Insallah canimda niye okadar gecki:/Ay çok sağol inşallah herkes yaşasın bunu Allah razı olsun kan verdim bugün bakalım yarın alıcam sonucu inşallah
Sağlık ocağına gittim Canım yarın öğlene kadar Nasıl durucam bakalım heyacandan ölmezsem iyidirInsallah canimda niye okadar gecki:/
Anladim canim merak etme hamilesin kesin :)Sağlık ocağına gittim Canım yarın öğlene kadar Nasıl durucam bakalım heyacandan ölmezsem iyidir
Gözün aydın negüzel bi haber darısı tüm isteyenlerin başına inşallahKizlar hcg sonucum 283,7 cikti Rabbim isteyen herkese en hayirli en tez zamanda nasip etsin
amiiiiiin canim Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallahGözün aydın negüzel bi haber darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Amin canim insallah saglikli gebelikler nasip etsin rabbim. Insallah ekim ayinda yasicagiz bakalim benim regl nasil duzene giricek. Orasi da ayri konu. Hayirlisi allahtan diyelim napalim tatlim.
Kızlar var dimi böyle olup hamile olmayan olmaz dimi yanılmış olamam dimi
amiiiiiin canim Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
canım hayıt out çok güzel düzene sokuyor regli ben denedim 6 ay kullandım Sabah akşam düzene girdi bir dene istersen tavsiye ederim hatta yumurtlamamı bile hisseder hale geldim önceden hiç hissetmezdim o derece yani pko var bendede adet düzensizliğine iyi geliyor hayıt bende burda yapanlardan öğrendim ve kullandım ve işe yaradı.
Burda bulamam ki canim amerikadayim bendoktor sikinti cekmezsin duzelir hemen dedi ama bakalim. Turkiyeden gelen olucak iki hafta sonra isterim olmadi. Tesekkur ederim bitanem tavsiyen icin. Hadi beklemeye devam Ekim bizim olsun insallah. Senin bat ne zaman simdi?
aynen canım herşeyin hayırlısı olsun üzme kendini bizede nasip olacak inşallahvalla benim geçen ay 13 gün gecikmeli geldi adetim bu ay şaşmazsa 24 eylül de olacağım bakalım tatlı krizlerim başladı kasıklarımda hafif ağrılar var bekliyorum bende bu ay karışık bir ot aldım aktardan onu kullanıyorum günde bir defa içinde bir sürü ot var bakalım kısmet ama bu ay umudum yok çünkü adetim şaştığı için yumurtlamamda şaştı hatta yumurtlama oldumu olmadımı onu bile anlayamadım saçma bir ay geçirdim anlayacağın icraat da olmadı çok o yüzden bu ay fıs benim için
Insallah tutmustur canim benim ya dur bekleyelimolmazsa ben ovulasyon testiyle takip edicem sende oyle denersin. Hadi insallah az kalmis kiiizzzz
Evet canim test sonuclarina gore hamisim :)canım hamile misin
Canımmm yeni okudum seni merak ediyordum ben de ya çok sevindim çok Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar test yaptım çift çizgiyi gördüm kan vermeye gidiyorum
Evet canim test sonuclarina gore hamisim :)
Evet canim test sonuclarina gore hamisim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?