Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hakkinizda hayirlisi olsun, guzel sonuclarla gelin insallah...

Kızlar benim ikinci aşılamamdı. Adet günümü bir gün geçince yani bu sabah test yaptım ikinci çizgi baya belirgin çıktı ve bütün adet belirtilerimi de yaşadım.

topikteki ilk hamilesin rabbim sağlıkla kuçağına almayı nasip etsin....

Kızlarrr benim sağ kasığım aşılamadan bveri ağrıyor bacağıma vuruyor ağrısı ... Sanki sağ tarafımda bi top varmış gibiyim sizede böle oldu mu ???

Kızlarrr benim sağ kasığım aşılamadan bveri ağrıyor bacağıma vuruyor ağrısı ... Sanki sağ tarafımda bi top varmış gibiyim sizede böle oldu mu ???
bende öyle bişey olmadı, medinecim dinleme kendini yaow boşveeer

Cok üzgünüm kızlar aşılamam negatif çıktı bugun kendimi cok kotu hissediyorum olumsuz olanları şimdi daha iyi anliyorm umarım yüzümüz guler yakında

Kızlar benim ikinci aşılamamdı. Adet günümü bir gün geçince yani bu sabah test yaptım ikinci çizgi baya belirgin çıktı ve bütün adet belirtilerimi de yaşadım.

SELİS CANIM BENİM..ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN DİYELİM..BEN DE DAHA YAKIN Bİ ZAMANDA OLMSUZ SONUÇ ALMIŞ BİRİ OLARAK,SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM,YAŞADIKLARINI BİLİYORUM..UMUDUNU YİTİRME,BEN DE 2.AŞILAMAI YAPTIRCAM ADETİMİ BEKLİYORUM BAKALIM..AMİNNNN ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH..

Juliaa CANIMM SELİS İÇİN SÖYLEDİKLERİM SENİN İÇİNDE GEÇERLİ... CANINI SIKMAMAYA ÇALIŞ..U ARA HERKES NEGATİF BENDE ŞAŞTIM AMA..İNŞALLAH YAKINDA HEPİMİZ BİRLİKTE OLURUZ HAMİİLE

kuzey1 SEN BANA VE BÜTÜN AŞILAMACILARA UMUT OL İNŞALLAH CANIM BENİMMMM.. ALLAHIM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN... ALLAH NAZARDAN SAKLASIN CANIM... BENDE 2.AŞILAMAI YAPTIRCAM BU AY BAKALIM..NOLCAK??

MEDNE..CANIMM BENİMMMMMMM.....İNŞALLAH SENİNKİ İLKİNDE TUTARRR VEEE SENDE BİZLERE UMUT OLURSUN..ÇOK TAKILMAMAYA ÇALIŞ CANIM BELİRTİLERE FALAN...BEN ÇOK TALILMIŞTIM,BOŞVER..BİRAZ RAHAT OLMAYA ÇALIŞ İNŞALLAH..

merhaba bende aranıza yeni katıldım 20/09/2012 tarihinde aşılama yapıldı daha 10 gün oldu ve heyecanlıyım vucudumda bazı ağrı ve sızılar var mesala belimde ağrı gösümde hasasıyet ve araı sol kasığımda ağrı ve sızlamaya benzer bir acı hissediyoruz sizlerdede bu tür belirtiler varmı daha regillime 10 gün var zaman geçmiyor ... (

hayırlısı olsun senin için cnm ama belirtilere takılma herkeste farklılıklar gösterebiliyor.aşılama yapıldıktan 14 gün sonra test yapabilirsın.adet tarıhını değil yani perşembe günü 14. günün inş.güzel sonuçlar alırsın.....

arkadaşlar bugün çok güzel bir haber aldım, 2 defa tüp bebek denemesi olan bir arkadaşım vardı, şu an kendiliğinden hamile kalmış arkadaşım, onlarda dondurulmuş embriyo ile deneyeceklerdi birkaç ay sonra, ama Rabbime şükürler olsun kendiliğinden oldu, arkadaşımın 1 tüpü tıkalıydı, başka hiçbir sorun yoktu ama olmuyordu işte, çok şükür rabbime.

