Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Yumurtlama doneminde kanama yasadinizmi iki gundur az az kanamam var bu ayi degerlendiremicem

selam kızlar ;

şimdi söyle bir durum var en son 6+0 da bebegımın kalp atıslarını duydum

10. haftamda kontrolum vardı doktorum 12.haftaya aldı ikili test için iki iki git gel yapma dıye saolsun ; oda 18 ekim civarına denk gelıcek...

sabah 8 aksam 6 calısıyorum ; ve evimin yanı kadın dogum acıl klınıgı ve kadın dgum hastanesı.

şimdi ben bu ıkı haftayı nasıl beklıcem bılmıyorum aksam acıle gıtsem 8-9 gıbı bebegımı merak edıyorum kalbını duyabılır mıyım desem sızce muayne ederlermı benı ; yada nasıl bır yol ızlemelıyım en son 5 eylulde duydum ve nerdeyse 1 ay 5 hafta sonunda olcak kontrolum. ıcım ıcımı yıyr hersey yolundamıdır dıye napıyım sizce ?

Canım benim Çook sağol öncelikle.. Bence doktora gidince yardımcı olacaktır. En azından bi dene şansını

lazkizu ya canım hamilelik takvimini nasıl yaptın ? ben denedim seninkinin altından ama başa döndürüyor anlamadım anlatırmısın:)

lazkizu ya canım hamilelik takvimini nasıl yaptın ? ben denedim seninkinin altından ama başa döndürüyor anlamadım anlatırmısın:)

canım gelen kutusu bölumun yanında adın varya adının ustune gel kısısel bılgılerın dıye bölüm cıkıcak ordan kan grubunun altında hamılelık takvımı yazar oraya muhtemel dogum tarıhını gır bebegın - yada heseplayıcıdan hesapla oyle gır- girerkende xx-xx-2017 seklınde gır araya noktsa virgül koyma sonra kaydet

Ay Becerdim galiba

Hayıt otunu nasıl kullandın ilk defa duyuyorum canım bnde ilaç kullanmak istemyrm evlrnmeden öncede cok kullndgjm için şuan kullnmak glmjo jcjmden bjde çocuk istyrm inşallh cvpldgn jcjn tesekkur ederm

Canım degerim önce 35 sonra 115e yuksldj doktr ilaç vrrdi ilk kullnytn daha içinde iki tane var yarjm yarjm sadece persembe vr pazarlerı alyrm bitkisrl olarane yaptın metak ettim inş sağsalim kucana alırsın bebişini canım bnm içindr dua et çok istyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…