Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

AAAAaaaaaaaaaaaAAAAA
arkadaşlar akşam bi misafirim geliyomuş, bu gelecek olan misafir, ben daha 3 aylık evliyken- hamile değilmisin demişti, hayır deyincede doktora gitmedinizmi demişti, ya daha 3 aylık evliydim, şimdi 2 yılımı doldurdum, artık hayli hayli sorar, evine gittiğimizde de sormuştu, yahu benim anam babam kardeşim kayınvalidem, sormuyo sana ne oluyor, bende eşim istemiyor diyorum, yaaa işte size ek olarak yaşadığım bölge itibariyle gelen geçen soruyor

cnm belki bebişin yerleşiyordur onun için kanaman olmuştur......
mehilcim inşallah allah söyletmiştir sana ama daha arkadaş dün aşılama oldu canım, yerleşme kanaması olsa en az 6-7 gün sonra olur, aşılamadan kaynaklanan kanama bu.)

yaşadığın bölgeyle alakalı diğil emin ol.aynı şey bizdede var.annm babam sormaz kayınvalide sormaz millet sorar.istemiyoz diyincede akıl verirler sanki benim kafam çalışmıyo.evlenene kadar evlenmiyonmu soruları bıktırmıştı.şimdide çocuk muhabbeti.hatta dengesizin biri tıp falültesndeki tüp bebek yapan hocayı tanıyorum göndereyim seni oraya dedi.ne üzülmüştüm.hem bu yetmezmiş gibi ablanın biri (aklı sıra şaka yaptı ) ben doğrurayımdasen al bak bile dedi. ben artık çok takılmıyorum napim taksam kendime yapıyorum.

bende bugün doktora gittim.2.aşılamada şansın yine aynı olduğunu söyledi. ve şimdilik bizdede sadece benim tek tüpümün tıkalı olması kaldı.aşılama sonrasında normal yolla hamile kalanların olduğunu söyledi.bende bi kaç ay aşılama düşünmediğimi söyledim. sonrasında 1 aşılama daha gerekmiş tüp bebeğe geçmek için. artık bikez daha yaptırıp sonrasında tüp bebek düşücem artık bende.
birde orda benimle aynı gün aşılama yaptıran biriyle görüştüm.onunda tutmamış ve daha öncesinde özellerde 20 milyar harcadık dedi kaç kez aşılama olmuş ameliyat geçirmiş.ama yok olmamış. ve ben doktorlar tarafından gelen tedavilere inanmamaya başladım artık. ayneyse çenem düştü galiba

merhaba kızlar benim de aşılamam bugün 1'de yapıldı.çok fazla ağrım ve kanamam da olmadı.yarım saat yatmaya devam ettim eve geldim hala yatıyorum.eşim çok umutlu ama ben kendimi kaptırmamaya çalışıyorum....inşallah tutarrr isteyen herkesinki....

kızlar benimde bugün yapıldı aşılamam.çok ağrımadı sayılır.dinlendim eve geldim.evdede ne ağrı oldu nede akıntı nede kanama..normalmı acaba bunlar sizce

bide kızlar bana doktorum aşılamadan sonra 1 ve 2. gün ilişki dedi bilginize yeni yaptıranlar için.ankaradayım ben gittiğim doktor timur gürgan alanında çok başarılı.

cnm belki bebişin yerleşiyordur onun için kanaman olmuştur......

aşılamada kıdemli biri olarak normal şeyler yaşadığını söyleyebilirim.İnşallah galibimiz sen olursun.

canım deteğin için çok saol ... inş.. olumlu olur aşılamam nebilim yaa umutsuzum çokk (( yinede hayırlısı. bide hakkaten ya aşılamadan sonra ilişki olacak mı benim dr gereksiz dedi ama bazı arkadaşlar 3 gün üstüste ilişki olacak diyordu hastanede ama dr bana 2 gün dinlen dedi :44::44::44: kafam karıştı...

gunaydin kizlarrrr
ben yine kontrole gidiyorum bugun 3. asilama icin. tup bebek yolu gorundu aslinda yavastan bu fikre de alismam lazim sanirim hepimiz icin hakkimizda hayirlisi olsun. su sayfayi actigimda o kadar istiyorum ki guzel haber gormek umut olsun diye hepimize. bakalim sira kimde

kızlar aşılamadan sonraki adetiniz nasıldı. benim dünden beri kahverengi akıntım var ama hala başlıyamadı adetim.sizdede oldumu böyle.

