Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kizlaaaar herkese mutlu bayramlar :) acil yardim benim bat bugundu gelmedi kendimi cok tuhaf hissediyorum akintim kesildi sag kasigim pantolondan bile aciyodu iki saat kadar surdu ishal gibiyim sonra ayaklarim bazen buz gibi bazen yaniyo evde testimde yok hamile olabilirmiyimkiiii

İyi Bayram'lar anne adayları bişi sorcam bilgisi olanlar cevap verin . Clearblue ovulasyon testi aldım ama inanın kılavuzdan hiç bi halt anlamadım yapan tutturan bilgisi olan bana bi zahmet anlatabilir mi ya . Yarın adetim bitiyo ona göre kullanıcam

canımmarkası farketmez aslında ne olduğu adetın bıttıkden 3 ğün sonra başla ğarantı olsund erım erken yumurtluyor olabılırsın ğeç yumurtluor olabıllırsn hergün aynı saatte yap...... ılk ıdrarla kesın lıkle yapma..... genelde sabah 11.30 fılan yada akşam üstü 3 gbi bı adet yapsan yeter net çıft çızgı gördüğün günden ıtıbaren sılıkleşene kadar yapmaya devatm et ve buğünler ılışkıde bulun ınş ğönlündekı olur :)

kızlar ben hala regl olmadım en son tarihim 21 temmuzdu birde 14 agustosta lekelenmem oldu kasıklarım patlıyor,gögüslerim südyene sıgmıyor ve morardı taş gibi ama olmuyor sökücüde içtim doktorada gittim enfeksiyonda çıkmadı anlam veremiyorum yanmam yok ama eşimle ilişkiden sonra kötü bi koku oluyo aceba eşimdemi var enfeksiyon neden olmuyorum anlam veremiyorum

kuzum napıon sen burda burası dutluk oldu yenı topıeee ğel ..... ve bu akdar zamn olmamk ılğınc dra ğt adet sokturucu versın madem

Canim ayni belirtiler bendede var. Bat a 1 gun kaldi.test yaptin mi sen .benimdw sag kasigimda syrekli hafif bi agri var.bide ben normalde adete 1 2 gun kala kabiz olurdum.simdi tam testi sık sık hafif isal gibiyim.idrar rengin koyulasti bide 1 haftadr fakan.normalde beyaz olur benim cok sık ciktigim icin.dun test yaptim negatfti ama.cok merak edyrm ne olcak bat tan sonra bidaha test yapcam hastalanmazsam

Hamisler size bi sorum olcak.bat gununuz geldiginde otrup kalktiginizda falan adet olcakmissiniz gibi agriniz oluyor muydu.kasik batmasinin haricinde alt karinda olusan agriyi soruyorum

Bende ayniyum kizlar. Bat 15 inde bugun test yaptim negatifti.. Gunum gecer insallah yine yaparm test. Kasiklarim sanki agirlik yapiyo bana hafif hafif bi agri gbi arada sanci oluyo degisik yani bu ay

Canim bu sabah test yaptim malesef negatif sanirim biraz gec gelecek benim kirmizilar insallah sende vardir saglikli hayirli bir bebis guzel haberini bekliyorum :)

Canim bu sabah test yaptim malesef negatif sanirim biraz gec gelecek benim kirmizilar insallah sende vardir saglikli hayirli bir bebis guzel haberini bekliyorum :)

Ya benimde adet olcagim zamanlarda oldugu gibi oturup kalktikca agrim oluyor olcam heralde.

işte geldim burdayım ben bu işteeee inşallah usta olacagımmmm güzel bir ayetle giriş yapalım istedim.

"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."

Insallah insallaaahhh bu ay o mutlu haberleri aliriz da veririzde ❤❤❤❤

Maşallah sıze kızlar konuyu acar acmaz sızın mesaJlarınız vardı ve altında takvımlerınız hayırlı olsun saglıcakla kucagınıza alın ınşallah :) darısı bıze olsun su an reglyım ınşallah hayırlısyla eksıksız bu ay kalırım bende

Aminn canim sagol, rabbim herkese yasatsin bu güzel duyguyu insallah.

Merhaba arkadaşlar :) Biz 1 yıldır çocuk sahibi olmak icin uğraşıyoruz. Bu ay söyle bir sey gelişti; 2 Eylül tarihinde doktor kontrolüne gittim. Yumurtan 16 mm bundan sonraki 3 günü değerlendirin dedi. Söylediği şekilde yaptık. Su an yazlıktayım, 12 eylülde ishal oldugum icin acile gittim. Antibiyotik vermeyin hamilelik riski var dedim. O zaman ona da bakalım dedi idrarda gebelik testi yaptı. Pozitif çıktı. Bugun yarın adet olmam gerekiyor bakalım ne olacak. Henüz kimseyle paylaşmadım :)) bayram sonrası kan testi yaptırıp esime oyle söylemeyi düşünüyorum. İlişkiden 6 gün sonra çıkması şaşırtıci :s Hepimizin Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…