- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Al bendende okadr bi gün gecikse test yapcam yok erken bile geliyorAma canım böylede sabredebilcen mi ben reglim geçtiği gibi test yapıcamda geçmiyor dün geldi mesela :)
Tebrikler cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBugün kan testi yaptırdım 85,79 hcg :)
Kuzum kimse kimseye alinmasin hepimizin istegi dilegi ayni birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz sonucta tabi bazi hassas durumlarda var ama alinmaya gerek yok bence konusarak hallediyoruzSağol canım benim
Allah razı olsunvalla bazen farkında olmadan kırarım diye korkuyorum seçerek yazmaya çalışıyorum :)
Kac gun gecti regl. :)Tebrikler cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canim acaba sen idrari fazlami koydun? Yada testi cevirdin falanmi 5-6 damla olmasina dikkat et testi duz bi yere indir hic elleme 4 testte bozuk olamaz bende bunlardan yaptim ama boyle olmadi halada duruyo icinde cizgilerimMerhaba tekrar arkadaşlar dünde görsel göndermiştim aynı markadan dün 4 tane test yaptim hepsi bu şekilde oldu hepside bozuk olabilirmi bu çizgiler çıkıp hamile olan varmi acaba kafam çok karıştı bugün bebetime die bir markada yaptım onda sadece salgılanma oldu bir kaç saat sonra cevap verirseniz çok sevinirim
Herşeyin hayrlsi cnm pes etmekSmile Forever Karpatyam
Aynen sonuc negatif kismet degilmis napalım insaAllah yakindir pozitifi görmek hepimizden
Insallah yakindir caanim bakalim. Baslariz 1 hafta sonra calismalara bizde kismet ekime artik :))Smile Forever Karpatyam
Aynen sonuc negatif kismet degilmis napalım insaAllah yakindir pozitifi görmek hepimizden
Canim kirmizi kanin geldigi gun adetin birinci gunu sayilir bide illa 16. gunde yumurtlaman olcak diye bisey yok benimkide erken oldu ben akintiyla takip ettimkızlar sızce hangisi bir bilginiz varmı?
ağustos 18 de kahverengi lekelenmelerım başladı az az...
21 ındede adetım söktü.
Şmdı 18 ağustosumu adetın 1.günü kabul edeceğım yoksa 21 ı mı ...
1 eylulde ovu de çıft çızgi gördüm.
30 günde bir reglim
6gün sürer
Valla benim bugün 5. Gün ama normalde 4 gün sürerdi. Dün duş aldım gelmedi hiç tamam bitti dedim gece gelmiş yine. Bugün gelmez artık dedim bugün de gelmiş. Bu ay noluyor bana anlamadım. Sol tarafımdaki ağrı ve ağırlık ta hala devam ediyorBenim kanama hala kesilmedi ara ara geliyor 13gun bitti yumurtalama gunlerim gelicek dus alsam yine geliyor 27sinden beri iliski yok sastim kaldım adamla aramiz sogudu resmen adetliym diye yaklasmiyor ki zatn yapilmaz asiri sinirliym adet siniri bu durumun siniri bir bitmedi kanama
düzenler iyice sasti canım ya bir anlam veremedim hic böyle olmamisti benimde 4 gün surer 5.gune leke olarak gelir kesilirdiValla benim bugün 5. Gün ama normalde 4 gün sürerdi. Dün duş aldım gelmedi hiç tamam bitti dedim gece gelmiş yine. Bugün gelmez artık dedim bugün de gelmiş. Bu ay noluyor bana anlamadım. Sol tarafımdaki ağrı ve ağırlık ta hala devam ediyor
aynen yaAl bendende okadr bi gün gecikse test yapcam yok erken bile geliyor
valla bende anlamadım canım ya kötü bişey olmasın da.düzenler iyice sasti canım ya bir anlam veremedim hic böyle olmamisti benimde 4 gün surer 5.gune leke olarak gelir kesilirdi
yoktur insaAllah canım icimizi ferah tutalımvalla bende anlamadım canım ya kötü bişey olmasın da.
aynen yageçen ayda öyle oldu anacım yarın test yappim dedim regl oldum bu seferde öyle oldu
Bencede gecelim oraya ya :) ben yokken burda araya cok kisi karismis sayfa gecmis bini ben bile skldimkızlar diğer topiktemi toplaşsak çogumuz regl olduk zaten :/ diğer topikte eylülcülerde var gelin oraya gidek
bu topik beni gerio ekimi görmem lazım
de haydeeeeeBencede gecelim oraya ya :) ben yokken burda araya cok kisi karismis sayfa gecmis bini ben bile skldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?