İnşallah cnm dileyen isteyen herkese Rabbim nasip etsinay ne güzel ya 2 tane evladın hemde kızın var :)
rabbim acılarını göstermesin bizede nasip olsun inşallahh
İki aydır regl olmuyorsun hiç test yapmadın mı yani hamileliği düşünmüyormusun bal gibi hamilesinkızlar 2 aydır regl olmuyorum demiştim normalde belirtim regl sadece belim agrır böyle uyuşuyormuş gibi olur. öyle gögüs şişmesi kasık batması flan olan bi insan degilimdir şimdi ise 3 gündür aceba uzun zamandır olmadıgımdan mı böyle oluyor der oldum. gögüsler 2 beden büyüdü hassaslaştı kıyafet giyerken canım yanar oldu elimle dahi dokunamıyorum südyen takamaz oldum. etrafında minik minik pembe pütürler çıkmış karnım derseniz aldı başını gitti o zayıf halimden eser yok kasıklarım öyle şişti ki 4-5 aylık hamile gibi dolanıyorum şimdide bulantı halsizlik agrıdan yerimden kalkamıyorum sizce adet belirtisimi bu olcammı yani inşallah olurum
Evt pozitifKizlar ovu.testine bakar misiniz sizce pozitif mi?
Sen hamilesin başka doktora git söktürücü içip zarar verme ..benim akrabam aynı sen gibi oldu meğer kadın hamileymiş doktor yok dediği halde söktürücü kullandığı halde ..vermiştim işte agustos 31de 1,2 çıktı negatif ama ne yaptıysamda adet olamadım doktorda bişey yok diyor kistte yok bişeyde yok kafayada takmıyorum. son 2 aydır olmadıgımdan bir sürü kür yaptım içtim söktürücü ilaç içtim enfeksiyon vardır dediler temiz çıktı anlam veremiyorum patlıycam ama hayatımda hiç böyle olmamıştı göbegimi hiç böyle görmemiştim artık eşim bile şaşırıyor bu ne hal diye
Hayalet çizgi var hamilesin günün geçince daha net çıkarMerhaba tekrar arkadaşlar dünde görsel göndermiştim aynı markadan dün 4 tane test yaptim hepsi bu şekilde oldu hepside bozuk olabilirmi bu çizgiler çıkıp hamile olan varmi acaba kafam çok karıştı bugün bebetime die bir markada yaptım onda sadece salgılanma oldu bir kaç saat sonra cevap verirseniz çok sevinirim
tesekkurler canim allah razi olsun :)Tamam ilahe hanim aklima geldikce dua ederim insaallah :)))
Cumlemizden :) buda bi sinav isyan etme den hakkiyla gecelim insaallahtesekkurler canim allah razi olsun :)
kanama bikere bendede cok uzun surmusdu oluyo bazen oyle stres yapmamaya calisinBenim kanama hala kesilmedi ara ara geliyor 13gun bitti yumurtalama gunlerim gelicek dus alsam yine geliyor 27sinden beri iliski yok sastim kaldım adamla aramiz sogudu resmen adetliym diye yaklasmiyor ki zatn yapilmaz asiri sinirliym adet siniri bu durumun siniri bir bitmedi kanama
amin insallahCumlemizden :) buda bi sinav isyan etme den hakkiyla gecelim insaallah
düşünmüyor olurmuyum 10 dan fazla test yapıldı başlarda 1den 5e kadar yükseldi sonra en son 10 gün sonra baktıgımda 1.7ydiİki aydır regl olmuyorsun hiç test yapmadın mı yani hamileliği düşünmüyormusun bal gibi hamilesin
gitmedigim doktor kalmadı çevremde herkes hamilesin diyor ama kanda çıkmayan şey ultrasonda çıkmayan şeye nasıl var diyim kiSen hamilesin başka doktora git söktürücü içip zarar verme ..benim akrabam aynı sen gibi oldu meğer kadın hamileymiş doktor yok dediği halde söktürücü kullandığı halde ..
Doktorlr ne diyor pekigitmedigim doktor kalmadı çevremde herkes hamilesin diyor ama kanda çıkmayan şey ultrasonda çıkmayan şeye nasıl var diyim ki
Olmadı dua eder öbür ayı bekleriz canım :)Üzülme kuzum yanlız değilsin kii reglde olsak zaman hemen geçiyor bak 3.günüme geldim :)
Tok kuzum hiç belirti yok tbi Allah bilir deHic boyle dusunup uzmeyin kendinizi ben hamileymisim bu ay. Ve olmayacak diye isyan etmeden tabi o kadar cok agladimki boşuna uzdum kuzucumuda sizdede varsa uzulmesin bebis
Bende de bişey yok kuzum ya .azcık göğüs hassasiyeti var ama o benim adette oluyor zaten bir hafta önce başlardı adetten yine öyle oldu.Burmera canım a naptn belırtın varmı bende sıfır ya zazcık kasık ağrısı
Kuzu diger tarafa gel :) ekim kasim aralik sayfasiOlmadı dua eder öbür ayı bekleriz canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?