Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canim cok suphede kaldiysan bi test yap nasil olsa adet gununde geldi eger bebis varsa cizgi silikte olsa cikar ama yoksa da hayirlisi olsun bitkilerden dir diye dusunuyorm

canım cevabın için teşekkür ederim. hala adetim devam ediyor kahverengi kan karışımı ve ufak ufak parçalar geliyor anlamadım test nasıl yapıcam adetliyken yapılıyor mu ki ?

canım büyük ihtimal doğum control hapı Verdi sana o mide bulantısı yapıyor ben meseşa hiçbir doğum control hapını kullanamıyorum yasmin bile mahvetmişti beni ki çok hafif bir ilaçmış sadece cyclo progynova diye bir ilaç var onu kullanabiliyordum doktoruna söyle istersen ilacını değiştirir belki ayrıca adet düzensizliği için hayıt otunu tavsiye ederim ben onunla düzene soktum çünkü 6 ay kullandım ilaç kullanmaktansa bitkisel tedaviler yaratıyorum bende kendime

canım test yap inşallah hamişsindir sonucunu bekliyoruz

Kızlar kan testimi yaptırdım 4 haftalık hamileyiiiiiim Allahıma şükürler olsun isteyen herkese versin hepimize dua edicem

ayyy canım benim çok sevindim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir hamişimiz daha oldu darısı bizlere nasip olsun inşallah

canım selam otlardan da olabılır tabıkı ama kahve lekelenmeler yerlesme kanamasıda olabılır ve hafıfe de almamak lazım ; belkide üstüne görme oluosun ; bana kalırsa temızlenınce bır test al yap hatta kan ver tabı her zaman dıyorum kendını her turlu sonucada hazırla ama ne kadar erken davranırsan o kadar ıyı

canım selam ıste bır prolaktındasım daha :) kac cıktı degerın ? adet duzensızlıgı dısında bende prolaktınden 20 gun cektım dostonexıde 3. kullanmamda hamıle kaldım ama kendımı ılactan cok bıtkısel olarak tedavı ettım. ınsallah guzel haberlerın olur kısa zamanda.

ya canım aslında bu ay yumurtladım mı onu bile bilmiyorum o kadar karmaşık bir ay geçirdim ki normalde yumurtlama gününde feci akıntım ve ağrım olurdu bu ay olmadı sanki bekledim çünkü ayy ne biliyim kafam çok karıştı 7 gün süren adetim bugün kesildi resmen zaten doğru düzgün gelmedi bile hiç ümidim yok ama hayırlısı olsun önümüzdeki ay ki adetime de bakıyım da doktora gidicem olmadı

Kızlar iyi akşamlar. Ben aranızda gebe olup erken gebelik belirtisi yaşayan var mi diye merak ettim ...

canım benim tek belirtim, sanki adet olacakmışım gibi on gün önceden göğüslerimin şişmeye başlamasıydı, bunun dışında da birşey hissetmedim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…