Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Amin canim insallah saglikli gebelikler nasip etsin rabbim. Insallah ekim ayinda yasicagiz bakalim benim regl nasil duzene giricek. Orasi da ayri konu. Hayirlisi allahtan diyelim napalim tatlim.

Kizlar 3aydir bebis istiyenlerdeniz bizde.
Bugun adete 4kala test yaptim negatif bugunden beri agliyorum.
Yarin kadin doguma randevu aldim herseyeme baktircam prolaktinde yukseklik olabilir hcg baktircam bide bi bakmisiniz hamiş cikiyorum :) pek umudum yok ama bellide olmaz bu işler...
Şimdi gebelige tahlil olarak
İdrar yollari
Prolaktin
Demir dusuklugu yumurta kalitesini etkiliyor.
Tsh
Başka nevar canlar bunlara baktircam kanda rahimde bir sikintim yok 5kez utroson cekildim..
Cvplarsaniz sevinirim..

kızlar eylülün 4-5 gibi yumurtlamam oldu o günleri değerlendirdik bayramın 1.günü sabah kustum 3.günü akşam 1 damla kan geldi başka hiçbişey yok o günden beri bulantım hala devam ediyor ama kusmuyorum tutuyorum kendimi halsizlik kas agrıları ara ara ateş basması gögüs hassasiyeti ama fazla değil gögüs ucu hassas belim felaket ağrıyor her iki taraflı kasık batması aralıklarla bazen şiddetli bazen ince sızı gibi birde akıntım var ama öle çok değil ve sarı renkte kıvamı da yoğun değil sulu şekilde kokusuz kaşıntı yok gecen ayki adet tarihimide hatırlamıyorum ne olcak benim halim yaaa

kızlar meraba öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun bayram yoğunluğuydu kayınvalidemlerin taşınmasıydı derken baya yoğundum eğer yeni hamiş olanlar varsa hayırlı olsun. sizlere birşey danışmak istiyorum ben çatlatma iğnesi olmuştum bu ay pazartesi günü iğnenin 14. günüydü o gün biraz karın ağrım oldu sonra kahve köpüğü renginde akıntım geldi peçeteye sildim üç damla kadar pembe kan geldi dün ve bügün birşeyim kalmadı normal akıntıya döndü kafam karıştı şimdi acaba kist mi var adet mi geliyor yoksa hamilelik mi diye

çatlatma iğnesi olup böyle birşey yaşayanınız var mı

Umitsizim ama inşallah bu ay hayırlı bir haber alırım sat 25 ağustostu ayın 1 inden itibaren çalışmalara başladık ama ayın 9 una kadar sürdü sonra cenazeydi bayramdı memlekette derken olmadı inşallah 1 haftalik sürede tutmuştur

yok canım bariz hamilesin işte hayırlı uğurlu olsun darısı olmayanların başına bu anı görmek için neler vermezdim kii

Allah razı olsun inşallah darısı isteyen herkese nasip olsun iki sene beklemek öyle zordu ki seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…