- 13 Temmuz 2016
- 98
- 66
- 3
- 30
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.101
Yok yok sen sakın pes etme unutsuzluğa kapılma.bol bol dua et.eşinle de konuş boğmadan en keyifli anınızda.elbet bir çözümü vardır.evet evlilik zor ama bir o kadar da keyifli birbirinizi seviyor olduktan sonra üstesinden gelirsiniz.keyiften kullanıyor diye birşey kabul etme bu durumun üzerine git ve çözümünü bulucaksın eminim.sadece pes etme ve umutsuzluğa kapılma.Yokmus keyfine kullanıyomus arada sorun yok bizde beni cok sevdiginide biliyorum ama neden beni üzüyor anlam veremiyorum ben pes ettim artık yoruldum inan hayattan zevk almıyorum artık 10 ayda yasadıklarım bana yetti evlilik zormus gercekten insanlar bazen eslerini tanıyamıyor asla yapmaz dedigim insan bunu yapıyor
Yok yok sen sakın pes etme unutsuzluğa kapılma.bol bol dua et.eşinle de konuş boğmadan en keyifli anınızda.elbet bir çözümü vardır.evet evlilik zor ama bir o kadar da keyifli birbirinizi seviyor olduktan sonra üstesinden gelirsiniz.keyiften kullanıyor diye birşey kabul etme bu durumun üzerine git ve çözümünü bulucaksın eminim.sadece pes etme ve umutsuzluğa kapılma.
Insallah canim :)Haydi inşallah diyorum dualarinizi bekliyorum
Kız bi durrrr belli olmaz o işlerrrrrrr hemen umutsuzluğa kapılmak yokkkkkkkYarın adet günümdü yaa eczanenin önünden geçerken dayanamadm aldım test. Negarif çıktı lanetburcu1888 A adetabirkontes Tugcesokullu nisankralicesi esmeralda9 @Frdozkn önümüzdeki maçlara bakıciiiiiiz
Dualarnzı bekliyorumBat son 11 gün yarn hastahaneye gdcm genel kontrol icin umrm hamilelik haberlerini alr gelrim
Kız bi durrrr belli olmaz o işlerrrrrrr hemen umutsuzluğa kapılmak yokkkkkkk
Iyi geceler kzlar nasl gdiyo
Benim adetime iki gün kaldı valla olcak gibiym belirtilerim mevcut sinir de en belirginiYarın adet günümdü yaa eczanenin önünden geçerken dayanamadm aldım test. Negarif çıktı lanetburcu1888 A adetabirkontes Tugcesokullu nisankralicesi esmeralda9 @Frdozkn önümüzdeki maçlara bakıciiiiiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?