Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dün ilk aşılamamın 15. günüydü ve kan testi sonucum negatif çıktı. üzgünüm ama elden gelen bi şey yok, hepimizin hakkında hayırlısı

canım sende sıkma canını,yani sıkmamaya çalış.. bende aynı durumdayım..ilk aşılamam tutmadı..bakalım 2. için beklemedeyiz.o da sanırım tam bayrama denk gelecek ama ..bakalım işte...amaann sorma...RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH

amin canım, eşim çok umutluydu. O'nun hayalkırıklığı asıl beni üzen.ben de 2. aşılama için karar aşamasındayım.

charms canım senden ne haber?konuşamıyoruz bayaa oldu???

nazarboncugu bugün 28.günüm benim 30 günde bir oluyorum normalde.bugün akıntıyla birlikte kahvemsi akıntı gelmiş..napim ben şimdi yaaa..gecede rüyamda kılı gördüm canım cocuk demkmiş ama hep olumsuza hazırlıyorum kendimi.

charms canım senden ne haber?konuşamıyoruz bayaa oldu???

iyiyim nazarboncugum. ikinci asilama da negatifti. son olarak bu ayda deniyoruz asilamayi. bu sefer ilac dozunu arttirdi doktor direnc gosterebilir yumurtalar diye. cuma kontrole gidicem sanirim cumartesi 3. asilama yapilir.
ben asilamayi rahim filmi cektirmeden denedim. belki de tuplerde bir sorun vardir. bakalim bu aydan sonra buna da bakilacak. aslinda benim bir sorum var. sen ya da bilen arkadaslar yanitlarsa sevinirim. erkek spermi uzerinde spermin yapisinda gebeligi engelleyici bir sorun olup olmadigina bakilan testler var mi? sayi ve hareketlilik testi disinda? eger varsa ben rahim filmi cektirirken esime de balkilsin varsa bir sorun daha fazla zaman kaybetmeyelim istiyorum

amin canım, eşim çok umutluydu. O'nun hayalkırıklığı asıl beni üzen.ben de 2. aşılama için karar aşamasındayım.

taliha hadi baakalım inşallahh olumlu olurrrrr,,inşallahhh ama hayırlısıyla tabi...ama insan olumsuz bi süreçten geçtikten sonra mecburen olumsuzlaşıyor bunu çok iyi biliyorum... bu ay yada daha sonraki ay..ne bileyim inşallah 2012nin sonunda hepimiz olumlu haberler alırız..

gda o duyguyu da çok iyi biliyorum canım çünkü aynısını ben de yaşadım..ama bu senin elinde olan bişey değil..canını sıkma..Allahım inşallah ol der ve olur.. bende bi süre karar veremedim 2.aşılamaya ama şimdi adet olmayı bekliyorum bakalım??

charms inşallahh hayırlısıyla olur bu sefer..ama düşünüyorum da aslında olmamasında da vardır bi hayır..belki şimdilerde göremiyoruz bizler bunu ama mutlaka bi sebebi vardır... yani geç bile olacak olsa en doğru zamanda olur inşallah...o yüzden belki Rabbim deniyor bizi,çünkü öğrendim ki insan en çok istediği şeylerle imtihan edilirmiş...
dediğin gibi belki de tüplerde vardır bişey, ama ben önce çekildim rahim filmi sonra aşılamaya geçtik , ilki yine olmadı işte yani bilmiyorum ki biçok nedeni varmış bunun...hadi bakalım cumartesi sana bol şans o zaman bilgilendir bizi haaa...
şimdi benim bildiğim kadarıyla,spermde ya sayı ya hareket gibi sıkıntılar olursa sorun oluyor genelde.. ama malesef onun haricinde bişeye bakılıyor mu inan bilmiyorum...?? bilen arkadaşlar paylaşırlar fikirlerini... etabi sen de haklısın zaman kaybetmemek için doğru yani aslında...

kızlar merhaba doktor banada ikinci aşılamaya geçelim dedi ben kabul etmedim ozaman bu ay birdaha doğal yolla deneyin dedi hap verdi femara diye umarım olur hayırlısı bakalım

nazarboncugum sen de habersiz birakma guzel haberler bir bir gelsin insallah. cuma kontrole gidince doktora da sorarim. bizim sperm sayimiz sinirda ama bunun cok etkili oldugunu dusunmedi doktor simdiye kadar. bakalim gorucez hayirlisi neyse ne zamansa artik.

