Bat ne zaman merak ettim inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin aminnnnn
Insallah dollenmeden sonra en erken 8 9. günlerde çıkabiliyor az kalmis zaten hadi hayırlısı :)
Amin insaAllah cnm herkese nasil etsin RabbimAyyy cok cok sevindim Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin:)
Tebrikler cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Umarim olursunda bu stresten kurtulursun gecen ay 17 gun olmadim cok kotuydu esimde rahim bebege hazirlaniyo belki dedi nerden cikardi bilmem.bu ayda bebek oldu zaten insaallah seninde oyledir :)hiç bişey regl olmamışsın diyor
Rabbim bidaha göstermesin saglikla kucagina al insallah canim benim kan aldir bayramdan sonra doktorada git daha dikkatli ol bundan sonra rabbim yavrularimizi bize bagislasin.Ayy saol canım ya.bundan öncekini 6.5 aylıkken kaybettim suyum bittigi için. İnşallah dediğin gibidir ve inşallah sağlıkla kucağıma alırım
Rabbim bidaha göstermesin saglikla kucagina al insallah canim benim kan aldir bayramdan sonra doktorada git daha dikkatli ol bundan sonra rabbim yavrularimizi bize bagislasin.
Aminnn bizede haber verİnşallah canım. 19 unda gidecektim zaten doktora :) iyi haberler alırım inşallah
Canım benim yaaa çok sağol. Bende bugün dua edicektim adetim bitmedi nasip olmadıDava arkadaslarim oncelikle merhabaaa tekrardan:)) sizleri kesinlikle unutmuyorum. Biraz once soz verdigim gibi isim isim yani @mmmerveNisaberatim didem, @Babies16 A Aybelis melegini_bekliyor @tostos16 @nannen1 @Karpatyam @madame wuu @mehmetelif @Selinokay @stu2012 ve cocuk sahibi olmak isteyen tum arkadaslarim hepinize bugun namazimdan sonra meryem suresi okudum ve hepiniz icin hayrlisiyla saglikli sihatli ayipsiz kusursuz dinli imanli hayirli evlatlar diledim sizin icin. Hamile duasi kabul olur derler bana, kuzenim hamileyken insallah bayram gelmeden hamile oldugunu ogreniriz demisti ve de oyle oldu insallah bnm de bu dualarim kabul olur sizlere dua etmeye devam edicem sizde edin benim icin:) saglik probleminiz yoksa illaha bir gun olucaktir herkese sevgiler
Sagol bitanem Allah razi olsun sendenDava arkadaslarim oncelikle merhabaaa tekrardan:)) sizleri kesinlikle unutmuyorum. Biraz once soz verdigim gibi isim isim yani @mmmerveNisaberatim didem, @Babies16 A Aybelis melegini_bekliyor @tostos16 @nannen1 @Karpatyam @madame wuu @mehmetelif @Selinokay @stu2012 ve cocuk sahibi olmak isteyen tum arkadaslarim hepinize bugun namazimdan sonra meryem suresi okudum ve hepiniz icin hayrlisiyla saglikli sihatli ayipsiz kusursuz dinli imanli hayirli evlatlar diledim sizin icin. Hamile duasi kabul olur derler bana, kuzenim hamileyken insallah bayram gelmeden hamile oldugunu ogreniriz demisti ve de oyle oldu insallah bnm de bu dualarim kabul olur sizlere dua etmeye devam edicem sizde edin benim icin:) saglik probleminiz yoksa illaha bir gun olucaktir herkese sevgiler
Ayni olmaz normalde bence var sende hamilelik ama idrari fazla damlattigin icin dagilmis sanki hepsi farkli bi test yap bence yada direk kan aldir acilde
Gebelik olmasa hamilelik hormonu olmayan birinde ikinci cizginin cikmasi imkansiz yada cok kotu bi sans ama 4 tanede birdende cikmaz canim adetine kac gun var? Eczaneler aciksa yarin bi test daha al testi düz bi yere indir idrari en fazla 5-6 damla koy 5 dakika hic elleme o zaman bozulmazAnladım yani gebelik olmasa çıkmaz di ikinci çizgiden dolayi mi dağıldı diyorsun ağzın bal olsun inşallah öyledir
inşallah benimkide öyle diyordu boş çıktı işteUmarim olursunda bu stresten kurtulursun gecen ay 17 gun olmadim cok kotuydu esimde rahim bebege hazirlaniyo belki dedi nerden cikardi bilmem.bu ayda bebek oldu zaten insaallah seninde oyledir :)
Kirs mi var doktor ne diyo peki çok üzüldüm Hakkı'nda hayırlısı olsun inşgitmedigim doktor kalmadı çevremde herkes hamilesin diyor ama kanda çıkmayan şey ultrasonda çıkmayan şeye nasıl var diyim ki
kist yok doktor yok dediKirs mi var doktor ne diyo peki çok üzüldüm Hakkı'nda hayırlısı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?