Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Ben 4 yıllık evliyim tedavi görüyordum hic beklemedigim anda gecen hafta hamile oldugumu ogrendim Allah tüm isteyenlere nasip etsin
Hayirli olsun darisi basimiza ins.problem neydi tamamen cozuldumu sonradan.bendede pko var.drum problem olarak gormuyor olur diyor ama 9. Ay dada olmadi buyuk ihtimal yarin hastalancam

Kac gun gecti ki.1 hafta yi gectiyse kanda baktr canim adet belirtilerin var mi
Valla canim dun cok yogun agrim ve akintim vardi oldum dedim yok bisi dun sabah idrariyla yaptim bisi yok bugun aksam yaptim yine yok bugun sadece biraz goguslerim sizladi adet olcam saniyorum bisey cikmiyo gebelikte yok rahim filminden sonra baya kanamam olmustu acaba regl tarihimmi degistiki kafam cok karisik

Benimde hem sag kasikta hem alt karinda agrilarim oluyor ozellikle otrup kalktikca.gogusleirmde cok sizliyor ama 2 gun once test yaptim negatifti.simdi cuma test yapcam bekliyrm

İyi akşamlar güzel anneler.
Size bir sorum olacaktı daha önce de söyledim de bir neticeye varamadım.
Ben yaklaşık 20 gündür Ağrı'm vardı ve adet tarihim 21 eylül ama Ağrı'larım cok erken başladı kasık Ağrı'lar üşüme ve aniden hararet basması mide ekşimesi bel Ağrı'sı karın Ağrı'sı bunların hepsini gördüm hatta 10 gün önceye kadar da şiddetliydi yaklaşık 10 gündür de hafif hafif var cok yorulduğum DA başlıyor Ağrı'lar ama 2 gündür de baş dönmesi başladı ve cok üşüyorum kasıklarım da devam ediyor ağrımaya beyaz akıntım da oluyor ilk defa böyle oldu şiddetli göğüs Ağrı'larım da var acaba hamilelik belirtileri mi ? Anlayamadım. 5 eylül de kan testi yaptırdım 0.1 cıktı doktor cok erken gelmişsin dedi şimdi de test yapmaya korkuyorum

Hayirli olsun darisi basimiza ins.problem neydi tamamen cozuldumu sonradan.bendede pko var.drum problem olarak gormuyor olur diyor ama 9. Ay dada olmadi buyuk ihtimal yarin hastalancam
Benimki biraz uzun 4 yilda 8.9 tane doktor degistirdim ilgi gormeyince bidaha gitmedim ilk 2 yil rahim filminden kactim 4 yil boyunca araliksiz tedavi gormedim ara verdigim cok oldu neyse 2. Senede film cekildim tüplerimin kapalı oldugunu soylediler laparoskopi olmam gerekliymis onuda biraz erteledim sonunda gittim gecen sene kasimda ameliyat oldum çok sukur iki tupumde acildi doktor hamile kalmaman icin bi engel yok 6 ay kndi haline birak kendiliginden olabilir dedi 6 ay doldu mayista hamile kalmadim ramazanda galiba gittim ameliyat eden doktoruma klomen verdi o ayda olmadi adette olamadim temmuza kadar snra ben baska doktora gittim özel bi hastaneye o bana adet söktürücü verdi kullandim 25 temmuzda adet oldum ve bu sefer gittigim doktor femara verdi kullandim sonra adet olmadim yine ilactan sandim kendime test ve adet sokturucu ilac aldim testi yapip ilaca basliycaktim testi yaptim cift cizgi cikti sok oldum 4 yildir bin tanr test yaptim cikmadi inanamadik doktora gittik kandada cikti kese gorundu 10 gun snra kalp atisi duyulur dedi cuma gunu doktora gidicez insallah duyariz kalp atisini

Ins canim...saglikla kucahinada alirsin ins.darisi basimiza

tebrik ederim canim.rabbim kucaguniza alnayi nasip etsin

Arkadaşlar son regl tarıhım 27.08.2016 şuan adetime 11 gün var ama göğüslerimde inanılmaz bir hassasiyet var ,kasıklarımda 3 gündür Ağrım var ve karnımda kasık bölgemde sürekli seyrmeler var aynı zamandaysa idrar yollarımda yanma var doktor kum dokuyor olabilecegımi soyledı ama göğsümde reglden önce hiç bukadar erken belırtıler olmazdı ilk defa oluyor acaba hamile olabilirmiyim lütfen bilenler fikirlerini paylaşabilir mi?

Hamisler size bi sorum olcak.bat gununuz geldiginde otrup kalktiginizda falan adet olcakmissiniz gibi agriniz oluyor muydu.kasik batmasinin haricinde alt karinda olusan agriyi soruyorum
Bnim hamile oldugumu ogrenmeden once ayni regli belirtulerim vardi kasiklarim agriyodu, ishal gibi olmustum tek farkli olan ayaklarim inanilmaz usuyodu hatta hep corapla geziyodum. Megersem gebeymisim:)

Canim bnmde goguslerim inanilmaz agri acı vardi boyle bisey gormemistim bide yesil damarlar bayağı belirginlesmisti halada oyle 10 gun oldu hamile oldugumu ogreneli hala biraz agriyo goguslerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…