- 18 Temmuz 2016
- 48
- 30
- 38
- 37
Canim acaba sen idrari fazlami koydun? Yada testi cevirdin falanmi 5-6 damla olmasina dikkat et testi duz bi yere indir hic elleme 4 testte bozuk olamaz bende bunlardan yaptim ama boyle olmadi halada duruyo icinde cizgilerim
Bendede yoktuki adet olucam diye bekledim :) hamile olanlar hissediyo diyolar ya hala hissetmiyorumTok kuzum hiç belirti yok tbi Allah bilir de
Hayirli olsun tebrikler :)Buraya "ben de girmek istiyorum eylule hamilee" tarzinda yazmistim veeeee hamileyimmmm
Allah bin kere razi olsun cnm duan cok cabuk kabul oldu Rabbim izin verirse hamileyim ben insaAllh sag salim elimize almayida nasip ederDava arkadaslarim oncelikle merhabaaa tekrardan:)) sizleri kesinlikle unutmuyorum. Biraz once soz verdigim gibi isim isim yani M mmmerve @Beratnisa didem,Babies16 A Aybelis melegini_bekliyor T tostos16 nannen1 Karpatyam madame wuu mehmetelif Smile Forever @stu2012 ve cocuk sahibi olmak isteyen tum arkadaslarim hepinize bugun namazimdan sonra meryem suresi okudum ve hepiniz icin hayrlisiyla saglikli sihatli ayipsiz kusursuz dinli imanli hayirli evlatlar diledim sizin icin. Hamile duasi kabul olur derler bana, kuzenim hamileyken insallah bayram gelmeden hamile oldugunu ogreniriz demisti ve de oyle oldu insallah bnm de bu dualarim kabul olur sizlere dua etmeye devam edicem sizde edin benim icin:) saglik probleminiz yoksa illaha bir gun olucaktir herkese sevgiler
Ayyy cok cok sevindim Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin:)Allah bin kere razi olsun cnm duan cok cabuk kabul oldu Rabbim izin verirse hamileyim ben insaAllh sag salim elimize almayida nasip eder
Yok canim benimki boyle dagilmamiti hala temiz duruyo ici cizgileride oyle. Bak fotodaki gibiydiSenin ki
Senin ki bozukmuydu çizgiler bu sekildemi
Canim iyi dileklerin ve ettigin dualar icin sana sonsuz kere tesekkur ederim. Sagolasin canim benimmmmm.Dava arkadaslarim oncelikle merhabaaa tekrardan:)) sizleri kesinlikle unutmuyorum. Biraz once soz verdigim gibi isim isim yani M mmmerve @Beratnisa didem,Babies16 A Aybelis melegini_bekliyor T tostos16 nannen1 Karpatyam madame wuu mehmetelif Smile Forever @stu2012 ve cocuk sahibi olmak isteyen tum arkadaslarim hepinize bugun namazimdan sonra meryem suresi okudum ve hepiniz icin hayrlisiyla saglikli sihatli ayipsiz kusursuz dinli imanli hayirli evlatlar diledim sizin icin. Hamile duasi kabul olur derler bana, kuzenim hamileyken insallah bayram gelmeden hamile oldugunu ogreniriz demisti ve de oyle oldu insallah bnm de bu dualarim kabul olur sizlere dua etmeye devam edicem sizde edin benim icin:) saglik probleminiz yoksa illaha bir gun olucaktir herkese sevgiler
Eki Görüntüle 1884318
Yok canim benimki boyle dagilmamiti hala temiz duruyo ici cizgileride oyle. Bak fotodaki gibiydi
