- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.021
hemen kötü düşünme yahu Allah korusun daha cok yeni bir şey görmemesi normal yani,benim ilk gebeligimde beta hcg degerim 950 falanda adetim 6 gün gecikmişti ona ragmen hiçbirşey görememişti ki senin adet tarihin bile gelmediSelam kızlar doktordan çıktım.
Vajinal muayene yaptı ama hiçbirşey gözükmüyo rahimde. Henüz rahim duvarları da kalınlaşmaya başlamamış. Kan verdim sonucu bekliyorum.
Allah korusun dış gebelikten falan tırsmaktayım şuanda.
Adet tarihime göre 3 hafta 2 günlük daha çok küçük yani.a aaaaa! erken falan diye mi belki de göremedi :S öyle bi şey yoktur inş
Yok çok telaşlı değilim de dış gebelik beni hep korkutmuştur :)hemen kötü düşünme yahu Allah korusun daha cok yeni bir şey görmemesi normal yani,benim ilk gebeligimde beta hcg degerim 950 falanda adetim 6 gün gecikmişti ona ragmen hiçbirşey görememişti ki senin adet tarihin bile gelmedi
Adet tarihime göre 3 hafta 2 günlük daha çok küçük yani.
Ama kanda hcg 2000 üzerindeyse dış gebelik olabilir dedi doktor.
Yok çok telaşlı değilim de dış gebelik beni hep korkutmuştur :)
Şimdi de adı geçince bi tuhaf oldum
Adet tarihime göre 3 hafta 2 günlük daha çok küçük yani.
Ama kanda hcg 2000 üzerindeyse dış gebelik olabilir dedi doktor.
kızlar, betahcg 70,28 çıkmış????
sanırım öyleyim di mioooo süper.. forumdan öğrendiğim kadarıyla hamilesin yani :)
sanırım öyleyim di mi
saol canım,çok sevindimmmmhayırlısı olsun inşallah. eşin de geldi mi seninle
saol canım,
eşim şehir dışında ama zaten o kendinden çok emindi canıııımmmm pek sürpriz olmadı bana diyo
Gözünaydın burcu darısı başımıza inşallahsaol canım,
eşim şehir dışında ama zaten o kendinden çok emindi canıııımmmm pek sürpriz olmadı bana diyo
gözün aydın tatlım çok sevindim saglıkla hayırlısıyla kucagınada almak nasip olsun inşkızlar, betahcg 70,28 çıkmış????
Amin canım darısı isteyen herkesin başınagözün aydın tatlım çok sevindim saglıkla hayırlısıyla kucagınada almak nasip olsun inş
Canımmm çok sevindim hayırlı olsun Allah sağlıka kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhkızlar, betahcg 70,28 çıkmış????
Bende anlamadım kuzum:/Hemen kötü düşünme canım ya stresten mi oluyo anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?