Canım uzulmeni istemem ama hevesini kırmak istemem regledeni hazır ol ben bir gun öncesi çok mide bulantısı yasadım sevindim ama sonra regl geldiKızlar benim midem çok bulanıuo bi anda başladı ya demin hiçbirşey yoktu. Resmen lavaboya kendimi zor attım.. kendi kendime üşüttün sen üşüttün,hiç boşuna heveslenme diyorum
ayyy ilk once mesajimi cvbladiniz icin tesekkur ederim size evet kk cok seviyorum ama bu aealar pek giremedim siteye canim benim burda alma sansim yokki esimin ailesinin evindeyim zaten hep beraberiz yalniz bi yerlere cikmiyorum keskindeyim burasi kucuk yer oldugu icin esimde gidip kendisi alamaz utanir onuncin anca isdanbula donmeyi beklicem ay insallah hamileyimdir cok isdiyorum cocuk acaba test bozukmu niye kurudukdan sonra ikinci cizgi ciksinki ? bide ikinci cizgi pembe dildi sadece orda cizginin izi vardi okadar ..Canım hoşgeldin aşk olsun neden rahatsız olalım ki takıl bize insan rahatlıyor kadın kadına .. İnşallah hamlesindir yerleşme kanama isı yaşamış olabilrsin canım keşke yanında test goturseydinn 10 gun nasıl sabretcen 2 gun arayla yapardın. Alma imkanın varsa al canım yaparsık donunce kan verirsin
Canım uzulmeni istemem ama hevesini kırmak istemem regledeni hazır ol ben bir gun öncesi çok mide bulantısı yasadım sevindim ama sonra regl geldisen yaşama
ayyy ilk once mesajimi cvbladiniz icin tesekkur ederim size evet kk cok seviyorum ama bu aealar pek giremedim siteye canim benim burda alma sansim yokki esimin ailesinin evindeyim zaten hep beraberiz yalniz bi yerlere cikmiyorum keskindeyim burasi kucuk yer oldugu icin esimde gidip kendisi alamaz utanir onuncin anca isdanbula donmeyi beklicem ay insallah hamileyimdir cok isdiyorum cocuk acaba test bozukmu niye kurudukdan sonra ikinci cizgi ciksinki ? bide ikinci cizgi pembe dildi sadece orda cizginin izi vardi okadar ..
Rica ederim canım ne demek yaaa hamilesinnn belkide içime öyle doğdu :) inşallah öyledir canımm mutlu oluruz hepimiz birbirimizin gebelik haberlerin bilebcok seviniyoruz:) aslında eşimle dolaşmaya çıkın den gir al test ya da 10 gun sabretcenn :) ne kadardıyrb korunmuyorsunuzayyy ilk once mesajimi cvbladiniz icin tesekkur ederim size evet kk cok seviyorum ama bu aealar pek giremedim siteye canim benim burda alma sansim yokki esimin ailesinin evindeyim zaten hep beraberiz yalniz bi yerlere cikmiyorum keskindeyim burasi kucuk yer oldugu icin esimde gidip kendisi alamaz utanir onuncin anca isdanbula donmeyi beklicem ay insallah hamileyimdir cok isdiyorum cocuk acaba test bozukmu niye kurudukdan sonra ikinci cizgi ciksinki ? bide ikinci cizgi pembe dildi sadece orda cizginin izi vardi okadar ..
