- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.081
Kızlar benim kırmızılar 4 gün gecikmeyle geldi
Kız içim durmuyo araştırmacı ruhum yakamı bırakmıyoama şimdi benim kırmızılar geldiğine göre bittikten sonra daha aklı başımda davranıcam inşallah. Hiç inanmıyorum ama neyse
merhaba bayanlar ben 13 aylık evliyim çalışan bir bayanım. ama artık işi bırakıp çocuk yapmak istiyorum eşimde aynı şekilde. Bir yıldır ben hiç korunmadım eşim korundu 10 eylülde adet başlangıcım adetım bittiğinden beri düzenli ilişkiye giriyoruz. ama tam 14. gün giremedik. sadece 14. günde mi hamile kalırım ilk cocuk ve cok tecrübesizim nolur yardım edin
Gunaydin kizlar . güzel bir günümüz olsun :)
Ben vazgeçtim istemiyorum :'(
Düzenli giriyosan eğer bi şey olmaz 14. Gün giremedin diye. Spermler zaten 24saat yaşıyomş. 14.gün de harekwttedir onlar
Bi de ilka 14. Gün olucak diye bi şey yokmş. Yumurtlama günü de dğeilebiliyo kişiden kişiye
Bu ay bende korunmayı bıraktım bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Canim özel değilse ne gibi sikinti ?Eşimle ilgili sıkıntılarım var bu durumda cocuk yapmak istemiyorum :-(
benim adetim düzenlidir normalde ama sayfa sayfa seyler okudum kafam çok karıştı. :) ya hasta olursam
Bat son 11 gün yarn hastahaneye gdcm genel kontrol icin umrm hamilelik haberlerini alr gelrim
Canım zor bir dönemden geçiyorsun.Allah tez vakitte herşeyin yoluna girmesini nasip etsin inşallah.evet bebeği ertelemek isteme kararın belki doğru bir tercih olur.kendisiyle konuş.bizim anne baba olmamız kadar güzel bir şey yok birbirimizi seviyoruz ve bizim bir parçamız olucak de.ama sen istermisin çocuğumuz babasını farklı tanısın de.şu an ki halinle tercihinle ne kadar problemi arkamızdan getireceğinin farkında değil misin de.güzel bir şekilde al karşına ve konuş.kullanıyor olduğu maddeden bir an önce kendini kurtarmasını gerekiyosa birlikte savaşabileceğinizi falan söyle.bebeği bir iki ay ertelemen belkide daha hayırlı ve sağlıklı olur.ama yinede Allah ın takdiri.hakkında hayırlısı olur inşallah üzme kendiniKızlar bana akıl verin nolur cok caresiz hissediyorum kendimi işd giderken sımsıkı sarıldı kokumu icine cekti aglıyodu
Canım zor bir dönemden geçiyorsun.Allah tez vakitte herşeyin yoluna girmesini nasip etsin inşallah.evet bebeği ertelemek isteme kararın belki doğru bir tercih olur.kendisiyle konuş.bizim anne baba olmamız kadar güzel bir şey yok birbirimizi seviyoruz ve bizim bir parçamız olucak de.ama sen istermisin çocuğumuz babasını farklı tanısın de.şu an ki halinle tercihinle ne kadar problemi arkamızdan getireceğinin farkında değil misin de.güzel bir şekilde al karşına ve konuş.kullanıyor olduğu maddeden bir an önce kendini kurtarmasını gerekiyosa birlikte savaşabileceğinizi falan söyle.bebeği bir iki ay ertelemen belkide daha hayırlı ve sağlıklı olur.ama yinede Allah ın takdiri.hakkında hayırlısı olur inşallah üzme kendini
Söyledim canım ilk ögrendigimde güzelce konustum anlattım bak bu sartlarda ben sana cocuk veremem o cocugun hakkına giremem boyle bi babası olsun istemiyorum dedim destek oldum her yönden ama o naptı o konusmanın üstüne yine kullandı annesi ve kardeside vardı o gün onlarda anladı kıyamet koptu sonra güzelce konustk yine onunla bidaha kullanmıcam dedi agladı etti benim herseyimsin sen dedi yine destek oldum ama dün gece tak etti canıma artık bide inkar ediyo kısık sesle konusuyo degisik tepkisi vardı bende bu sefer fazla bi tepki vermedim yüz vermedim Allaha havale ediyorm seni dedim bni haketmiyosun diyince de neyini eksik ediyorm eksik bırakıp bunumu alıyorm diyo savunmaya geciyo butun gece sarıldı agladı uyudu uyandı yine gözleri doldu dedim sana cocuk vermicem vazgectim herkes baksın yoluna aynı evde ev arkadssı oluruz olur biter dedim hayırr olmaz diyo destek oldum degismedi bu sefer de ben degisicem bakcam hayatıma tkmıcam Allaha havale ediyorum daha 10 aylık evliyiz 2 düsük yaptm 21 yasındayım yazık günah degilmi bana bu yasta cektigim acılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?