Cok üzgünüm kızlar aşılamam negatif çıktı bugun kendimi cok kotu hissediyorum olumsuz olanları şimdi daha iyi anliyorm umarım yüzümüz guler yakında

canım evet aşılama sonrası insan negatif oluyor kimse kalmasın karşımızda valla dünyayı zindan edicektim kendimi işe verdim ara vericem galıba biraz. moral sıfır.

Kızlar benim ikinci aşılamamdı. Adet günümü bir gün geçince yani bu sabah test yaptım ikinci çizgi baya belirgin çıktı ve bütün adet belirtilerimi de yaşadım.

Kızlar benim ikinci aşılamamdı. Adet günümü bir gün geçince yani bu sabah test yaptım ikinci çizgi baya belirgin çıktı ve bütün adet belirtilerimi de yaşadım.

tebrik ederim canım....
Darısı başımıza....
SİZDE SORUN NEYDİ ...
bizde erkek infertilitesi
morfoloji hız problemimiz var...

tebrik ederim canım....
Darısı başımıza....
SİZDE SORUN NEYDİ ...
bizde erkek infertilitesi
morfoloji hız problemimiz var...

Sağol canım. Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin inş. Bizde sorun yumurtlama tembelliğiydi. Eşimde problem yoktu. Klomen ve çatlatma iğnesi denedik olmadı. Daha sonra aşılamaya geçtik. 2. aşılamamdı. Rabbime şükürler olsun ki çift çizgiyi görmek nasip oldu. Dilerim en kısa zamanda sende görürsün.

amiin cannım amiin
eşim şuanda tedavi görüyor klomen ve proxeed kullanıyor..
ekim ayında aşılama yapalım dediler ama biz uygun değiliz o ay..
izin konusu yüzünden..
eşim klomen kullandığı için kilo aldı...
moralide git gide düşüyor bende biliyorum tüp bebeksiz olmayacak ama doktor aşılama deneyelim diyince yaptıralım dedik..
ilk aşılamamız olacak 29 yaşındayız
5 senelik evliyiz...
yapmadığımız kür kullanmadığımız vitamin kalmadı...

Canım ümitsiz olmayın. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak ne var. Bizim de tedaviye başlayalı iki seneyi geçmişti. Nasip bu zamanaymış. Aşılamayı atlamadan tüpe geçmeyin canım. Aşılama önemli bi tedavi aşaması bence. Moralinizi de bozmayın. Benim eşimin spermleri iyi olduğu halde ben düzenli bir şekilde keçiboynuzu kaynatıp suyunu içirdim.Sperm sayısı 60 milyondan 80 milyona çıktı. Kendimde incir kaynatıp içtim. Müjdeli haberle gelirsin inş.

geçen yazmıştım ama kimse cevap yazmamış yada arkadaşlar görmemiş olabilir
çarşamba günü e2 tesimin sonucunu aldık 180 çıktı az biraz yumurta vardı.dünde yine e2 sonucuna bakıldı 860 çıkmış sağsa solda yumurtalar olmuş 13mm çapında ama sorun şu ki benim sağ tüpüm yok malesef yani sağda olması bi işe yaramıyo solda da 3 tane var ama 1 tanesi en iyi pazartesi yine e2 testim var inşş o zaman kadar soldaki yumurtam büyür istenilen boyuta ulaşır
2 akşam oldu menegonu 2'şer tane vuruluyorum bu akşam son inşş bütün bu çektiklerime değer allah hepimizin yardmcısı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…