kızlar ya sanki adet olcak gbiyim.. bvide azda olsa kanamam oldu bugün...( çok umutsuzlaştım yaaa
mehilcim inşallah allah söyletmiştir sana ama daha arkadaş dün aşılama oldu canım, yerleşme kanaması olsa en az 6-7 gün sonra olur, aşılamadan kaynaklanan kanama bu.)cnm belki bebişin yerleşiyordur onun için kanaman olmuştur......
AAAAaaaaaaaaaaaAAAAA
arkadaşlar akşam bi misafirim geliyomuş, bu gelecek olan misafir, ben daha 3 aylık evliyken- hamile değilmisin demişti, hayır deyincede doktora gitmedinizmi demişti, ya daha 3 aylık evliydim, şimdi 2 yılımı doldurdum, artık hayli hayli sorar, evine gittiğimizde de sormuştu, yahu benim anam babam kardeşim kayınvalidem, sormuyo sana ne oluyor, bende eşim istemiyor diyorum, yaaa işte size ek olarak yaşadığım bölge itibariyle gelen geçen soruyor
bende istanbulda otururyorum canım
tamam canım ekliyorum seni.zaten burda resmen dert ortağı olduk.sonra da (bebişten sonra) dertleşelim.ay bunun gazı oluyo.bebek odasını nasıl aldın falan.valla hayali bile güzel.
rabbim inşallah senin yüzünü güldürür.biz bundan sonra zaten aşılama yaptırmama karaı aldık.normalde de bi kadının hamile kalma şansı her ay için %20 imiş zaten.döktüğümüz paraya değmezmiş.1 sene kandim deneyip olmazsa üp yaptırırım.dün dr a sperm sonuçlarını da gösterdim.bu sonuçlar aslında iyi dedi.zaten ben ameliyat olduğum için ben de de problem kalmadı.rabbim ol diyecek ve o da olacak.sadece onu bekliyorum.
cnm belki bebişin yerleşiyordur onun için kanaman olmuştur......
aşılamada kıdemli biri olarak normal şeyler yaşadığını söyleyebilirim.İnşallah galibimiz sen olursun.
Kızlar benim ikinci aşılamamdı. Adet günümü bir gün geçince yani bu sabah test yaptım ikinci çizgi baya belirgin çıktı ve bütün adet belirtilerimi de yaşadım.
tebrik ederim canım....
Darısı başımıza....
SİZDE SORUN NEYDİ ...
bizde erkek infertilitesi
morfoloji hız problemimiz var...
Sağol canım. Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin inş. Bizde sorun yumurtlama tembelliğiydi. Eşimde problem yoktu. Klomen ve çatlatma iğnesi denedik olmadı. Daha sonra aşılamaya geçtik. 2. aşılamamdı. Rabbime şükürler olsun ki çift çizgiyi görmek nasip oldu. Dilerim en kısa zamanda sende görürsün.
amiin cannım amiin
eşim şuanda tedavi görüyor klomen ve proxeed kullanıyor..
ekim ayında aşılama yapalım dediler ama biz uygun değiliz o ay..
izin konusu yüzünden..
eşim klomen kullandığı için kilo aldı...
moralide git gide düşüyor bende biliyorum tüp bebeksiz olmayacak ama doktor aşılama deneyelim diyince yaptıralım dedik..
ilk aşılamamız olacak 29 yaşındayız
5 senelik evliyiz...
yapmadığımız kür kullanmadığımız vitamin kalmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?