Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

ay kurban olurum yaaa. ben şuan yazmayı geç kazıdım beynime.. olurda Allah'ım hamile kalmayı nasip ederse kesin kesin doktorumun beynini yerim ölçümleri yaptırtmak için....

inşallah. doktor da çok önemli. şimdi baya bi kilo falan verdi bi şeyler yapıyo o ark işte heralde tedaviye falan başlycaklar ama böyle şeyler de sormak istemiyo insan üzülmesin diye. allah herkese versin inşallah

Sallamamış demek. Çok mantıklı gerçekten. Ben bu insanları anlamıyorum ya, biz doktorların laflarının altında bile bişe ararken açık açık söylenen bişey nasıl sallanmaz göz ardı edilir

aynen canım sormamak lazım. üzülür eder ki zaten psikolojisi alt üst olur kızcağızın. Allah sabır versin..

doktorum bişey diyo bana ama ara tara ne yapılmalı, ne demek istedi, niye oluyomuş falan filan 3 gün arıyorum araştırıyorum ya. sizde şu var vs. deseler göz ardı edemem heralde ...

bu asrada yanlş mı anlaşldı bilmyrm da sallamayan doktor kız öyle bi problemi oldğnu biliyo doktora söylüyo ama doktor ciddiye almamış

yok yanlış anlamadık canımda sonuçta araştırsa önemli ve hayati birşey olduğunu görebilir niye o doktorla kalmış vs. için konuşuyoruz.

bu asrada yanlş mı anlaşldı bilmyrm da sallamayan doktor kız öyle bi problemi oldğnu biliyo doktora söylüyo ama doktor ciddiye almamış
Ne diyosunn !!! Bu daha da fena tam tersi anladık biz
Kızcağıza saydırıyorum iki saattir yaa
O doktoru da Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim

Ne diyosunn !!! Bu daha da fena tam tersi anladık biz

yok doktorun halt yemesi maalesef. bi problem yok dmeiş, dikme işlemini yapmamş. o da demek boş bulndu keşke başka yere gitseydn dedik. belki de maddi durumu yoktu ondan gidemedi bilmyrm. zaten devlet hastanesnde oluyo bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…