Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Aynen canim beni gormeliydnz bi ara bes dakikalik bi eve gittk bosy almam gerekti iki dkkalik kendimi durduramiorm gozlerimden istemsizce inio ama okadr yuregim sizladiki hele burnumun diregi derler ya aynen oyleydi esimde cok kotu oldu beni oyle gorunce cunku normalde tabiri caizse tum yurekliyimdr oyle denir ya aglayamam kolay kolay ama bu cok baskaydi rabbim acisini gostermesin gercekten cok zor

canım benım valal cok gecmıs olsun ; ıyıkıde o anlık uzuntuyle ıslem yaptrmamıssın ALLAH korumus ; şimdi iyisinir insallah

Evet canim doktorum cok iyi saolsun cok ta rahatlatti cok uzun sure gosterdi bebegimi bana aksam olunca yogun olmadgndan bianda cok baska dunyalara surukledi beni :) hele o kalbini yedigimin atisi yokmuu askkk askkkk

canım benım valal cok gecmıs olsun ; ıyıkıde o anlık uzuntuyle ıslem yaptrmamıssın ALLAH korumus ; şimdi iyisinir insallah
Yok canim yaptrmazdim zaten uc dort doktora gitmeden ayni seyleri duymadan yaptrmazdim cunku cok asiri bi kanamam yoktu orta duzeydeydi bide agrimda yoktu hic onun icin onun dediklerine guvenmedim icim almamisti yaptrmazdm kesinlikle sindide cok daha iyiym cok sukur elim daha cikmayan karnimdan gitmio leylasi oldum resmen

oyy masallah sıze sevındım canım ıyı olmanıza

ohhhh canım benim ne güzel işte ye bol bol şifa olsun bebiş olsun senide hamişlerimizin arasına alalım ben istanbuldaydım bayramda sadece anneme ve eşimin babanesine gittik sonrada eve geçtik haftasonu da misafirim vardı öyle yani pek bişey anlamadım tatilden ne zaman başladın bebiş çalışmalarına inşallah çok bekletmez bizim yaşadıklarımızı yaşamazsın canım benim

ayyy canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini korkma Allah ın izniyle hiçbişey olmaz dengesizlerin lafınada bakma zaten Allah devlet hastanesindeki doktorların eline düşürmesin pislikler yaa sinir oldum valla ben olsam direk cırlardım yani moralini yüksek tut sen bak hiçbişey yokmuş inşallah da olmaz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım benim

Insallah canimm yaa .. Valla bende diorum sonradan rahatlayinca kendi kendime nasil tepki gostermedim onun laflarina diyede o anki acimdan onun soyledikleri birinden girdi birinden cikti sadce dusmus cocugn kurtaj yapiym sana dedigi yerde takildm kaldm aglaya aglaya bir oldum diorm ya cok kituydu ya Allahim kimseye yasatmasin insallah butun anne adaylari bebislerini saglicakla alsinlar kucaklarina innnsaallaahh insalahh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…