Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

İki aydır regl olmuyorsun hiç test yapmadın mı yani hamileliği düşünmüyormusun bal gibi hamilesin

Sen hamilesin başka doktora git söktürücü içip zarar verme ..benim akrabam aynı sen gibi oldu meğer kadın hamileymiş doktor yok dediği halde söktürücü kullandığı halde ..

Hayalet çizgi var hamilesin günün geçince daha net çıkar

kanama bikere bendede cok uzun surmusdu oluyo bazen oyle stres yapmamaya calisin

kizlar resim atmaya calisiyorum bi bakarmisiniz rica etsem sizde burda ikinci cuzgiyi goruyomusunuz ?yaaa ben burda resim yolluyamiyorum nasi yollucamida bilemiyorum calisdim ama olmuyo bi hata veriyo surekli ne yapmaliyim ?

İki aydır regl olmuyorsun hiç test yapmadın mı yani hamileliği düşünmüyormusun bal gibi hamilesin
düşünmüyor olurmuyum 10 dan fazla test yapıldı başlarda 1den 5e kadar yükseldi sonra en son 10 gün sonra baktıgımda 1.7ydi

Sen hamilesin başka doktora git söktürücü içip zarar verme ..benim akrabam aynı sen gibi oldu meğer kadın hamileymiş doktor yok dediği halde söktürücü kullandığı halde ..
gitmedigim doktor kalmadı çevremde herkes hamilesin diyor ama kanda çıkmayan şey ultrasonda çıkmayan şeye nasıl var diyim ki

Kizlar bende bu ay böyle olunca heveslenip hamile tisortu almistm bayramda aileler bir araya gelince onu giyip gelicektm o sekilde haber vericektm hayalini kurmstm nasip olmadi bu bayram tişört duruyor insaAllah suprizimi öyle yapicam esimle beraber ogreniriz büyük ihtimal ona supriz yapmam zor olur ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…