- 1 Mart 2010
- 261
- 125
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.001
Olan bebişe oldu kime kızarsak kızalım işteAhahah herkes birşeye kızıyorsakin kizlar . bende kocaya kızıyorum ama değişen bir sey yok
İnşallah olur canim bende 2. Çocuğu istiyorum :)kızlar bende aranıza katılmak istiyorum bu ay inşallah bizde 2. bebek düşünüyoruz hepimiz birbirimize dua edelim...
Olan bebişe oldu kime kızarsak kızalım işte
Heyecan bastısenden çok ümitliyim :) zaten kesin gibi bişeyde işte yinede doktor kontrolünde onaylatman daha iyiyoksa benden sana +1 health point
kız sen karıştırma kocanıAhahah herkes birşeye kızıyorsakin kizlar . bende kocaya kızıyorum ama değişen bir sey yok
Kız en çok Ben kocama kızarım ondan dedimkız sen karıştırma kocanı
adamı yedin bitirdin heKız en çok Ben kocama kızarım ondan dedimmillet sinirli olunca
Olsun o kadar Ben nelerle uğraşıyorumadamı yedin bitirdin he
hahahaOlsun o kadar Ben nelerle uğraşıyorum
çok gecmiş olsun canım benim Rabbim saglıklı gebelikler nasip etsin1.yi kaybetmiştim evet 6.ayın içindeydik erken doğum yaptım yaşamadı tabi. Küveze girecek vakti bile olmadı doğar doğmaz öldü. Kızımda bir problem yoktu bende rahim ağzı yetmezliği varmış o yüzden rahim taşımadı ve açılmaya başladı. Farkedildiğinde 6 cm açılmıştı. Dönüşü olamadı o yüzden. Eğer şimdi herşey yolunda giderse 11 12. haftalarda rahim ağzı dikilecek ve ben hamilelik süresince yatmak zorunda kalacağım büyük ihtimalle. Kızlar ilk gebeliği olacak olanlar bu probleme dikkat etsin. Hamile kaldıktan sonra rahim ağzı ölçümlerinizi yaptırın. Allah korusun, o kadar uğraşıp çocuk sahibi olmaya çalışırken böyle bişeyle karşılaşmayalım
Amin canım hepimize inşallahçok gecmiş olsun canım benim Rabbim saglıklı gebelikler nasip etsin
Hemen kötü düşünme canım ya stresten mi oluyo anlamadım kiBuarada memeye dokunmadan kendiliğinden sıvı geliyosa kanser belirtisiymiş ama bende öle bi durum yok Allahtan. Sadece sıkarsam geliyo. Bide prolaktin testinin 2 çeşidi varmış bana geçen ay sadece 1 tanesini yapmış doktor ikinciyi istememişçok mutsuzum şuanda çok endişeliyim (((
Canım bana da aynı şey olmuştu prolaktin yüksekliği çıktı bende de. Ama kesinlikle sıkma dedi doktor ve büyüklerim de. Sıkmak Allah korusun daha kötü yaparmış kapalı olan süt kanallarını tetikleyip harekete geçiriyormuşsun. Meme uyarılması da zaten yükseltiyor hormonu. Dokunma bence, ben artık çok özen gösteriyorum yatarken bile ;çok şükür ağrılarım azaldı. Etkisi çok bence, çok sıktım ikidebir elle muayene ediyordum meme kanseri riski için. Takıntı yaptım yani. Neyse çok uzattımBuarada memeye dokunmadan kendiliğinden sıvı geliyosa kanser belirtisiymiş ama bende öle bi durum yok Allahtan. Sadece sıkarsam geliyo. Bide prolaktin testinin 2 çeşidi varmış bana geçen ay sadece 1 tanesini yapmış doktor ikinciyi istememişçok mutsuzum şuanda çok endişeliyim (((
Kızlar sabah göğsümü sıktım ucundan süt geldi. Geçen ay mememde kist çıkmıştı. Fibrokistmiş önemli bişey değilmiş. Prolaktine falan bakmışlardı ondada bişey yoktu. Adetim 3 gün geçti hala tık yok. Sütte gelince kalktım hastaneye gittm kan verdim sonuç negatif(((( ptesi kendi doktoruma gidicem bi daha bi kontrole giricem bu süt niye geldi diye. Çok moralim bozuk çok (((
Selam kızlar doktordan çıktım.
Vajinal muayene yaptı ama hiçbirşey gözükmüyo rahimde. Henüz rahim duvarları da kalınlaşmaya başlamamış. Kan verdim sonucu bekliyorum.
Allah korusun dış gebelikten falan tırsmaktayım şuanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?