Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Merhaba kızlar Benım testımde pozıtıv çıkmıştı amma qaliba adet olucam tubalete gıtdıyımde pedımde kan vardı

Amin canim insallah saglikli gebelikler nasip etsin rabbim. Insallah ekim ayinda yasicagiz bakalim benim regl nasil duzene giricek. Orasi da ayri konu. Hayirlisi allahtan diyelim napalim tatlim.

canım hayıt out çok güzel düzene sokuyor regli ben denedim 6 ay kullandım Sabah akşam düzene girdi bir dene istersen tavsiye ederim hatta yumurtlamamı bile hisseder hale geldim önceden hiç hissetmezdim o derece yani pko var bendede adet düzensizliğine iyi geliyor hayıt bende burda yapanlardan öğrendim ve kullandım ve işe yaradı.

Burda bulamam ki canim amerikadayim ben doktor sikinti cekmezsin duzelir hemen dedi ama bakalim. Turkiyeden gelen olucak iki hafta sonra isterim olmadi. Tesekkur ederim bitanem tavsiyen icin. Hadi beklemeye devam Ekim bizim olsun insallah. Senin bat ne zaman simdi?

aynen canım herşeyin hayırlısı olsun üzme kendini bizede nasip olacak inşallah valla benim geçen ay 13 gün gecikmeli geldi adetim bu ay şaşmazsa 24 eylül de olacağım bakalım tatlı krizlerim başladı kasıklarımda hafif ağrılar var bekliyorum bende bu ay karışık bir ot aldım aktardan onu kullanıyorum günde bir defa içinde bir sürü ot var bakalım kısmet ama bu ay umudum yok çünkü adetim şaştığı için yumurtlamamda şaştı hatta yumurtlama oldumu olmadımı onu bile anlayamadım saçma bir ay geçirdim anlayacağın icraat da olmadı çok o yüzden bu ay fıs benim için

Insallah tutmustur canim benim ya dur bekleyelim olmazsa ben ovulasyon testiyle takip edicem sende oyle denersin. Hadi insallah az kalmis kiiizzzz

Insallah tutmustur canim benim ya dur bekleyelim olmazsa ben ovulasyon testiyle takip edicem sende oyle denersin. Hadi insallah az kalmis kiiizzzz

valla canım icraat olsaydı ümidim olurdu ama icraat yok tutturamadık gibime geliyor aynen az kaldı bekliyorum bakalım bence senden hayırlı haberler alcaz bu ay sanki

Merhaba arkadaşlar. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay reglim 10 gün gecikti. Test yaptım beyaz çizgi çıktı anlayamadım. Prodictor test. Siz ne düşünüyorsunuz. Negatif mi sonuç?

Eklentiler

• image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 38
  • image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…