Slm kızlar bugün sabahtan adetimde gelmiş Bulunuyor.isin guzel yani benim daha 5-6 ay once adetlerim duzensizdi.ama cok sukur simdi duzenli.suan tatildeyim zaten kafaya da takmiyorum.esimin memleketindeyim canlarim.o yuzden sik sik giremiyorum.kendinize iyi bakin.ve mutlu kalin...

kuzey hamileymisss
ilk hamilemiz
yasasinn!!
tebrik ederim cok guzel basladik artik gerisi gelir:)

topikteki ilk hamilesin rabbim sağlıkla kuçağına almayı nasip etsin....

Çok sağol canım. Tüm kalbimle diliyorum inan, rabbim hepinize nasip etsin inşallah.Tez zamanda hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun

kuzey1 SEN BANA VE BÜTÜN AŞILAMACILARA UMUT OL İNŞALLAH CANIM BENİMMMM.. ALLAHIM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN... ALLAH NAZARDAN SAKLASIN CANIM... BENDE 2.AŞILAMAI YAPTIRCAM BU AY BAKALIM..NOLCAK??

Allah razı olsun canım. Rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür. Yazılarını takip edicem, inşallah güzel haberini alırım.

kuzey hamileymisss
ilk hamilemiz
yasasinn!!
tebrik ederim cok guzel basladik artik gerisi gelir:)

Sağol bitanem. Allah ne muradınız varsa versin. Hepiniz moral oldunuz bana. Nasıl mutluyum anlatamam.

Kuzey hayırlı olsun canım darısı bize inşallah Nazarboncugum sagol canım sana bol şans kızlar bu arada benim adet gecikmeden geldi normal seyrinde devam ediyo Nazarboncugum sen aynı doktoruna mı gideceksin ?

Kuzey hayırlı olsun canım darısı bize inşallah Nazarboncugum sagol canım sana bol şans kızlar bu arada benim adet gecikmeden geldi normal seyrinde devam ediyo Nazarboncugum sen aynı doktoruna mı gideceksin ?

Sağol canım. Allah razı olsun. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.

Arkadaşlar bugün aşılamamın 10. günü bendede hiç bir belirti yok....birde sizlere bişey anlatayım herşey bi sınav ne sorun olursa olsun yeterki rabbim ol desin.... komşumuzun kızı evlendikten sonra 7 8 yıl tedavi gördü gitmedigi doktor harcamadıgı para kalmadı sonunda doktorlar olmaz dedi bu kızda evlat hasretiyle yanıp tutuştugu için evlat edindi bebegin göbek bagı üstündeydi geldiginde nasıl sevindiler nasıl üstüne düştüler tahmin edemessiniz... çocuk 2.5 yaşına geldiginde kadın birden kilo almaya başlamış tabi bazı belirtiler birde ne olsun 3 aylık hamile yeterki rabbim ol desin....

dün ilk aşılamamın 15. günüydü ve kan testi sonucum negatif çıktı. üzgünüm ama elden gelen bi şey yok, hepimizin hakkında hayırlısı

kuzey1 Allah senden de razı olsun canım benim :) aminnnn aminnnn inşallah canımm inşallahh benim ve tüm isteyenlerin inşallah yüzünü güldürür Allahım....ben hamilelerden hep bunu istiyorum canım..(hamilelerin duaları kabul olurmuş)senden de ricam dularında eksik etme beni,bizleri canım olur mu?lütfen..

Juliaa canım..sağolasın...evet galiba şansa ihtiyacım var birazda .. iyi bak adetinin normal seyirde devam etmesi de iyi bişey,demek ki bi olumsuzluk yok.. Allahım tez zmanda hayırlısıyla kavuştursun inşallahh.... buarada canım evet aynı doktoruma devam edeceğim.yaa bilmiyorum ki doktordan dolayı tutmama olasılığı nedir??kafammm çorbaaaaaa

dün ilk aşılamamın 15. günüydü ve kan testi sonucum negatif çıktı. üzgünüm ama elden gelen bi şey yok, hepimizin hakkında hayırlısı
uzulmeeee sakin hala umudumuz var cok sukur.... allahim tez zamanda bebislerimizi versin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…