Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Canım prolaktinim yüksek değil benim. Memeyi sıkınca süt gelmesi çok normalmiş. Memeyle oynadıkça gelirmiş.

bozma moralini hemen kötü düşünme yaa. sürekli kendmizi inceliyorz diye bi leyler çkıyo hep. belki önceden de olmştu aynı şey ama farketmemiştin. üzme kendini böyle
Artık kafaya takmicam diyorumda inşallah takmam gerçekten. Hayırlısı neyse o olsun kuzum. Kısmetimizde ne varsa onu alıyoruz işte...

Ben en çok kanserden korktum ama doktorum alakası yok dedi ultrasonumu inceledi etti hiç korkma dedi. Beşbin saat ayrıntılı anlattı etti. Allahım daha büyük dert vermesin.

E iyi.hadi bari gece rahat rahat uyursun. Çok geçmiş olsun

İcim sıkılıyor ya kızlar uyudunuzmu konuşalım rahatlatalım birbirimizi sanki hic hamile kalamıcakmısım gibi hissediyorum :-(
Neden öle bi hisse kapıldınki? Eğer kendini bu psikolojiden çıkarmazsan zaten hamile kalamazsın. Psikolojinin bu konuda ne kadar önemli olduğu artık tamamen biliniyo. Rahat olmaya bak içini sıkma

kızlar bişey sormak istiyorum sizlere doktorum bu ay iki adet yumurtam oluştuğunu söyledi ilişki günleri verdi çok afedersiziz utanarak soruyorum bahsettiği günlerde sadece bir defa mı ilişkiye girmeli yoksa bir kaç kez mi

canım yumurtlama döneminde sperm kalitesi düşmemesi için gün aşırı ilişki olması lazım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…