Aminn cok saol canimçok geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın
Aynen canim beni gormeliydnz bi ara bes dakikalik bi eve gittk bosy almam gerekti iki dkkalik kendimi durduramiorm gozlerimden istemsizce inio ama okadr yuregim sizladiki hele burnumun diregi derler ya aynen oyleydi esimde cok kotu oldu beni oyle gorunce cunku normalde tabiri caizse tum yurekliyimdr oyle denir ya aglayamam kolay kolay ama bu cok baskaydi rabbim acisini gostermesin gercekten cok zoray canım benım yaaaa kıyamam sana pislik herıf bunlar ınsanlıktan nasıbını almamıs anacım ; ne sınırlendım ya ; karsında kı hamıle bır bayan ne hıssıymıs o rahıme dustugu andan ıtıbaren bız annelık duyggusuna kapılıyor RABBIM onu verıyor bıze gormeden daha koklamadan hayatımızın odak noktası oluyor. şaka gıbı neysekı suan herseyın yolunda olmasına cok sevındım canım gecmıs olsun
Aynen canim beni gormeliydnz bi ara bes dakikalik bi eve gittk bosy almam gerekti iki dkkalik kendimi durduramiorm gozlerimden istemsizce inio ama okadr yuregim sizladiki hele burnumun diregi derler ya aynen oyleydi esimde cok kotu oldu beni oyle gorunce cunku normalde tabiri caizse tum yurekliyimdr oyle denir ya aglayamam kolay kolay ama bu cok baskaydi rabbim acisini gostermesin gercekten cok zor
Evet canim doktorum cok iyi saolsun cok ta rahatlatti cok uzun sure gosterdi bebegimi bana aksam olunca yogun olmadgndan bianda cok baska dunyalara surukledi beni :) hele o kalbini yedigimin atisi yokmuu askkk askkkkişte hep aynı şeyleri göre göre vicdan denen bir şey kalmıyor canım onlarda sen üzme kendini. Bundan sonra seni takip eden doktorundan memnunsan ondan başkasına gitme insanın kafasını karıştırıp strese sokuyorlar. Ne demek canım bizi bizden başkası anlayamaz zaten. sen de çok sağ ol :)
Ayy canım benim ya maşallahEvet canim doktorum cok iyi saolsun cok ta rahatlatti cok uzun sure gosterdi bebegimi bana aksam olunca yogun olmadgndan bianda cok baska dunyalara surukledi beni :) hele o kalbini yedigimin atisi yokmuu askkk askkkk
Yok canim yaptrmazdim zaten uc dort doktora gitmeden ayni seyleri duymadan yaptrmazdim cunku cok asiri bi kanamam yoktu orta duzeydeydi bide agrimda yoktu hic onun icin onun dediklerine guvenmedim icim almamisti yaptrmazdm kesinlikle sindide cok daha iyiym cok sukur elim daha cikmayan karnimdan gitmio leylasi oldum resmencanım benım valal cok gecmıs olsun ; ıyıkıde o anlık uzuntuyle ıslem yaptrmamıssın ALLAH korumus ; şimdi iyisinir insallah
Darisi sizlere olmayanlara olsun insallahAyy canım benim ya maşallah
Yok canim yaptrmazdim zaten uc dort doktora gitmeden ayni seyleri duymadan yaptrmazdim cunku cok asiri bi kanamam yoktu orta duzeydeydi bide agrimda yoktu hic onun icin onun dediklerine guvenmedim icim almamisti yaptrmazdm kesinlikle sindide cok daha iyiym cok sukur elim daha cikmayan karnimdan gitmio leylasi oldum resmen
Cok saol canimoyy masallah sıze sevındım canım ıyı olmanıza
aminn canım inşallahDarisi sizlere olmayanlara olsun insallah
Canim burda gosterdgi gibi 7 haftalik olmussan masallah duyabilirsin bende yedi haftalik oldum bugun iki gun once acile gittigimizde dinletmislerdi:) hayirli olsun :)Kızlar kandada bebeğim gözüktü değeri 10000 yazıyordu iyi mi kalp atışını duyabilirmiyim
Amin insallah canim hayirli cumalar :)günaydınlar canlar hayırlı cumalar herkese ; RABBİM gönümüzden geçen dualarımızı kabul etsın insallah.
