Bugün yaptırdım Can'ım dua et kanda da çıksıncanım hayırlı olsun hamişsin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kan testi yaptırdın mı
Bugün yaptırdım Can'ım dua et kanda da çıksın
Hayırlı olsun canımkızlar test yaptım çift çizgiyi gördüm kan vermeye gidiyorum
İnşalaaaaaaaaaaaaahhay hadi inşallah canım mutlu haberler ver bize senide hamişlerimiz arasına alalım
canlarım çok uzak kaldım sizlerden ya çok özledim sizleri bayramda full adanadaydım çok güzel geçti ilaçlarımın bitmesine 2 haftam var dua edin ekim ayında tutturursak bende hamile olacağım sanırım çok heyecanlıyım bu bile beni heyecanlandırmaya yetiyor adanada bir görseniz öyle besledilerki inanamazsınız her deyiştede bebek osun yarasın allah allahh görseniz ne çok bebek isteyecekleri tutmuş arabamızın arkası doldu taştı alamancılar gibi döndük bebek için bile ilk hediyelerini verdiler çamaşır kurutma makinesi almışlar ne kadar mutlu oldum kışlıklar falan kavanoz kavanoz düşünün ve hepsi bebk için her fırsatta dile getirdiler çok utandım kadın doğuma gitmiştim ya bi ton tahlil vermişti hepsini yaptırdım tertemiz sadece ferritinim düşük onun için 1 küçük tüp d vitamini yuttum okadar haplarımda çok az aldı sizlerinde inşallah iyi geçmiştir daha yeni yeni okuyorum yazılaınızı
Tesekkur ederim tatlim ilk denemeydiHayırlı olsun canımBirilerinin hamiş haberini duymak çok mutlu ediyo beni Umutlarım artıyo ))))) Kaçıncı çatlatma denemesiydi tatlım?
Amiiiiinnn canim benim cok saol darisi sana ve isteyen herkese insallah :*Canımmm yeni okudum seni merak ediyordum ben de ya çok sevindim çok Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminnn canim benim inşallah :)Amiiiiinnn canim benim cok saol darisi sana ve isteyen herkese insallah :*
Hayirli olsin tatliimm rabbim saglikli sihhatli kucagna almayida nasip etsinKizlar hcg sonucum 283,7 cikti Rabbim isteyen herkese en hayirli en tez zamanda nasip etsin
amiiiiin canım benim cümlemizinkini inşallah Rabbime emanet hepsiHayirli olsin tatliimm rabbim saglikli sihhatli kucagna almayida nasip etsin
aminnnnnnn. Canım benim ya seni çok iyi anlıyorum ben de bebğimi düşürdüğümde öyle birine denk geldim hiç bir müdahale yapılmadı git eve bekle dedi o anki ruh halim geldi senin yazdıklarını okuyunca ağladımKizlaar ben dun cok zor bi aksam gecirdim.. Hamilelikten dolayi cikarttigm icin kendimi cok zorladim sanirsamki kanamam geldi .. Okadr korktumki hemen esim geldi hastaneye gittik dengesiz doktorun birine denk geldim moralimi alt ust etti hatta onun verdigi stress bana bebegmi dusurmeye yeterdi (Allah korusun) once muayene olmaya girdm kanamam var dedim ..bi bakalim bakalim nasil duruyomu dedi daha ilk ten ..bakti sen dedi cocugunu dusuruyosun bak dusuyo bu dedi .. Serefsiz onu derken ben aglaya aglaya bir oldum zaten ..niye agliosun dio aglancak bisy yok daha yasin genc cocugun daha cok olur dio pislk.. Icten gelen bisy diorm ama zor konusuyorm.. Senin icten gelecek bi hissin olmaz daha ne hissi dio .. Dusundukce deli oluyorum.. Ekrani gostermis bak dio burdan kayip gidio cocugn dio .. Aglama dio sen simdi esinede soylersin esinde bana kizar dio .. Gelde seni kurtaj yapiym dio caniii..neyse daha cok dengesizce lafindan sonra esimi cagrtti ben dedi hap yazdim dusuk onleyici yarin bidaha gelin bidaha bi kontrol edelim okadr yumusak dioki hayvan herif banada oyle konussana icimi ferah tutiym.. Ordan ciktk hemen kendi doktorumzun oldgu ozele gittik cok sukur orda daha guzel bakildi ilglenildi bebegim gayet yerindeymis bu sayede annesinin kuzusunun kalp atislarinida duydukokadr rahatladim ki kizlar anlatamam size o yasadgm bir iki saatlik uzuntuden sonraki mutlulugmu.. Igne flan yapildi vs. Vs. .. Boyle iste kizlar ..Kusura bakmayin sizinde kafanizi sisrmeye sebep oldum belki ama okadr doluydumki birileriyle paylasmak istedim sadce . onemseyip okudgnz icin tesekkur ederimm .. Ha bide dua ederseniz bebegm saglicakla kalsin benimle . hala riskli bi durumum var insallah en kisa zamnda atlatriz.. Rabbim kimseyede bi anlik da olsa onun acisini yasatmasin insallah :) opuldunuz
