- 31 Ocak 2014
- 213
- 155
- 53
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.041
Canım prolaktinim yüksek değil benim. Memeyi sıkınca süt gelmesi çok normalmiş. Memeyle oynadıkça gelirmiş.Canım bana da aynı şey olmuştu prolaktin yüksekliği çıktı bende de. Ama kesinlikle sıkma dedi doktor ve büyüklerim de. Sıkmak Allah korusun daha kötü yaparmış kapalı olan süt kanallarını tetikleyip harekete geçiriyormuşsun. Meme uyarılması da zaten yükseltiyor hormonu. Dokunma bence, ben artık çok özen gösteriyorum yatarken bile ;çok şükür ağrılarım azaldı. Etkisi çok bence, çok sıktım ikidebir elle muayene ediyordum meme kanseri riski için. Takıntı yaptım yani. Neyse çok uzattımgeçmiş olsun tekrar canım
Artık kafaya takmicam diyorumda inşallah takmam gerçekten. Hayırlısı neyse o olsun kuzum. Kısmetimizde ne varsa onu alıyoruz işte...bozma moralini hemen kötü düşünme yaa. sürekli kendmizi inceliyorz diye bi leyler çkıyo hep. belki önceden de olmştu aynı şey ama farketmemiştin. üzme kendini böyle
İnşallah tez zamanda alırsın güzel haberleriBende kırmızıları gördüm bu sabahhh artık ekimde calısmalar baslıcak 2 düsük yaptım ilki kimyasak 2 si 5bucuk haftalıkken Allah nasip eder insallah :-(
AMİN insallahhh hepimiz alırız güzel haberleri insallah hep birlikte güzel haberleri yazarız burdanİnşallah tez zamanda alırsın güzel haberleri
Canlarım ptesiyi bekleyemedim bugün gittim hemen genel cerraha bu göğsümdeki kist ve süt gelme muabbetine. Herşey yolundaymış korkulucak bişey yokmuş. Prolaktine geçen ayın 28inde bakmışlardı o zamanda normal değerdeydi bugün bakmaya gerek duymadı. Bu hamileliğe engel bişey değilmiş. Memeyi sıktığında süt geliyosa sıkıntı yokmuş. Eğer hiç sıkmadan kendiliğinden süt geliyosa o zaman sıkıntıymış. Herhangi bi tetkik falan istemedi. 6 ay sonra bi daha ultrason çekeriz dedi. Üzülücek endişelenicek hiçbişey yok dedi. Bütün gün moralim sıfırdı doktora gidince bi nebze rahatladım. Yalnız ben hala adet olmadım. Saçmalık.
Sağol kuzum iyi gecelerE iyi.hadi bari gece rahat rahat uyursun. Çok geçmiş olsun
Neden öle bi hisse kapıldınki? Eğer kendini bu psikolojiden çıkarmazsan zaten hamile kalamazsın. Psikolojinin bu konuda ne kadar önemli olduğu artık tamamen biliniyo. Rahat olmaya bak içini sıkmaİcim sıkılıyor ya kızlar uyudunuzmu konuşalım rahatlatalım birbirimizi sanki hic hamile kalamıcakmısım gibi hissediyorum :-(
Binde bir olan bi durum hersey allahtan o ol der olur..KIZLAR OKUYUN BENCE BUNU Bİ OKUYUN TOPLUCA DELİRELİM
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iysa-hemen-adet-sokturucu-kullanmayin.609007/
KIZLAR OKUYUN BENCE BUNU Bİ OKUYUN TOPLUCA DELİRELİM
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iysa-hemen-adet-sokturucu-kullanmayin.609007/
canım yumurtlama döneminde sperm kalitesi düşmemesi için gün aşırı ilişki olması lazım,kızlar bişey sormak istiyorum sizlere doktorum bu ay iki adet yumurtam oluştuğunu söyledi ilişki günleri verdi çok afedersiziz utanarak soruyorum bahsettiği günlerde sadece bir defa mı ilişkiye girmeli yoksa bir kaç kez mi
üşenmedim okudum valla Rabbimin işi ol demiş olmuşKIZLAR OKUYUN BENCE BUNU Bİ OKUYUN TOPLUCA DELİRELİM
Evet yeni haberler bekliyoruz :))))Tünaydn kzlarvbu nasl bi hava ya resmen buz en sevdgm hava valla terlemektense donmayı tercih ederm sonunda sayfadan gzl bi haber geldi burcu hamileyms cok skr inslh bu gzl haberin devamı gelir hepimiz tek tek gzlhaberleri veririz
Evet kızlar olagan seyler demekki bunlar gecenlerde soylemistim ovulasyon testim bata 7gun kala pozitif çıktı birde birsey soracagin kizlar ben spor yapıyorum bi sıkıntı olmaz dimiKIZLAR OKUYUN BENCE BUNU Bİ OKUYUN TOPLUCA DELİRELİM
Tebrik ederim cnm rabbim sag saglim sağlıkla kucaginiza almayi da nasip etsin InsAllahsaol canım,
eşim şehir dışında ama zaten o kendinden çok emindi canıııımmmm pek sürpriz olmadı bana diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?