Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

çok gecmiş olsun canım benim Rabbim saglıklı gebelikler nasip etsin

Kızlar sabah göğsümü sıktım ucundan süt geldi. Geçen ay mememde kist çıkmıştı. Fibrokistmiş önemli bişey değilmiş. Prolaktine falan bakmışlardı ondada bişey yoktu. Adetim 3 gün geçti hala tık yok. Sütte gelince kalktım hastaneye gittm kan verdim sonuç negatif(((( ptesi kendi doktoruma gidicem bi daha bi kontrole giricem bu süt niye geldi diye. Çok moralim bozuk çok(((

Buarada memeye dokunmadan kendiliğinden sıvı geliyosa kanser belirtisiymiş ama bende öle bi durum yok Allahtan. Sadece sıkarsam geliyo. Bide prolaktin testinin 2 çeşidi varmış bana geçen ay sadece 1 tanesini yapmış doktor ikinciyi istememiş çok mutsuzum şuanda çok endişeliyim(((

Hemen kötü düşünme canım ya stresten mi oluyo anlamadım ki

Canım bana da aynı şey olmuştu prolaktin yüksekliği çıktı bende de. Ama kesinlikle sıkma dedi doktor ve büyüklerim de. Sıkmak Allah korusun daha kötü yaparmış kapalı olan süt kanallarını tetikleyip harekete geçiriyormuşsun. Meme uyarılması da zaten yükseltiyor hormonu. Dokunma bence, ben artık çok özen gösteriyorum yatarken bile ;çok şükür ağrılarım azaldı. Etkisi çok bence, çok sıktım ikidebir elle muayene ediyordum meme kanseri riski için. Takıntı yaptım yani. Neyse çok uzattım geçmiş olsun tekrar canım

bozma moralini hemen kötü düşünme yaa. sürekli kendmizi inceliyorz diye bi leyler çkıyo hep. belki önceden de olmştu aynı şey ama farketmemiştin. üzme kendini böyle

Selam kızlar doktordan çıktım.
Vajinal muayene yaptı ama hiçbirşey gözükmüyo rahimde. Henüz rahim duvarları da kalınlaşmaya başlamamış. Kan verdim sonucu bekliyorum.
Allah korusun dış gebelikten falan tırsmaktayım şuanda.

a aaaaa! erken falan diye mi belki de göremedi :S öyle bi şey yoktur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…