canlarım çok uzak kaldım sizlerden ya çok özledim sizleri bayramda full adanadaydım çok güzel geçti ilaçlarımın bitmesine 2 haftam var dua edin ekim ayında tutturursak bende hamile olacağım sanırım çok heyecanlıyım bu bile beni heyecanlandırmaya yetiyor adanada bir görseniz öyle besledilerki inanamazsınız her deyiştede bebek osun yarasın allah allahh görseniz ne çok bebek isteyecekleri tutmuş arabamızın arkası doldu taştı alamancılar gibi döndük bebek için bile ilk hediyelerini verdiler çamaşır kurutma makinesi almışlar ne kadar mutlu oldum kışlıklar falan kavanoz kavanoz düşünün ve hepsi bebk için her fırsatta dile getirdiler çok utandım kadın doğuma gitmiştim ya bi ton tahlil vermişti hepsini yaptırdım tertemiz sadece ferritinim düşük onun için 1 küçük tüp d vitamini yuttum okadar haplarımda çok az aldı sizlerinde inşallah iyi geçmiştir daha yeni yeni okuyorum yazılaınızı
İnşalaaaaaaaaaaaaahh
Kizlaar ben dun cok zor bi aksam gecirdim.. Hamilelikten dolayi cikarttigm icin kendimi cok zorladim sanirsamki kanamam geldi .. Okadr korktumki hemen esim geldi hastaneye gittik dengesiz doktorun birine denk geldim moralimi alt ust etti hatta onun verdigi stress bana bebegmi dusurmeye yeterdi (Allah korusun) once muayene olmaya girdm kanamam var dedim ..bi bakalim bakalim nasil duruyomu dedi daha ilk ten ..bakti sen dedi cocugunu dusuruyosun bak dusuyo bu dedi .. Serefsiz onu derken ben aglaya aglaya bir oldum zaten ..niye agliosun dio aglancak bisy yok daha yasin genc cocugun daha cok olur dio pislk.. Icten gelen bisy diorm ama zor konusuyorm.. Senin icten gelecek bi hissin olmaz daha ne hissi dio .. Dusundukce deli oluyorum.. Ekrani gostermis bak dio burdan kayip gidio cocugn dio .. Aglama dio sen simdi esinede soylersin esinde bana kizar dio .. Gelde seni kurtaj yapiym dio caniii..neyse daha cok dengesizce lafindan sonra esimi cagrtti ben dedi hap yazdim dusuk onleyici yarin bidaha gelin bidaha bi kontrol edelim okadr yumusak dioki hayvan herif banada oyle konussana icimi ferah tutiym.. Ordan ciktk hemen kendi doktorumzun oldgu ozele gittik cok sukur orda daha guzel bakildi ilglenildi bebegim gayet yerindeymis bu sayede annesinin kuzusunun kalp atislarinida duydukokadr rahatladim ki kizlar anlatamam size o yasadgm bir iki saatlik uzuntuden sonraki mutlulugmu.. Igne flan yapildi vs. Vs. .. Boyle iste kizlar ..Kusura bakmayin sizinde kafanizi sisrmeye sebep oldum belki ama okadr doluydumki birileriyle paylasmak istedim sadce . onemseyip okudgnz icin tesekkur ederimm .. Ha bide dua ederseniz bebegm saglicakla kalsin benimle . hala riskli bi durumum var insallah en kisa zamnda atlatriz.. Rabbim kimseyede bi anlik da olsa onun acisini yasatmasin insallah :) opuldunuz
Kızlar kandada bebeğim gözüktü değeri 10000 yazıyordu iyi mi kalp atışını duyabilirmiyim
günaydınlar canlar hayırlı cumalar herkese ; RABBİM gönümüzden geçen dualarımızı kabul etsın insallah.
Insallah canimm yaa .. Valla bende diorum sonradan rahatlayinca kendi kendime nasil tepki gostermedim onun laflarina diyede o anki acimdan onun soyledikleri birinden girdi birinden cikti sadce dusmus cocugn kurtaj yapiym sana dedigi yerde takildm kaldm aglaya aglaya bir oldum diorm ya cok kituydu ya Allahim kimseye yasatmasin insallah butun anne adaylari bebislerini saglicakla alsinlar kucaklarina innnsaallaahh insalahh:)ayyy canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini korkma Allah ın izniyle hiçbişey olmazdengesizlerin lafınada bakma zaten Allah devlet hastanesindeki doktorların eline düşürmesin pislikler yaa sinir oldum valla ben olsam direk cırlardım yani moralini yüksek tut sen bak hiçbişey yokmuş inşallah da olmaz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?