Aynen canim bide erkek yani bunu soyleyen anlayamazsiniz dedim benmi anlayamicam dio anlarim ben aglancak bisy yok bunda dio .. Cok sukur gecti gitti .. Cok saol canim iyi dileklerin icin ne yalam soylim bende seninkini okuyunca sevindm icim bi hos oldu anlayabildgn icin :)aminnnnnnn. Canım benim ya seni çok iyi anlıyorum ben de bebğimi düşürdüğümde öyle birine denk geldim hiç bir müdahale yapılmadı git eve bekle dedi o anki ruh halim geldi senin yazdıklarını okuyunca ağladımOnlar daha yeni olabilir ama bizim rahmimize düştükleri an anne oluyoruz biz o hissi hiç kimse bizden iyi anlayamaz. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın böyle şeyler. Rabbim seni de bebğini de korusun sağlıklı bir gebelik dönemi geçirip sağlıcakla yavruna kavuş inşallah canım benim dua et bol bol Allah istemedikten sonra hiç bir şey olmaz bebeğine
çok geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasınAynen canim bide erkek yani bunu soyleyen anlayamazsiniz dedim benmi anlayamicam dio anlarim ben aglancak bisy yok bunda dio .. Cok sukur gecti gitti .. Cok saol canim iyi dileklerin icin ne yalam soylim bende seninkini okuyunca sevindm icim bi hos oldu anlayabildgn icin :)
Kizlaar ben dun cok zor bi aksam gecirdim.. Hamilelikten dolayi cikarttigm icin kendimi cok zorladim sanirsamki kanamam geldi .. Okadr korktumki hemen esim geldi hastaneye gittik dengesiz doktorun birine denk geldim moralimi alt ust etti hatta onun verdigi stress bana bebegmi dusurmeye yeterdi (Allah korusun) once muayene olmaya girdm kanamam var dedim ..bi bakalim bakalim nasil duruyomu dedi daha ilk ten ..bakti sen dedi cocugunu dusuruyosun bak dusuyo bu dedi .. Serefsiz onu derken ben aglaya aglaya bir oldum zaten ..niye agliosun dio aglancak bisy yok daha yasin genc cocugun daha cok olur dio pislk.. Icten gelen bisy diorm ama zor konusuyorm.. Senin icten gelecek bi hissin olmaz daha ne hissi dio .. Dusundukce deli oluyorum.. Ekrani gostermis bak dio burdan kayip gidio cocugn dio .. Aglama dio sen simdi esinede soylersin esinde bana kizar dio .. Gelde seni kurtaj yapiym dio caniii..neyse daha cok dengesizce lafindan sonra esimi cagrtti ben dedi hap yazdim dusuk onleyici yarin bidaha gelin bidaha bi kontrol edelim okadr yumusak dioki hayvan herif banada oyle konussana icimi ferah tutiym.. Ordan ciktk hemen kendi doktorumzun oldgu ozele gittik cok sukur orda daha guzel bakildi ilglenildi bebegim gayet yerindeymis bu sayede annesinin kuzusunun kalp atislarinida duydukokadr rahatladim ki kizlar anlatamam size o yasadgm bir iki saatlik uzuntuden sonraki mutlulugmu.. Igne flan yapildi vs. Vs. .. Boyle iste kizlar ..Kusura bakmayin sizinde kafanizi sisrmeye sebep oldum belki ama okadr doluydumki birileriyle paylasmak istedim sadce . onemseyip okudgnz icin tesekkur ederimm .. Ha bide dua ederseniz bebegm saglicakla kalsin benimle . hala riskli bi durumum var insallah en kisa zamnda atlatriz.. Rabbim kimseyede bi anlik da olsa onun acisini yasatmasin insallah :) opuldunuz
işte hep aynı şeyleri göre göre vicdan denen bir şey kalmıyor canım onlarda sen üzme kendini. Bundan sonra seni takip eden doktorundan memnunsan ondan başkasına gitme insanın kafasını karıştırıp strese sokuyorlar. Ne demek canım bizi bizden başkası anlayamaz zaten. sen de çok sağ ol :)Aynen canim bide erkek yani bunu soyleyen anlayamazsiniz dedim benmi anlayamicam dio anlarim ben aglancak bisy yok bunda dio .. Cok sukur gecti gitti .. Cok saol canim iyi dileklerin icin ne yalam soylim bende seninkini okuyunca sevindm icim bi hos oldu anlayabildgn icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?