dün ilk aşılamamın 15. günüydü ve kan testi sonucum negatif çıktı. üzgünüm ama elden gelen bi şey yok, hepimizin hakkında hayırlısı
uzulmeeee sakin hala umudumuz var cok sukur.... allahim tez zamanda bebislerimizi versin bize
charms canım senden ne haber?konuşamıyoruz bayaa oldu???
charms canım senden ne haber?konuşamıyoruz bayaa oldu???
nazarboncugu bugün 28.günüm benim 30 günde bir oluyorum normalde.bugün akıntıyla birlikte kahvemsi akıntı gelmiş..napim ben şimdi yaaa..gecede rüyamda kılı gördüm canım cocuk demkmiş ama hep olumsuza hazırlıyorum kendimi.
amin canım, eşim çok umutluydu. O'nun hayalkırıklığı asıl beni üzen.ben de 2. aşılama için karar aşamasındayım.
iyiyim nazarboncugum. ikinci asilama da negatifti. son olarak bu ayda deniyoruz asilamayi. bu sefer ilac dozunu arttirdi doktor direnc gosterebilir yumurtalar diye. cuma kontrole gidicem sanirim cumartesi 3. asilama yapilir.
ben asilamayi rahim filmi cektirmeden denedim. belki de tuplerde bir sorun vardir. bakalim bu aydan sonra buna da bakilacak. aslinda benim bir sorum var. sen ya da bilen arkadaslar yanitlarsa sevinirim. erkek spermi uzerinde spermin yapisinda gebeligi engelleyici bir sorun olup olmadigina bakilan testler var mi? sayi ve hareketlilik testi disinda? eger varsa ben rahim filmi cektirirken esime de balkilsin varsa bir sorun daha fazla zaman kaybetmeyelim istiyorum
kızlar merhaba doktor banada ikinci aşılamaya geçelim dedi ben kabul etmedim ozaman bu ay birdaha doğal yolla deneyin dedi hap verdi femara diye umarım olur hayırlısı bakalım
hayirlisi olsun calismalara devam
sorunun ne bilmiyorum ama asilamayi reddettigine gore kalbinden boylesi gecmistir hakkinda hayirlisi budur umarim... keske hepimiz bi sekilde hamile kalsak dogal yollarla3 buçuk yıldır devamda bakalım ilaç takviyesi inşallah iyi gelir:)
sorunun ne bilmiyorum ama asilamayi reddettigine gore kalbinden boylesi gecmistir hakkinda hayirlisi budur umarim... keske hepimiz bi sekilde hamile kalsak dogal yollarlahele tup bebek denilince aklim cikiyo
sabirla beklicez o haldecanım sorunum yumurtlama tembelliği kist vardı laparoskopi oldum şükür ameliyattan sonra adetlerim düzeldi eşimde varikoseldi oda ameliyat oldu şükür onunda düzeldi ama olmayınca olmuyor işte aşılamaya ümit ettim ama şans çok düşükmüş aslında sonuca üzülmemek gerekiyor başarı az aşılamada tüp bebek denilince benimde aklım çıkıyor ALLAH ogünleri göstermesin doğal yollarla olsun ama olmayıncada tek çare tüp bebek
canım sorunum yumurtlama tembelliği kist vardı laparoskopi oldum şükür ameliyattan sonra adetlerim düzeldi eşimde varikoseldi oda ameliyat oldu şükür onunda düzeldi ama olmayınca olmuyor işte aşılamaya ümit ettim ama şans çok düşükmüş aslında sonuca üzülmemek gerekiyor başarı az aşılamada tüp bebek denilince benimde aklım çıkıyor ALLAH ogünleri göstermesin doğal yollarla olsun ama olmayıncada tek çare tüp bebek
Bence umut var, yükselebilir değerin.
sabirla beklicez o haldeben tup karari verilse bile birkac ay daha dogal yollari denemeyi dusunuyorum tabi rahim filmi henuz cektirmedim ordan bir sorun cikmaz ve umut olursa olur bu dedigim[/QUOTE
sabır taşı olsa çatlardı herhalde benim yerimde:) bende doğal yollara yöneldim eşimede keçi boynuzu içirmeye başladım bende tabi ilaç içiyorum umarım doğal yollardan olur bende rahim filmi çektirmedim ben laparoskopi oldum doktor gerek görmedi inşallah yüzümüz güler hepimizin
BENDE SENİN GİBİ ÇOK KORKUYORUM TÜP BEBEKTEN NEDENSE.inş gerekkalmaz onlara...
keşke dediğin gibi olsyadı maalesef değerim yükselmedi düştü.doktor fitili bırakmamı söyledi adet olursun 2-3 güne dedi telefonda.olmazsam yeniden kanda baktırcakmışım..olunca 3. günü gel dedi.salıdan beri beklemedeyim..kahverengi akıntı gibi kan rengine benzemiyo pedimdeki..ama sanırım yakındır tamamen sökülmem..bu ay çok umutlanmıştım..yaa bu arada sizlere de hsg filmi çektirmeden direkt aşılamaya mı geçti doktorunuz yoksa önce hsg (rahim filmi) çektirtti mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?