Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Kız içim durmuyo araştırmacı ruhum yakamı bırakmıyo ama şimdi benim kırmızılar geldiğine göre bittikten sonra daha aklı başımda davranıcam inşallah. Hiç inanmıyorum ama neyse

Ben de öyle diyorm, gelirse eğer disiplinli bi çalşma yapmam lazım diye ama hiç inanmyrm kendme belki de komple bırakmak lazım. Takipsiz falan, olırına bırakp

merhaba bayanlar ben 13 aylık evliyim çalışan bir bayanım. ama artık işi bırakıp çocuk yapmak istiyorum eşimde aynı şekilde. Bir yıldır ben hiç korunmadım eşim korundu 10 eylülde adet başlangıcım adetım bittiğinden beri düzenli ilişkiye giriyoruz. ama tam 14. gün giremedik. sadece 14. günde mi hamile kalırım ilk cocuk ve cok tecrübesizim nolur yardım edin

Düzenli giriyosan eğer bi şey olmaz 14. Gün giremedin diye. Spermler zaten 24saat yaşıyomş. 14.gün de harekwttedir onlar
Bi de ilka 14. Gün olucak diye bi şey yokmş. Yumurtlama günü de dğeilebiliyo kişiden kişiye

benim adetim düzenlidir normalde ama sayfa sayfa seyler okudum kafam çok karıştı. :) ya hasta olursam

İsmini tam olarak bilmiyorm ama esrar sanırım gecen ay farkettim evde kıyametler koptu söz verdi bidaha kullanmıcanı bağımlı feln deglmis zevkine arada kullanıyomus destek oldum bu konuda ona güvendim ama o güvenimi yıktı dün annemlerde dogum gunu süprizi yaptım kayınvalidemleride cagırdım sonra 11 gibi annemlerden kalktık eve geldik yatıcaktk gözlerinde bi degisklik sezdim tuhaftı ben anladım ne oldugunu yazıklar olsun sana dedim beni haketmiyosun ben sana destek oldukca güvenimi yok ettin artık dünya umrumda degil hala seviyorum ama güvenim yok ona cok yoruldum hayattan caresizim artık bende degisicem aynı evde iki farklı hayat olucak destek olmam hic bisey degistirmedi belki boyle sende farkına varırsın beni kaybettigini dedim napcm bilmiyorum

Kızlar bana akıl verin nolur cok caresiz hissediyorum kendimi işd giderken sımsıkı sarıldı kokumu icine cekti aglıyodu

Kızlar bana akıl verin nolur cok caresiz hissediyorum kendimi işd giderken sımsıkı sarıldı kokumu icine cekti aglıyodu
Canım zor bir dönemden geçiyorsun.Allah tez vakitte herşeyin yoluna girmesini nasip etsin inşallah.evet bebeği ertelemek isteme kararın belki doğru bir tercih olur.kendisiyle konuş.bizim anne baba olmamız kadar güzel bir şey yok birbirimizi seviyoruz ve bizim bir parçamız olucak de.ama sen istermisin çocuğumuz babasını farklı tanısın de.şu an ki halinle tercihinle ne kadar problemi arkamızdan getireceğinin farkında değil misin de.güzel bir şekilde al karşına ve konuş.kullanıyor olduğu maddeden bir an önce kendini kurtarmasını gerekiyosa birlikte savaşabileceğinizi falan söyle.bebeği bir iki ay ertelemen belkide daha hayırlı ve sağlıklı olur.ama yinede Allah ın takdiri.hakkında hayırlısı olur inşallah üzme kendini

Söyledim canım ilk ögrendigimde güzelce konustum anlattım bak bu sartlarda ben sana cocuk veremem o cocugun hakkına giremem boyle bi babası olsun istemiyorum dedim destek oldum her yönden ama o naptı o konusmanın üstüne yine kullandı annesi ve kardeside vardı o gün onlarda anladı kıyamet koptu sonra güzelce konustk yine onunla bidaha kullanmıcam dedi agladı etti benim herseyimsin sen dedi yine destek oldum ama dün gece tak etti canıma artık bide inkar ediyo kısık sesle konusuyo degisik tepkisi vardı bende bu sefer fazla bi tepki vermedim yüz vermedim Allaha havale ediyorm seni dedim bni haketmiyosun diyince de neyini eksik ediyorm eksik bırakıp bunumu alıyorm diyo savunmaya geciyo butun gece sarıldı agladı uyudu uyandı yine gözleri doldu dedim sana cocuk vermicem vazgectim herkes baksın yoluna aynı evde ev arkadssı oluruz olur biter dedim hayırr olmaz diyo destek oldum degismedi bu sefer de ben degisicem bakcam hayatıma tkmıcam Allaha havale ediyorum daha 10 aylık evliyiz 2 düsük yaptm 21 yasındayım yazık günah degilmi bana bu yasta cektigim acılar

1 yıl nisanlı kaldık onun öncesinde sevgiliydik ben tanıyamamısım kocamı. Ve ben bu evlilik sürecinde onun o maddeyi kullandıgı gözleri kac kere gördüm de anlamadım yorgun uykusuz diye oyle sanıyosum megersem onu kullandıgı gibi gözler gidiyo salak gibi bisey oluyo hareketleri yürüyüsleri normal degil bana bunu arkadasım söyledi kullandığını daha dogrusu eşimin arkadasının karısı cok yakın arkdas olduk o kızla sırdas olduk sana bisey soylucem ama korkuyorum arkdsm dedi söyle dedim kac aydır icimde tutuyorm söylememk icin eşime yemin ettim ama dayanamıcam söylücem dedi eşin o maddeyi kullanıyor dedi inanmadım konduramadım sonra bana örnek verdi hatırlıyomusun bi aksam toplandık içtik eşinin hicbiseysi yoktu sonra tutturdu markete gidip gelicem diye geldiginde sarhos sandık ozaman kullanmıs esimde bana ogun soyledi tembih etti söyleme diye dedi ozaman dank etti bana evdeki Günlerimiz aklıma o tuhaf günleri geldi ben eşimi tanıyamamısım o kız ban soylemese daha anlamıcaktım onu

İnan çok üzüldüm bende.acaba bilmediğin bir problemi mi var? Yani neden öyle birşeye ihtiyaç duyuyor ki.daha 10 aylık evlisin tazesiniz.evliliğin ilk zamanları zaten ciddi anlamda problemler sıkıntılar oluyor.bende daha 16 aylık evliyim.iki tarafın birbirine evine yeni bir hayata alışması kolay değil.her ne kadar flört geçmişiniz de olsa birbirinize aşık da olsanız.
Senin şu an bu şekilde pes etmemen lazım.evet çok çok haklısın yaşadığın şey hiç de kolay bir durum değil ama diyorum ya acaba senin bilmediğin sana anlatmadığı bir sorunu mu var?yani kullandığı maddeye sığınmasının bir sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…