Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kızlar benim midem çok bulanıuo bi anda başladı ya demin hiçbirşey yoktu. Resmen lavaboya kendimi zor attım.. kendi kendime üşüttün sen üşüttün,hiç boşuna heveslenme diyorum

Kızlar benim midem çok bulanıuo bi anda başladı ya demin hiçbirşey yoktu. Resmen lavaboya kendimi zor attım.. kendi kendime üşüttün sen üşüttün,hiç boşuna heveslenme diyorum
Canım uzulmeni istemem ama hevesini kırmak istemem regledeni hazır ol ben bir gun öncesi çok mide bulantısı yasadım sevindim ama sonra regl geldi sen yaşama

ayyy ilk once mesajimi cvbladiniz icin tesekkur ederim size evet kk cok seviyorum ama bu aealar pek giremedim siteye canim benim burda alma sansim yokki esimin ailesinin evindeyim zaten hep beraberiz yalniz bi yerlere cikmiyorum keskindeyim burasi kucuk yer oldugu icin esimde gidip kendisi alamaz utanir onuncin anca isdanbula donmeyi beklicem ay insallah hamileyimdir cok isdiyorum cocuk acaba test bozukmu niye kurudukdan sonra ikinci cizgi ciksinki ? bide ikinci cizgi pembe dildi sadece orda cizginin izi vardi okadar ..

Malesef o çizgi izi buharlaşma oluyor canım ama inşallah hamilesindir.

Rica ederim canım ne demek yaaa hamilesinnn belkide içime öyle doğdu :) inşallah öyledir canımm mutlu oluruz hepimiz birbirimizin gebelik haberlerin bilebcok seviniyoruz:) aslında eşimle dolaşmaya çıkın den gir al test ya da 10 gun sabretcenn :) ne kadardıyrb korunmuyorsunuz

Reactions: HRA
cok tesekkur ederim yaa kizlar iyiki varsiniz nasi umutlandim bilemezsin Allah razi olsun bu arada galiba hamilesin canim ben hic topiyi okumadan mesaj yazdimda zamanim olmadigi icin eyer hamileysen Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah ..

Insallah canim insallah

Allah allah :) hmmm ben hic öyle üsütmemistim :)) hayirlisi insallah

Amin canim sagol darisi isteyen herkesin basina insallah. Fazla umutlanmani istemem son mesaji simdi gordumde cizginin en azindan pembe olmasi gerekir cok azda belli olsa pembe olmali. Yinede testi tekrarla birkac gun sonra insallah seninde guzel haberlerini aliriz.

Reactions: HRA
evet galiba 10 gun bekleyemicem haklisin bi ara esimimle yalniz bi yerlere gidip eczaniye girmem gerek iki seneni doldurduk gecen ay ce evlendimizden bu yana hic korunmadik ve ben pko hasdasiyim tedavi goruyodum adet duzensizliyim vardi ama 6 aydir hem 28 gunde bi adet oldum en son adetim agustosun 5 de basladi ve 24 de lekelenmem oldu o gun belim cok agridi ve adetim erken olucak sandim ama olmadim adet gunum gecdi ara ara sol tarafimda sanci olur okadar ne goyuslerim sisdi nede basga bisey aaa sadece idrar rengim koyulasdi ve biraz kokusu deyisdi sanki bilmiyorumki ay kafani sisirdim kusura bakma canim

amin canim insallah hayirlisi neyse oda olsun belki ben cok heyecan yapiyorum bilmiyorum rabbim kimsenin kucagini bos koymasin ..amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…