Tedaviyemi basladin sen canim doktor 1 sene olmayinca basliyor ya ondan sordumcanim bende subattan beri istiyorum ama olmadi.ayni senin gibi duzensiz iliskilerim oldu gerci tek seferle hamile kalanda var.doktorda bu ay klomene başlayalim dedi.kafam karisik hemde cok
kuzum ıkı aylık ğeç dollenem olmaz ya sanmıorum o ne oleişte herkeste hamilesin geç döllenme hamilesin işte diyip başımın etini yiyorlar artık doldum taştım git test yap diyorlar ama gidip yapasım gelmiyor yok çünkü biliyorum
Allah razi olsun vakti saati var ama cok isteyince sabirsizlaniyoruz rabbim en hayirli zamanda hayirli bir evlat nasip eylesin insaallahhcanim hayirli olsun gozun aydin...bizlere de dua et
işte bende öyle diyorum lekelenmem olmuştu 14 agustostakuzum ıkı aylık ğeç dollenem olmaz ya sanmıorum o ne ole
gozun aydin canim cok sevindim sen kan vermismiydin oncedenAllah razi olsun vakti saati var ama cok isteyince sabirsizlaniyoruz rabbim en hayirli zamanda hayirli bir evlat nasip eylesin insaallahh
Verdim canim sonucu aldim 5 hafta 6 gunluk :) ben korktugumdan testi rehlden 1 hafta sonra yaptim. Bebis de o ara buyumuss:)Asumnur
gozun aydin canim cok sevindim sen kan vermismiydin onceden
Kızlar banada yardımcı olun lütfennn reglime 6 gün var kan testi yaptırdım 4.08çıktı sonuç referans aralığıda 0-5 sonuç ne oluyo
İnşallah canım teşekkürlerYüksek ihtimalle yukselicektr kuzum arkadasimin öyle olmuştu :)
İnşallah canım teşekkürler
aslında doktor hemen bebek istiyomusun dedi.bende evet dedim.o da klomene basliyalim dediTedaviyemi basladin sen canim doktor 1 sene olmayinca basliyor ya ondan sordum
canim 2.cizgi belli hamilesin insallah.aMerhaba tekrar arkadaşlar dünde görsel göndermiştim aynı markadan dün 4 tane test yaptim hepsi bu şekilde oldu hepside bozuk olabilirmi bu çizgiler çıkıp hamile olan varmi acaba kafam çok karıştı bugün bebetime die bir markada yaptım onda sadece salgılanma oldu bir kaç saat sonra cevap verirseniz çok sevinirim
azcik fazla mi damlattin acaba.ondan yayilmistir belkideMerhaba tekrar arkadaşlar dünde görsel göndermiştim aynı markadan dün 4 tane test yaptim hepsi bu şekilde oldu hepside bozuk olabilirmi bu çizgiler çıkıp hamile olan varmi acaba kafam çok karıştı bugün bebetime die bir markada yaptım onda sadece salgılanma oldu bir kaç saat sonra cevap verirseniz çok sevinirim
Anladim canm ben klomen falan ne hic bilmiyorumaslında doktor hemen bebek istiyomusun dedi.bende evet dedim.o da klomene basliyalim dedi
yok canim zaten iki senedir hucbirsey olmadigi icin kendimi regla hazirladim zaten ama gel gorki hic bir adet belirtim yok beni umutlandiranda o isde bide yerlesme kanamasi gibj bisey yasadim ya hic daha once basima gelmemisdi ))hayirlisi neyse o olsun canim hepimiz icin ...yok canım kafamı şişirmedin canım ama her zaman kendini olumsuza reglede hazırla bende bu ay cok umutlandım üzüldüm sen üzülme
hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah hamilelerim duasi cabuk kabul olurmus bizim icinde dua edermisin rica etsem....Verdim canim sonucu aldim 5 hafta 6 gunluk :) ben korktugumdan testi rehlden 1 hafta sonra yaptim. Bebis de o ara buyumuss:)
hadi hayırlısı bakalım canım uzun zaman olmayınca insan olasılık vermiyor dimi ama sürpriz yapar inşallah sana bebişinyok canim zaten iki senedir hucbirsey olmadigi icin kendimi regla hazirladim zaten ama gel gorki hic bir adet belirtim yok beni umutlandiranda o isde bide yerlesme kanamasi gibj bisey yasadim ya hic daha once basima gelmemisdi ))hayirlisi neyse o olsun canim hepimiz icin ...
kızlar 2 aydır regl olmuyorum demiştim normalde belirtim regl sadece belim agrır böyle uyuşuyormuş gibi olur. öyle gögüs şişmesi kasık batması flan olan bi insan degilimdir şimdi ise 3 gündür aceba uzun zamandır olmadıgımdan mı böyle oluyor der oldum. gögüsler 2 beden büyüdü hassaslaştı kıyafet giyerken canım yanar oldu elimle dahi dokunamıyorum südyen takamaz oldum. etrafında minik minik pembe pütürler çıkmış karnım derseniz aldı başını gitti o zayıf halimden eser yok kasıklarım öyle şişti ki 4-5 aylık hamile gibi dolanıyorum şimdide bulantı halsizlik agrıdan yerimden kalkamıyorum sizce adet belirtisimi bu olcammı yani inşallah olurum
Bence pozitif canimKizlar ovu.testine bakar misiniz sizce pozitif mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?