adet olmazsin

Sürekli ruyalarimda hamileyim yaaa bu gece hangi maceralara yelken acacagim cok ruya görüyorum ben yaa esime soruyorum ara ara görürmüs
Canım psikolojik tamamen bende öyleyim bilinç altımızdan kaynaklanıyor ama kimininki çıkıo tabi

Benim basima defalarca geldi hepsi negatifle sonuclandi kanda.sonrada cikan sonuclara iyibar edilmemesi gerekiyor ama senin kekende gelmis.idrarda cikmaasada kanda cikabilir.2 3 gun sonra testi yenile bence

Assos sen ne kadardir deniyosun benim 1.5 yil oldu 4 yillik evliyim
Canim ben 12 senelik evliyim 4. Yilinda bir evladim oldu cok dua etmistim doktor doktor gezmistik hic sorun yoktu ama cocuk olmuyordu sonra bir hocaya gittik tutsu falan verdi okuduk esimle o ay hamile kaldim tabiki rabbimin hikmeti verecegi zamani biliyor simdi oglum 7 yasinda el bebek gul bebek buyuttuk 1. Sinifida atlatalim 2. Bebek olsun dedik kades icin cok gec kaldigimizin esimde bende farkindayiz ama hersey takdir ilahi işte temmuzda riami cikarrttim bu 2. Ayimiz canim ama yaşım 36 bi an once olur inslh

bu arada iki yildir evliyim ve cok isdiyorum anne olmayi Rabbim isdeyen herkese nasib etsin insallah ..
Canım hoşgeldin aşk olsun neden rahatsız olalım ki takıl bize insan rahatlıyor kadın kadına .. İnşallah hamlesindir yerleşme kanama isı yaşamış olabilrsin canım keşke yanında test goturseydinn 10 gun nasıl sabretcen 2 gun arayla yapardın. Alma imkanın varsa al canım yaparsık donunce kan verirsin

Canim insallah bebisin seninledir valla kac test yaptim 3-4 saati gec 3 gün sonra bile cizgi cikmadi vardir bi hayir yani tabi bilemeyiz simdi hamileligimde cizgiler hemen olustu oncekilerde hic cikmiyodu 1-2 ay köseye atip cöpe atmadigim testlerde vardi bembeyaz eger mumkun olursa bi test daha al yal 2 gun sonra falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…