- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.981
ay kurban olurum yaaa. ben şuan yazmayı geç kazıdım beynime.. olurda Allah'ım hamile kalmayı nasip ederse kesin kesin doktorumun beynini yerim ölçümleri yaptırtmak için....
Sallamamış demek. Çok mantıklı gerçekten. Ben bu insanları anlamıyorum ya, biz doktorların laflarının altında bile bişe ararken açık açık söylenen bişey nasıl sallanmaz göz ardı edilirayy canım çok geçmiş olsun. işyernde de bi ark var onda da aynı durum var. bi de onun eşi de problemliymş. zorla olmş çocuk sonra onun rahim ağzı yetmezliğinden dolayı düşmüş :S onun da 6 aylkken falan olmş. doktora öyle bi problemi oldğnu söylemesine rağmen pek sallamamş. dikme işlemi falan yaplmamş. bi şey olmaz diye geçiştirmiş kızcağızı. 8senelik falan evli yaşı da küçük, erken evlenmş ama çopcuk yok hala
inşallah. doktor da çok önemli. şimdi baya bi kilo falan verdi bi şeyler yapıyo o ark işte heralde tedaviye falan başlycaklar ama böyle şeyler de sormak istemiyo insan üzülmesin diye. allah herkese versin inşallah
Sallamamış demek. Çok mantıklı gerçekten. Ben bu insanları anlamıyorum ya, biz doktorların laflarının altında bile bişe ararken açık açık söylenen bişey nasıl sallanmaz göz ardı edilir
aynen canım sormamak lazım. üzülür eder ki zaten psikolojisi alt üst olur kızcağızın. Allah sabır versin..
Sallamamış demek. Çok mantıklı gerçekten. Ben bu insanları anlamıyorum ya, biz doktorların laflarının altında bile bişe ararken açık açık söylenen bişey nasıl sallanmaz göz ardı edilir
3 nedir ya sabah erkene alaydınİvveett
Normal olan bu çünkü. bu vurdumduymaz insanlar beni deli ediyordoktorum bişey diyo bana ama ara tara ne yapılmalı, ne demek istedi, niye oluyomuş falan filan 3 gün arıyorum araştırıyorum ya. sizde şu var vs. deseler göz ardı edemem heralde ...
Ay randevuları doluydu yaa en erken 3 teydi napiim3 nedir ya sabah erkene alaydıninsan çatlar o saate
çıkar çıkmaz yaz bari.. çatlarız şimdik burdaAy randevuları doluydu yaa en erken 3 teydi napiim
Normal olan bu çünkü. bu vurdumduymaz insanlar beni deli ediyor
bu asrada yanlş mı anlaşldı bilmyrm da sallamayan doktorkız öyle bi problemi oldğnu biliyo doktora söylüyo ama doktor ciddiye almamış
Ne diyosunn !!! Bu daha da fena tam tersi anladık bizbu asrada yanlş mı anlaşldı bilmyrm da sallamayan doktorkız öyle bi problemi oldğnu biliyo doktora söylüyo ama doktor ciddiye almamış
Ne diyosunn !!! Bu daha da fena tam tersi anladık biz
senden çok ümitliyim :) zaten kesin gibi bişeyde işte yinede doktor kontrolünde onaylatman daha iyiYazmaz mıyım kız
Ne diyosunn !!! Bu daha da fena tam tersi anladık biz
Ahahah herkes birşeye kızıyorkız doktora söylemiş. ama ben kızada kızıyorum. sen neye kızıyosunhahaahah
Ben doktor söylemiş bak böyle böyle diye ama kız sallamamış zannettim kız. Neremle okuduysam artık.kız doktora söylemiş. ama ben kızada kızıyorum. sen neye kızıyosunhahaahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?