Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

A.s. 2 aydir denemelerdeyiz bu ay ovl testi aldim benim durumlar biraz karisik dk ilaci kullaniyordum temmuzda yarida biraktim yum. Yeni duzene giriyo sanirsam 2 kizim var 3. Niyetlendik bakalim kismet

benimde adetim son günü bugün. varla yok arası. bu arada lh yapıyım dedim göriyim nasıl çıkıyo dedim. e bu çift çizgi çıkıyo hep mantığını çözemedim ben bu lh'ın... dur bakıyım fotosunuda atabilirsem atıyım. nedir bu şimdi?

Eklentiler

• 20160926_105913.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 20160926_105923.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 46
Benim adetime iki gün kaldı valla olcak gibiym belirtilerim mevcut sinir de en belirgini
Aynen ekim ligine asılmak lazım şampiyonluk elden gitcek yoksa:)

ohoo sen geride kalmışsın bacım ben çoktaaaan başladım ekim ligindeki şampiyonluk maçlarına bugün adetim bitiyo artık

Bende ekim kervanina katilanlardanim 4ayimiz olucak bu ay kasmiyorum okdar adetim bitsin calismslar hizla devam edicek :) herzamnki gibi bir dolu bir boş :)

Lh hep çıkıyo canım şimdi git gide koyulaşacak. İki çizgi de aynı koyulukta oldu mu 24 saat içinde yumurtlicaksın demek. Hatta bazen T çizgisi daha koyu oluyor.
Yumurtlama olduktan sonraki gün yapınca tekrar aynı şimdiki gibi silik çıkıyo. Belli bi seviyede hep var yani.
Senin döngü kaç gün sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…