Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

hemen kötü düşünme yahu Allah korusun daha cok yeni bir şey görmemesi normal yani,benim ilk gebeligimde beta hcg degerim 950 falanda adetim 6 gün gecikmişti ona ragmen hiçbirşey görememişti ki senin adet tarihin bile gelmedi

Yok çok telaşlı değilim de dış gebelik beni hep korkutmuştur :)
Şimdi de adı geçince bi tuhaf oldum

saol canım,
eşim şehir dışında ama zaten o kendinden çok emindi canıııımmmm pek sürpriz olmadı bana diyo

heheheheh nasıl karşıladı diye sorucaktım. hayırlısı olsun inşallah yaa darısı bizim başımıza gerçi benm sanırım gelicek, öyle hissediyorum

Canlarım ptesiyi bekleyemedim bugün gittim hemen genel cerraha bu göğsümdeki kist ve süt gelme muabbetine. Herşey yolundaymış korkulucak bişey yokmuş. Prolaktine geçen ayın 28inde bakmışlardı o zamanda normal değerdeydi bugün bakmaya gerek duymadı. Bu hamileliğe engel bişey değilmiş. Memeyi sıktığında süt geliyosa sıkıntı yokmuş. Eğer hiç sıkmadan kendiliğinden süt geliyosa o zaman sıkıntıymış. Herhangi bi tetkik falan istemedi. 6 ay sonra bi daha ultrason çekeriz dedi. Üzülücek endişelenicek hiçbişey yok dedi. Bütün gün moralim sıfırdı doktora gidince bi nebze rahatladım. Yalnız ben hala adet olmadım. Saçmalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…