sorunun ne bilmiyorum ama asilamayi reddettigine gore kalbinden boylesi gecmistir hakkinda hayirlisi budur umarim... keske hepimiz bi sekilde hamile kalsak dogal yollarla hele tup bebek denilince aklim cikiyo

canım sorunum yumurtlama tembelliği kist vardı laparoskopi oldum şükür ameliyattan sonra adetlerim düzeldi eşimde varikoseldi oda ameliyat oldu şükür onunda düzeldi ama olmayınca olmuyor işte aşılamaya ümit ettim ama şans çok düşükmüş aslında sonuca üzülmemek gerekiyor başarı az aşılamada tüp bebek denilince benimde aklım çıkıyor ALLAH ogünleri göstermesin doğal yollarla olsun ama olmayıncada tek çare tüp bebek

sabirla beklicez o halde ben tup karari verilse bile birkac ay daha dogal yollari denemeyi dusunuyorum tabi rahim filmi henuz cektirmedim ordan bir sorun cikmaz ve umut olursa olur bu dedigim

BENDE SENİN GİBİ ÇOK KORKUYORUM TÜP BEBEKTEN NEDENSE.inş gerekkalmaz onlara...

Bence umut var, yükselebilir değerin.

keşke dediğin gibi olsyadı maalesef değerim yükselmedi düştü.doktor fitili bırakmamı söyledi adet olursun 2-3 güne dedi telefonda.olmazsam yeniden kanda baktırcakmışım..olunca 3. günü gel dedi.salıdan beri beklemedeyim..kahverengi akıntı gibi kan rengine benzemiyo pedimdeki..ama sanırım yakındır tamamen sökülmem..bu ay çok umutlanmıştım..yaa bu arada sizlere de hsg filmi çektirmeden direkt aşılamaya mı geçti doktorunuz yoksa önce hsg (rahim filmi) çektirtti mi.

arkadaşım benimde senin gibi oldu ilk başta kahve rengi akıntı geldi ondan 2 saat sonra bi geldi tam geldi bana doktorum çektirme dedi ben laparoskopi oldum ondan gerek görmedi tabi doktorum iyice saçmaladı birdaha o kadının yüzünü görmek istemiyorum

bu sefer edirneye fakülteye kontorle gittiğim zaman sorucam rahim filmini.neden gerek görmedi diye...çalışan bayan olunca işler dahada zorlaşıyo..eylül ayında aşılamadan sonra senelik iznimin kalanını kullanmıştım..ondan önceki gümlerdede 3 günlük raporum vardı..markette çalışıyorum herkesin bildiği ucuza dolan anlarsınız ya..bu ay yıllık envanter sayımı var haftaya.tamda bugün adetim başladı...8 i gibi doktora gitsem bu ay hap vericek 5 günlük ordan haftasonu girince araya 15 i gibi yine git..ayın 18 gibi aşılama yapsa...17 sinde yıllık envanter var rapor alıp gitsem göze batarım müdür zaten burnundan kıl aldırmayan sinir küpü biri...bu ay aramı versem acaba...biliyomusunuz bugün ağlamıcam dediğim halde market içinde gördüğüm her bebekte gözlerim doldu gizli gizli ağladım..içimdeki acı sanki hiç bitmicekmiş gibi...herzaman şükrediyorum allah sabrınıda dermanınıda versin diye...bende kan pıhtılaşmasıda var tutunmada problem oluyo bebekğin rahmime...hamile kalıncada hergün iğne olucam...yeter ki canab ı rabbim sağlıklı sıhhatli evlat versin ben hergün değil her saat iğne vurulmaya razıyım..iğneden çok korkardım 1,5 senedir kollarım delik deşik oldu kan aldırmaktan tahlil yaptırmaktan...allah gençliğimze bağışlasın evlatlarımızı...bazen o kadar çok ağlıyorum ki kalbim sıkıştırıyor...birde insanların acır gözlerle bakması arada bir saçma sapan konuşmalarıda tuz biber oluyo...sizce aşılamaya 1 ay aramı vermeliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…