Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Ikı kızımda da eylülde hamile kaldım yıllar yıllar önce .. 15 yıl aradan sonra Şimdi 3.yü istiyorum inş bu ay hamileyimdir

Reactions: HRA
Kızlar ya benim bu ayda olmadı sanırım çok moralim bozuldu şu an reglden bi hafta önce göğüslerim hassaslaşır acır. bata 7gün var yine aynısı oldu regl gelecek sanırım

Ben gece gece mide bulantısıyla uyandım ya . karnımda da ağırlık varmış gibi hissediyorum. Kafaya bu apandisti taktım. İnşallah bişey olmaz. Şansıma da eşim hep gece çalışıyo ya .

Ya insan sana hic kizabilirmi herkes biliyo senin icinin ne kadar temiz oldugunu agzini burnunu yidigimmm

Sağol canım benim
Allah razı olsun valla bazen farkında olmadan kırarım diye korkuyorum seçerek yazmaya çalışıyorum :)

yok canım kafamı şişirmedin canım ama her zaman kendini olumsuza reglede hazırla bende bu ay cok umutlandım üzüldüm sen üzülme

Ikı kızımda da eylülde hamile kaldım yıllar yıllar önce .. 15 yıl aradan sonra Şimdi 3.yü istiyorum inş bu ay hamileyimdir

ay ne güzel ya 2 tane evladın hemde kızın var :)
rabbim acılarını göstermesin bizede nasip olsun inşallahh

Kızlar ya benim bu ayda olmadı sanırım çok moralim bozuldu şu an reglden bi hafta önce göğüslerim hassaslaşır acır. bata 7gün var yine aynısı oldu regl gelecek sanırım

Üzülme kuzum yanlız değilsin kii reglde olsak zaman hemen geçiyor bak 3.günüme geldim :)

Hic boyle dusunup uzmeyin kendinizi ben hamileymisim bu ay. Ve olmayacak diye isyan etmeden tabi o kadar cok agladimki boşuna uzdum kuzucumuda sizdede varsa uzulmesin bebis

Hic boyle dusunup uzmeyin kendinizi ben hamileymisim bu ay. Ve olmayacak diye isyan etmeden tabi o kadar cok agladimki boşuna uzdum kuzucumuda sizdede varsa uzulmesin bebis
canim bende subattan beri istiyorum ama olmadi.ayni senin gibi duzensiz iliskilerim oldu gerci tek seferle hamile kalanda var.doktorda bu ay klomene başlayalim dedi.kafam karisik hemde cok

kızlar 2 aydır regl olmuyorum demiştim normalde belirtim regl sadece belim agrır böyle uyuşuyormuş gibi olur. öyle gögüs şişmesi kasık batması flan olan bi insan degilimdir şimdi ise 3 gündür aceba uzun zamandır olmadıgımdan mı böyle oluyor der oldum. gögüsler 2 beden büyüdü hassaslaştı kıyafet giyerken canım yanar oldu elimle dahi dokunamıyorum südyen takamaz oldum. etrafında minik minik pembe pütürler çıkmış karnım derseniz aldı başını gitti o zayıf halimden eser yok kasıklarım öyle şişti ki 4-5 aylık hamile gibi dolanıyorum şimdide bulantı halsizlik agrıdan yerimden kalkamıyorum sizce adet belirtisimi bu olcammı yani inşallah olurum

göbegimden dolayı kendimden tiskinir oldum eşim artık bu ne hal der oldu delirmek üzereyim hiç böyle olmamıştım belim agrıyor artık göbegimin böyle şişliginden hiç böyle olmadım hayatımda kilom hep normaldi zayıftım ;(

Kizlar ovu.testine bakar misiniz sizce pozitif mi?

Eklentiler

• IMAG2801_1.webp
    32 KB · Görüntüleme: 57
kız 2 aylık ğebe ğbısın valla kan fılan verdınmı sen
vermiştim işte agustos 31de 1,2 çıktı negatif ama ne yaptıysamda adet olamadım doktorda bişey yok diyor kistte yok bişeyde yok kafayada takmıyorum. son 2 aydır olmadıgımdan bir sürü kür yaptım içtim söktürücü ilaç içtim enfeksiyon vardır dediler temiz çıktı anlam veremiyorum patlıycam ama hayatımda hiç böyle olmamıştı göbegimi hiç böyle görmemiştim artık eşim bile şaşırıyor bu ne hal diye

ay canım bnm ya valla çok ılğınç bı an once sokulursun ozamn ınşşş

ay canım bnm ya valla çok ılğınç bı an once sokulursun ozamn ınşşş
işte herkeste hamilesin geç döllenme hamilesin işte diyip başımın etini yiyorlar artık doldum taştım git test yap diyorlar ama gidip yapasım gelmiyor yok çünkü biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…