Yaaa canım benim Allah razı olsun, bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Dünden beri ben de ümitliyim sanki akşamdan beri bazen sağ çoğu Zaman da sol kasığımla birlikte tam sol kısımda böbreklerim olduğu yerde gibi bir ağrı var, beni çok zorluyor, göğüslerimde ağrı yok ama uç kısımları biraz genişliyor gibi gözüküyor. Bat 7 inşallah Allah mucizesiyle sevindirir hepinizi deDava arkadaslarim oncelikle merhabaaa tekrardan:)) sizleri kesinlikle unutmuyorum. Biraz once soz verdigim gibi isim isim yani M mmmerve @Beratnisa didem,Babies16 A Aybelis melegini_bekliyor T tostos16 nannen1 Karpatyam madame wuu mehmetelif Smile Forever @stu2012 ve cocuk sahibi olmak isteyen tum arkadaslarim hepinize bugun namazimdan sonra meryem suresi okudum ve hepiniz icin hayrlisiyla saglikli sihatli ayipsiz kusursuz dinli imanli hayirli evlatlar diledim sizin icin. Hamile duasi kabul olur derler bana, kuzenim hamileyken insallah bayram gelmeden hamile oldugunu ogreniriz demisti ve de oyle oldu insallah bnm de bu dualarim kabul olur sizlere dua etmeye devam edicem sizde edin benim icin:) saglik probleminiz yoksa illaha bir gun olucaktir herkese sevgiler
Insallah insallah insallah:) rica ederim :) bu mutlulugu hepiniz yasayin:))Canim iyi dileklerin ve ettigin dualar icin sana sonsuz kere tesekkur ederim. Sagolasin canim benimmmmm.
Hayirlisiyla sagliklisiyla sende bebisini kucagina alirsin insallah. Rabbim tamamina erdirsin.
Icimde oyle bir his varki sanki bu ay hamile kalacakmisim gibi.
Tekrardan cok sagolasin canim . Insallah en kisa zamanda hepimiz guzel haberlerimizi alicaz. Dualarim hepimiz icin.
Insallah insallah insallah:) bazen hic belirti olmuyo bende olmadi hala daha yok bazen unutuyorum hatta hamile oldugumu:)) bu mutlulugu hepiniz yasayin:))Yaaa canım benim Allah razı olsun, bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Dünden beri ben de ümitliyim sanki akşamdan beri bazen sağ çoğu Zaman da sol kasığımla birlikte tam sol kısımda böbreklerim olduğu yerde gibi bir ağrı var, beni çok zorluyor, göğüslerimde ağrı yok ama uç kısımları biraz genişliyor gibi gözüküyor. Bat 7 inşallah Allah mucizesiyle sevindirir hepinizi de
hiç bişey regl olmamışsın diyorDoktorlr ne diyor peki
Dava arkadaslarim oncelikle merhabaaa tekrardan:)) sizleri kesinlikle unutmuyorum. Biraz once soz verdigim gibi isim isim yani M mmmerve @Beratnisa didem,Babies16 A Aybelis melegini_bekliyor T tostos16 nannen1 Karpatyam madame wuu mehmetelif Smile Forever @stu2012 ve cocuk sahibi olmak isteyen tum arkadaslarim hepinize bugun namazimdan sonra meryem suresi okudum ve hepiniz icin hayrlisiyla saglikli sihatli ayipsiz kusursuz dinli imanli hayirli evlatlar diledim sizin icin. Hamile duasi kabul olur derler bana, kuzenim hamileyken insallah bayram gelmeden hamile oldugunu ogreniriz demisti ve de oyle oldu insallah bnm de bu dualarim kabul olur sizlere dua etmeye devam edicem sizde edin benim icin:) saglik probleminiz yoksa illaha bir gun olucaktir herkese sevgiler
Ayni olmaz normalde bence var sende hamilelik ama idrari fazla damlattigin icin dagilmis sanki hepsi farkli bi test yap bence yada direk kan aldir acildeAnladın böyle olsa zıplardim havalara benim ki değişik cizgiler olduğu için emin değilim sadece 4 taneside aynı olurmu die şüphelenip sizlere danistim
Hamilesinn :) tebrikler benimkide boyle cikmisti turkiyedeki normal testlerde battan once acik cikiyo hepKızlar bat a henüz var ama bi bakar mısınız. Daha dün bişey yoktu da
Hamilesinn :) tebrikler benimkide boyle cikmisti turkiyedeki normal testlerde battan once acik cikiyo hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?