- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.121
Canim günaydın bugün durumlar nasil ?Yarın adet günümdü yaa eczanenin önünden geçerken dayanamadm aldım test. Negarif çıktı lanetburcu1888 A adetabirkontes @Tugcesokullu nisankralicesi esmeralda9 @Frdozkn önümüzdeki maçlara bakıciiiiiiz
Selam canim ne kadardır istiyorsunuz ?Selam kizlar bende varim hepimize hayirli saglikli bebisler
İnşallah ama benim daha vaktim var :) sizlerden guzel haberler bekliyorum :)gunaydin guzeller, hayirli haberler alacagimiz bir hafta olsun insallah
İnşallah olur canim :) hadi hayırlısıA.s. 2 aydir denemelerdeyiz bu ay ovl testi aldim benim durumlar biraz karisik dk ilaci kullaniyordum temmuzda yarida biraktim yum. Yeni duzene giriyo sanirsam 2 kizim var 3. Niyetlendik bakalim kismet
Hadi hayırlısı canim :)benimde çalışmalar başladı hadi bakalım bu ay olacak mı birşeyler bekleyelim
Yarın adet günümdü yaa eczanenin önünden geçerken dayanamadm aldım test. Negarif çıktı lanetburcu1888 A adetabirkontes @Tugcesokullu nisankralicesi esmeralda9 @Frdozkn önümüzdeki maçlara bakıciiiiiiz
Benim adetime iki gün kaldı valla olcak gibiym belirtilerim mevcut sinir de en belirgini
Aynen ekim ligine asılmak lazım şampiyonluk elden gitcek yoksa:)
maşallah Allah bağışlasın canım :) inşallah mutlu mutlu haberlerinle sevinirizA.s. 2 aydir denemelerdeyiz bu ay ovl testi aldim benim durumlar biraz karisik dk ilaci kullaniyordum temmuzda yarida biraktim yum. Yeni duzene giriyo sanirsam 2 kizim var 3. Niyetlendik bakalim kismet
Yok kız bende başladım da adetten önce boşuna penaltı çalışıyoruz işte :)ohoo sen geride kalmışsın bacımben çoktaaaan başladım ekim ligindeki şampiyonluk maçlarına bugün adetim bitiyo artık
Durun kizlar ben varım dahaohoo sen geride kalmışsın bacımben çoktaaaan başladım ekim ligindeki şampiyonluk maçlarına bugün adetim bitiyo artık
Durun kizlar ben varım daha
Yok kız bende başladım da adetten önce boşuna penaltı çalışıyoruz işte :)
Çalışıyoruz kız bebek için kızhaha :) cidden sen ne alemdesin şuaralar :)
çalış bacım çalışÇalışıyoruz kız bebek için kız
Lh hep çıkıyo canım şimdi git gide koyulaşacak. İki çizgi de aynı koyulukta oldu mu 24 saat içinde yumurtlicaksın demek. Hatta bazen T çizgisi daha koyu oluyor.benimde adetim son günü bugün. varla yok arası. bu arada lh yapıyım dedim göriyim nasıl çıkıyo dedim. e bu çift çizgi çıkıyo hepmantığını çözemedim ben bu lh'ın... dur bakıyım fotosunuda atabilirsem atıyım. nedir bu şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?