geçmiş olsun canım üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın inşallah ekim ayında sağlıklı bir gebeliğin ve evladın olur. bende iyiyim çalışıyorum canım işteyim benim kimyasal bile gebeliğim olmadı hiç yaşamadım o duyguyu yani Allah tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah
Hadi inşallah ya Sağolasıngöz göre göre bağıra bağıra gelmiş hamilesin:)
yok canım bariz hamilesin işte hayırlı uğurlu olsun darısı olmayanların başına bu anı görmek için neler vermezdim kiiKızlar var dimi böyle olup hamile olmayan olmaz dimi yanılmış olamam dimi
kızlar test yaptım çift çizgiyi gördüm kan vermeye gidiyorum
yok canım bariz hamilesin işte hayırlı uğurlu olsun darısı olmayanların başına bu anı görmek için neler vermezdim kii
bende 3 yıldır bekliyorumAllah razı olsun inşallah darısı isteyen herkese nasip olsun iki sene beklemek öyle zordu ki seni çok iyi anlıyorum
teşekkür ederim canım çok sağol inşallah dediğin gibi oluraaaa ne guzel bır haber masalllahhhhh ınsallah guzel degerlerın olur
Canim hayirli olsun yaniltmasini dusunemn hata su asamaya gelmissin cok sevindim senin adina darisi diger arkadaslara insallah :)Kızlar var dimi böyle olup hamile olmayan olmaz dimi yanılmış olamam dimi
Canim hayirli olsun yaniltmasini dusunemn hata su asamaya gelmissin cok sevindim senin adina darisi diger arkadaslara insallah :)
bende 3 yıldır bekliyorum
Hayirli olsun canim insallah degerlerinde guzel cikar ve mutluluktan ucarsinnkızlar test yaptım çift çizgiyi gördüm kan vermeye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?