hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah hamilelerim duasi cabuk kabul olurmus bizim icinde dua edermisin rica etsem....[/Q rabbim razi olsun tabikide dua ederim. Hatta ismen dua etmek isterim isimlerinizi soylerseniz:)
adetin söküldüğü gün 1. gün kabul edilir.kızlar sızce hangisi bir bilginiz varmı?
ağustos 18 de kahverengi lekelenmelerım başladı az az...
21 ındede adetım söktü.
Şmdı 18 ağustosumu adetın 1.günü kabul edeceğım yoksa 21 ı mı ...
1 eylulde ovu de çıft çızgi gördüm.
30 günde bir reglim
6gün sürer
ngtv cnm maalesef onun@morsevdam5 canım sen kan vermıstın ne oldu sonuc ? cevap yazdıysanda kacırdım sanırım cevabı
ngtv cnm maalesef onun
inşallah. inşallah. inşallah.üzüldüm ya ama hayırlısı buymus ınsallah ınanıyorum hepımız hamileyim diye yazıcaz burdannn inşallah.
Aslm canim herkes bayram telaşında sanırım. Ya da çalışmalara devam ediyor herkesSlm kızlar nasısınız bugün fazla kimse yazmamış
ıyılık sağlık kuzucum terk edıldık snaırınm adetı ğelen arkadaşlar tarafından belklmedıler bızıSlm kızlar nasısınız bugün fazla kimse yazmamış
ıyılık sağlık kuzucum terk edıldık snaırınm adetı ğelen arkadaşlar tarafından belklmedıler bızı:
erzurumdaız canım adana cooook uzak ya ğıtmedık... burda bayramımız inşallah. sende ne var ne yok bat ne zaman ğeçtımı :)Aynen sen neler yaptın Erzurum damısın yoksa annelere falan gittinmi
yok canim alamadim bugun eczanenin onunden gecdim ama yanimda gorumcem ve esimin teyzesi oldu icin giremedim utandim hani birden bisey cikmazda onlarin yaninda rezil olmak isdemedim ne bileyim insallah rabbim nasib eder benimde mucizem olur o bebekhadi hayırlısı bakalım canım uzun zaman olmayınca insan olasılık vermiyor dimi ama sürpriz yapar inşallah sana bebişin
çıkabildiniz mi test alırdın?
ayyyy inşallah. yukselır cnm bnm yaaBizde bugün eşimle evi temizledik Altan üsten biraz ütüm var onları yapıcam birazdan yarın oruç tutacağız inşlh hiç bişey yapamam benim bat 13 eylül dün kan testi verdim 2 çıktı bakalım yükselecekmiş inşlh
Rabbım kabul etsın cnm bnmBizde bugün eşimle evi temizledik Altan üsten biraz ütüm var onları yapıcam birazdan yarın oruç tutacağız inşlh hiç bişey yapamam benim bat 13 eylül dün kan testi verdim 2 çıktı bakalım yükselecekmiş inşlh
[/QUOTEallah razi olsun benim ismim ilahe ben azeriyim :) ismimi telafus etmek biraz zor oluyo esimin akrabalarina :) wimfiden tesekur ederim canim allah razi olsun rabbim saglikla kucagina alip anali babali buyutmeyi nasibetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?