- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.141
Kız naptın :)Yarın adet günümdü yaa eczanenin önünden geçerken dayanamadm aldım test. Negarif çıktı lanetburcu1888 @adetabirkontes Tugcesokullu nisankralicesi esmeralda9 @Frdozkn önümüzdeki maçlara bakıciiiiiiz
Lh hep çıkıyo canım şimdi git gide koyulaşacak. İki çizgi de aynı koyulukta oldu mu 24 saat içinde yumurtlicaksın demek. Hatta bazen T çizgisi daha koyu oluyor.
Yumurtlama olduktan sonraki gün yapınca tekrar aynı şimdiki gibi silik çıkıyo. Belli bi seviyede hep var yani.
Senin döngü kaç gün sürüyor
Idrar tedti yaptm negatifBenm de negatif çktıkısmet sana diyelim o zaman
Canim günaydın bugün durumlar nasil ?
Merak ediyorum seni kızzzz varmı gelen giden? Allahım inş yoktur aminilkinilkin
Canim hiç moralini bozma ben bir dolu bir boş yapmaya karar verdim öyle yapıyorum zatenregl oldumşimdi karar veremedğim şey bu ay bi dolu bi boş mu yapğsam ki onu yapacağmı hiççç sanmıyoruım. yoksa komple oluruna mı bıraksam bu daha işime gelicek sanki. hiç takip falan etmeden
Canim hiç moralini bozma ben bir dolu bir boş yapmaya karar verdim öyle yapıyorum zaten
Bende bi boş bu gün doluda dek gelir benceben sanırım bırakıcam ya oluruna öyle görünüyo. zaten stresli bi tipim yapı olarak. böyle yapnca iyice kafama takıyorum. bi de böyle hiç yumrtlama falan bakmadan deniyim
Bende bi boş bu gün doluda dek gelir bencegelmezsede kısmet . dün akşam bi konu okudum kadının kocası korunuyormus hamile kalmış . felan bende dedim hamile kalmak için korunsak mi ne yapsak
Benim ki vazgeçerbi de erkekler de folik asit içiyomş duyan var mı acaba spermlerin kalitesini artırıyomş. baba adaylarına da folik asit içirmeye başlamş bazı doktorlar
Benim ki vazgeçeradam şimdi zaten keçiboynuzu pekmezini felan zor içiyor
Ohoo bizim ugrastigimiz kadar onlar ugraşsa ikizimiz felan olurben içireyim bari. bebeğin sağlığı açısından da iyiymiş. içsinler yaa allah allah. her şeyi nedne biz yapıcakmışz
Ohoo bizim ugrastigimiz kadar onlar ugraşsa ikizimiz felan olur
Aynen canim bebek için nelerle uğraşıyoruz neylere katlaniyoruzunutmazsam eğer bu akşamdan itibaren içireyim ben bari kocacığımabebeğin sağlğı için her şey
Aynen canim bebek için nelerle uğraşıyoruz neylere katlaniyoruzherşey onun için :) inşallah bu ay mutlu haberler alacağız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?