Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Sağol canım benim
Allah razı olsun valla bazen farkında olmadan kırarım diye korkuyorum seçerek yazmaya çalışıyorum :)
Kuzum kimse kimseye alinmasin hepimizin istegi dilegi ayni birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz sonucta tabi bazi hassas durumlarda var ama alinmaya gerek yok bence konusarak hallediyoruz

Canim acaba sen idrari fazlami koydun? Yada testi cevirdin falanmi 5-6 damla olmasina dikkat et testi duz bi yere indir hic elleme 4 testte bozuk olamaz bende bunlardan yaptim ama boyle olmadi halada duruyo icinde cizgilerim

Canim kirmizi kanin geldigi gun adetin birinci gunu sayilir bide illa 16. gunde yumurtlaman olcak diye bisey yok benimkide erken oldu ben akintiyla takip ettim

Reactions: HRA
Benim kanama hala kesilmedi ara ara geliyor 13gun bitti yumurtalama gunlerim gelicek dus alsam yine geliyor 27sinden beri iliski yok sastim kaldım adamla aramiz sogudu resmen adetliym diye yaklasmiyor ki zatn yapilmaz asiri sinirliym adet siniri bu durumun siniri bir bitmedi kanama

Reactions: HRA
Valla benim bugün 5. Gün ama normalde 4 gün sürerdi. Dün duş aldım gelmedi hiç tamam bitti dedim gece gelmiş yine. Bugün gelmez artık dedim bugün de gelmiş. Bu ay noluyor bana anlamadım. Sol tarafımdaki ağrı ve ağırlık ta hala devam ediyor

düzenler iyice sasti canım ya bir anlam veremedim hic böyle olmamisti benimde 4 gün surer 5.gune leke olarak gelir kesilirdi

kızlar diğer topiktemi toplaşsak çogumuz regl olduk zaten :/ diğer topikte eylülcülerde var gelin oraya gidek
bu topik beni gerio ekimi görmem lazım

kızlar diğer topiktemi toplaşsak çogumuz regl olduk zaten :/ diğer topikte eylülcülerde var gelin oraya gidek
bu topik beni gerio ekimi görmem lazım
Bencede gecelim oraya ya :) ben yokken burda araya cok kisi karismis sayfa gecmis bini ben bile skldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…