Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

canim bende subattan beri istiyorum ama olmadi.ayni senin gibi duzensiz iliskilerim oldu gerci tek seferle hamile kalanda var.doktorda bu ay klomene başlayalim dedi.kafam karisik hemde cok
Tedaviyemi basladin sen canim doktor 1 sene olmayinca basliyor ya ondan sordum

Kızlar banada yardımcı olun lütfennn reglime 6 gün var kan testi yaptırdım 4.08çıktı sonuç referans aralığıda 0-5 sonuç ne oluyo

Merhaba tekrar arkadaşlar dünde görsel göndermiştim aynı markadan dün 4 tane test yaptim hepsi bu şekilde oldu hepside bozuk olabilirmi bu çizgiler çıkıp hamile olan varmi acaba kafam çok karıştı bugün bebetime die bir markada yaptım onda sadece salgılanma oldu bir kaç saat sonra cevap verirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• 20160910_114533.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 58
canim 2.cizgi belli hamilesin insallah.a

azcik fazla mi damlattin acaba.ondan yayilmistir belkide

yok canım kafamı şişirmedin canım ama her zaman kendini olumsuza reglede hazırla bende bu ay cok umutlandım üzüldüm sen üzülme
yok canim zaten iki senedir hucbirsey olmadigi icin kendimi regla hazirladim zaten ama gel gorki hic bir adet belirtim yok beni umutlandiranda o isde bide yerlesme kanamasi gibj bisey yasadim ya hic daha once basima gelmemisdi ))hayirlisi neyse o olsun canim hepimiz icin ...

Verdim canim sonucu aldim 5 hafta 6 gunluk :) ben korktugumdan testi rehlden 1 hafta sonra yaptim. Bebis de o ara buyumuss:)
hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah hamilelerim duasi cabuk kabul olurmus bizim icinde dua edermisin rica etsem....

hadi hayırlısı bakalım canım uzun zaman olmayınca insan olasılık vermiyor dimi ama sürpriz yapar inşallah sana bebişin
çıkabildiniz mi test alırdın?

Reactions: HRA

Gecikince oluyor canim bendede aynilari oldu.4 ayda anca lekelendim.dr a gisince sokturucu verdide rahatladim.goguslerim ellerin ayaklarim sismisti.ayakkabilarim olmuyordu yuzuklerim skiyordu falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…