Ama yapcaksın ki öğreneceksin canım. En azından bu ay neden olmadın onu öğrenirsin.Test mi çıkmazsa çok üzülürüm gibi gelio ama bi yanım yap dio
Canim cok suphede kaldiysan bi test yap nasil olsa adet gununde geldi eger bebis varsa cizgi silikte olsa cikar ama yoksa da hayirlisi olsun bitkilerden dir diye dusunuyorm
Kızlar bi fikir istiyorum ocak ayında düşük yaptım 1,5aylıkkren ondan sonra2ay gjbj beklrmrdn sonra tkrr denedjk ama olmadı iki aydr duzrnsjz adet için doktra gjttjm prlktjn hormn yuksrkljgj için dostinex ilaç verdi bide küçük bir kistin var deyjp drosetil adet duzenleyjcj verdj ama bu adet duzrnleyici yan etki yaptı herlde mideme bjsjler oluyo gece uyuyamyrm midem bulanjo napıcam
Kızlarrr acill yardım 2 ay önce 17sinde adet gördüm. Gecen 25inde . Bu ay olmadım ama 20sinde çok az kahverengi leke geldi ve hala adet olmadım. Kasıkta belde Ağrı var. Ayrıca en büyük belirti gögüste şişlik ve yanma sızı. Hiç böyle olmazdı. Ne diyosunuz bu duruma
Ay evett canımm :):) hayırlı olsunnnKızlaaaar beycandan ölücem şimdiii:) hamilemiyim sizce ay şoktayım :)
Sagol canım isteyen herkese nasip olsun inşallahAy evett canımm :):) hayırlı olsunnn
Amin canım kan verdinmiSagol canım isteyen herkese nasip olsun inşallah
Evet canım hayırlı olsun :)Kızlaaaar beycandan ölücem şimdiii:) hamilemiyim sizce ay şoktayım :)
Adet olarak geliosa gerek yok canim :)canım cevabın için teşekkür ederim. hala adetim devam ediyor kahverengi kan karışımı ve ufak ufak parçalar geliyor anlamadım test nasıl yapıcam adetliyken yapılıyor mu ki ?
Kızlaaaar beycandan ölücem şimdiii:) hamilemiyim sizce ay şoktayım :)
Ayyyy ne güzel canım ya imrendimKızlar kan testimi yaptırdım 4 haftalık hamileyiiiiiimAllahıma şükürler olsun isteyen herkese versin hepimize dua edicem
Kızlar kan testimi yaptırdım 4 haftalık hamileyiiiiiimAllahıma şükürler olsun isteyen herkese versin hepimize dua edicem
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım varben geçen ay 13 gün gecikmeli adet oldum bu ayda 24 ünde adet olmam gerekirken 22 sinde adet oldum ama hem çok az hemde kahverengi geliyor 3. gün olmasına rağmen biticek gibi benim normalde iyi gelirdi ve fena şekilde ağrım olurdu ama bu ay sadece belimde ağrı var kasıklarımda ağrı yok çok az hissetmiyorum bile. neden olabilir netten araştırdım biraz ama hamilelik diyor benim hamile olmam imkansız çünkü bu ay yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilmiyorum çünkü hiçbir yumurtlama belirtisi olmadı hayıt otu ve aktardan aldığım karışım bir ot içiyorum otlardan olmuş olabilir mi hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu yaa
Kızlar bi fikir istiyorum ocak ayında düşük yaptım 1,5aylıkkren ondan sonra2ay gjbj beklrmrdn sonra tkrr denedjk ama olmadı iki aydr duzrnsjz adet için doktra gjttjm prlktjn hormn yuksrkljgj için dostinex ilaç verdi bide küçük bir kistin var deyjp drosetil adet duzenleyjcj verdj ama bu adet duzrnleyici yan etki yaptı herlde mideme bjsjler oluyo gece uyuyamyrm midem bulanjo napıcam
Kızlaaaar beycandan ölücem şimdiii:) hamilemiyim sizce ay şoktayım :)
canım selam otlardan da olabılır tabıkı ama kahve lekelenmeler yerlesme kanamasıda olabılır ve hafıfe de almamak lazım ; belkide üstüne görme oluosun ; bana kalırsa temızlenınce bır test al yap hatta kan ver tabı her zaman dıyorum kendını her turlu sonucada hazırla ama ne kadar erken davranırsan o kadar ıyı
Kızlar iyi akşamlar. Ben aranızda gebe olup erken gebelik belirtisi yaşayan var mi diye merak ettim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?