cok tesekkur ederim yaa kizlar iyiki varsiniz nasi umutlandim bilemezsin Allah razi olsun bu arada galiba hamilesin canim ben hic topiyi okumadan mesaj yazdimda zamanim olmadigi icin eyer hamileysen Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah ..Canim insallah bebisin seninledir valla kac test yaptim 3-4 saati gec 3 gün sonra bile cizgi cikmadi vardir bi hayir yani tabi bilemeyiz simdi hamileligimde cizgiler hemen olustu oncekilerde hic cikmiyodu 1-2 ay köseye atip cöpe atmadigim testlerde vardi bembeyaz eger mumkun olursa bi test daha al yal 2 gun sonra falan
Insallah canim insallahCanim ben 12 senelik evliyim 4. Yilinda bir evladim oldu cok dua etmistim doktor doktor gezmistik hic sorun yoktu ama cocuk olmuyordu sonra bir hocaya gittik tutsu falan verdi okuduk esimle o ay hamile kaldim tabiki rabbimin hikmeti verecegi zamani biliyor simdi oglum 7 yasinda el bebek gul bebek buyuttuk 1. Sinifida atlatalim 2. Bebek olsun dedik kades icin cok gec kaldigimizin esimde bende farkindayiz ama hersey takdir ilahi işte temmuzda riami cikarrttim bu 2. Ayimiz canim ama yaşım 36 bi an once olur inslh
Kızmadın bana dimi ben hevesini kırmak değilde hani olumsuza haırla kendini diyeAynen canım yaa . Kendime bi laf geçirebilsem
Allah allah :) hmmm ben hic öyle üsütmemistim :)) hayirlisi insallahKızlar benim midem çok bulanıuo bi anda başladı ya demin hiçbirşey yoktu. Resmen lavaboya kendimi zor attım.. kendi kendime üşüttün sen üşüttün,hiç boşuna heveslenme diyorum
Kızmadın bana dimi ben hevesini kırmak değilde hani olumsuza haırla kendini diye
Amin canim sagol darisi isteyen herkesin basina insallah. Fazla umutlanmani istemem son mesaji simdi gordumde cizginin en azindan pembe olmasi gerekir cok azda belli olsa pembe olmali. Yinede testi tekrarla birkac gun sonra insallah seninde guzel haberlerini aliriz.cok tesekkur ederim yaa kizlar iyiki varsiniz nasi umutlandim bilemezsin Allah razi olsun bu arada galiba hamilesin canim ben hic topiyi okumadan mesaj yazdimda zamanim olmadigi icin eyer hamileysen Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah ..
evet galiba 10 gun bekleyemicem haklisin bi ara esimimle yalniz bi yerlere gidip eczaniye girmem gerek iki seneni doldurduk gecen ay ce evlendimizden bu yana hic korunmadik ve ben pko hasdasiyim tedavi goruyodum adet duzensizliyim vardi ama 6 aydir hem 28 gunde bi adet oldum en son adetim agustosun 5 de basladi ve 24 de lekelenmem oldu o gun belim cok agridi ve adetim erken olucak sandim ama olmadim adet gunum gecdi ara ara sol tarafimda sanci olur okadar ne goyuslerim sisdi nede basga bisey aaa sadece idrar rengim koyulasdi ve biraz kokusu deyisdi sanki bilmiyorumki ay kafani sisirdim kusura bakma canimRica ederim canım ne demek yaaa hamilesinnn belkide içime öyle doğdu :) inşallah öyledir canımm mutlu oluruz hepimiz birbirimizin gebelik haberlerin bilebcok seviniyoruz:) aslında eşimle dolaşmaya çıkın den gir al test ya da 10 gun sabretcenn :) ne kadardıyrb korunmuyorsunuz
Ya insan sana hic kizabilirmi herkes biliyo senin icinin ne kadar temiz oldugunu agzini burnunu yidigimmmKızmadın bana dimi ben hevesini kırmak değilde hani olumsuza haırla kendini diye
amin canim insallah hayirlisi neyse oda olsun belki ben cok heyecan yapiyorum bilmiyorum rabbim kimsenin kucagini bos koymasin ..aminAmin canim sagol darisi isteyen herkesin basina insallah. Fazla umutlanmani istemem son mesaji simdi gordumde cizginin en azindan pembe olmasi gerekir cok azda belli olsa pembe olmali. Yinede testi tekrarla birkac gun sonra insallah seninde guzel haberlerini aliriz.
Ozaman endiselenmen ve canini sikman icin hic bi sebep yok tek yapman gereken dua etmek ve beklemekSağol canım geldiler kafama muayeneye gittim çok şükür hiçbi sorunum yok .
Artık Allah ne zaman verirse yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?