Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

günaydın kuzummmmm nerelerdesin sen nasıl gidiyor hamilelik canım

kuzusu buralardayım takıpteyım sızlerı :) nasıl olsun canım artık yavastan hamıle pantalonu gıymeye basladım desemmmm :) diğer pantalonlarım hafıftende olsa sıkma yaratmaya basladı otururken ; bulantım hıc yok cok sukur suan ; ha bırde alt bölgemde kasılmalar oluyor sanırım rahım buyuyormus. sen nasılsın canım bız boyleyız ıste

ayyyy yesinler senin hamile pantolanlarını ya şeker yaa Allah ım daha iyi etsin inşallah bende bildiğin gibi kuzu işteyim çalışıyorum yorgunum ve otlarla haşir neşirim artık mide çöp kutusu oldu herşeyi içe içe dün hastalandım ama olamıyorum bir türlü belim felaket şuan

kuzusu ben yerım senı asıl ; aktarı içinde işletiyorsun desene :) şifa olsun kuzum hepsi inaşşalla ; hem bu yolda cekilen çile kutsaldır :)

kızlarrrr mrb nasılsınız doktordan geldim bugün 283 olan beta 651 olmuş doktor güzel artmış dedi sizcede güzel mi daha 4+3 günlüğüz son adet tarihine göre haftaya kese için gidicem

canım ya ne pislik bi dr muş şikayet et ya böylelerini yemin ederim göndermek men etmek lazım meslekten insan ne halde olur kimbilir yaşaıklarınla çok geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah yawrunu dualarımız seninle

aynen öyle kuzum bizim çalışmaya çok az kaldı derken dr yine ilaç verdi bugün veya yarın regl olucam 4-5 gün sürüyor sonra da çalışmaya başlıcaktık tekrar kadın doğuma gttim smear aldı ve antibiyotik ilaçlardan vajinanın florasını bozmuş onun için bi 12 lik birde 7 lik fitil verdi yaptımı sana kafadan 20 gün artık kısmet ya planladığı gibi gitmiyor insanın hayırlısı olsunda.. sağlıklı olalımda hiçbirşeyin önemi yok vallahi.. sizde iyi yapmışsınız tatilin iyisi kötüsü olmaz zaten sevdiklerinle beraber ol yeter

yawrum ya ben regl olucam bugün veya yarın senin şu çörek otunu yapmk istiyorum tarifi 12 silme tarçın 12 silme çörek otu balmıydı nasıdı unuttum ben.. ( birde şimdi niyetim bu adetimde başlıyım 2. ve 12 güne kadar yemeğe hemde regl bitindcede çalışmalara başlıcaktık dr akıntın var antibiyotikler floranı bozmuş dedi 20 günlük fitil verdi ozaman korunmam lazım değilmi fitil kullanırken birde o ballı kürü de yicem ben bu adetimde kürü yapsam 20 gün sonra çalışmalara başlasam olurmu yoksa hem ye hem çalışmı diyorsun nasıl yapayım

Cok saol canim amin insallah .. Boylelerinin varligi hata diycem olmicak bi anne olcak birisinin duygulariyla oynamasi Allahindan bulsun diorum cunku bu sacmasapan harketleri bi tek bana degil bi cok kisiye yapmis ornek esimin amcasinin kizinada.. Hernyse canim iyi dileklerin icin tesekkur ederim yarin doktrum beklio bi gel bakalim dedi heycanla yarini bekliorumm insallah sagliklidr bebegimm :)

canım selam ; valla ben hıc fıtıl vs kullanmadım kı adetının 2.günü basla bi 15- 20 gun ye yumurtalam dönemın bıtene kadar en azından hem ye hem calıs kuzum. iki gunde 1 ilişkide ol - kürü palasıyorum bu arada öğütülmüş çörek otu dıyor ya sen normal bildiğimiz çörek otunu at içine agzında hemen yutma azcık çiğne dişinle kendin ögüt emi.

Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

sağol bebeğim benim yapıcam nasipse ama fitil başıma çıktı kararsız kaldım fitil olmayaydı hemen kürle beraber ilişkide olacaktım olamadı

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var ben geçen ay 13 gün gecikmeli adet oldum bu ayda 24 ünde adet olmam gerekirken 22 sinde adet oldum ama hem çok az hemde kahverengi geliyor 3. gün olmasına rağmen biticek gibi benim normalde iyi gelirdi ve fena şekilde ağrım olurdu ama bu ay sadece belimde ağrı var kasıklarımda ağrı yok çok az hissetmiyorum bile. neden olabilir netten araştırdım biraz ama hamilelik diyor benim hamile olmam imkansız çünkü bu ay yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilmiyorum çünkü hiçbir yumurtlama belirtisi olmadı hayıt otu ve aktardan aldığım karışım bir ot içiyorum otlardan olmuş olabilir mi hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu yaa

Canim cok suphede kaldiysan bi test yap nasil olsa adet gununde geldi eger bebis varsa cizgi silikte olsa cikar ama yoksa da hayirlisi olsun bitkilerden dir diye dusunuyorm

Kızlar bi fikir istiyorum ocak ayında düşük yaptım 1,5aylıkkren ondan sonra2ay gjbj beklrmrdn sonra tkrr denedjk ama olmadı iki aydr duzrnsjz adet için doktra gjttjm prlktjn hormn yuksrkljgj için dostinex ilaç verdi bide küçük bir kistin var deyjp drosetil adet duzenleyjcj verdj ama bu adet duzrnleyici yan etki yaptı herlde mideme bjsjler oluyo gece uyuyamyrm midem bulanjo napıcam

Kızlarrr acill yardım 2 ay önce 17sinde adet gördüm. Gecen 25inde . Bu ay olmadım ama 20sinde çok az kahverengi leke geldi ve hala adet olmadım. Kasıkta belde Ağrı var. Ayrıca en büyük belirti gögüste şişlik ve yanma sızı. Hiç böyle olmazdı. Ne diyosunuz bu duruma

Bu ay yumurtlamamışta olabilirsin , gebelikte olabilir ... Test yapmadınmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…