Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Insallah dollenmeden sonra en erken 8 9. günlerde çıkabiliyor az kalmis zaten hadi hayırlısı :)

Ayy saol canım ya.bundan öncekini 6.5 aylıkken kaybettim suyum bittigi için. İnşallah dediğin gibidir ve inşallah sağlıkla kucağıma alırım
Rabbim bidaha göstermesin saglikla kucagina al insallah canim benim kan aldir bayramdan sonra doktorada git daha dikkatli ol bundan sonra rabbim yavrularimizi bize bagislasin.

Rabbim bidaha göstermesin saglikla kucagina al insallah canim benim kan aldir bayramdan sonra doktorada git daha dikkatli ol bundan sonra rabbim yavrularimizi bize bagislasin.

İnşallah canım. 19 unda gidecektim zaten doktora :) iyi haberler alırım inşallah

Canım benim yaaa çok sağol. Bende bugün dua edicektim adetim bitmedi nasip olmadı çok sevindim dua etmene Allah razı olsun canım

kızlar birşey sorucam normalde ben çıkarmam testi ancak burda bir kaç defa sahit oldum içine bakmak istedim adetim 6 gün var öyle merak ettim dıştan gözükme di birde içine bakım dedim erken diye böyle birşey oldu ne demek oluyor yani içine baktığınız oluyor mu

Sagol bitanem Allah razi olsun senden

Anladım yani gebelik olmasa çıkmaz di ikinci çizgiden dolayi mi dağıldı diyorsun ağzın bal olsun inşallah öyledir
Gebelik olmasa hamilelik hormonu olmayan birinde ikinci cizginin cikmasi imkansiz yada cok kotu bi sans ama 4 tanede birdende cikmaz canim adetine kac gun var? Eczaneler aciksa yarin bi test daha al testi düz bi yere indir idrari en fazla 5-6 damla koy 5 dakika hic elleme o zaman bozulmaz

Umarim olursunda bu stresten kurtulursun gecen ay 17 gun olmadim cok kotuydu esimde rahim bebege hazirlaniyo belki dedi nerden cikardi bilmem.bu ayda bebek oldu zaten insaallah seninde oyledir :)
inşallah benimkide öyle diyordu boş çıktı işte

mutlu bayramlar inşallah en kisa ve hayirli zamanda hayirli sağlıklı evlatlarimiz olsun.hamislerimiz saglikla bebislerini büyütsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…