Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

e ben ilk denediğimde çıkmamıştı iki gün. sonra sonra belirmişti. benim adetim düzensiz oluyo canım benim. bende pko varda..

regl oldum şimdi karar veremedğim şey bu ay bi dolu bi boş mu yapğsam ki onu yapacağmı hiççç sanmıyoruım. yoksa komple oluruna mı bıraksam bu daha işime gelicek sanki. hiç takip falan etmeden
Canim hiç moralini bozma ben bir dolu bir boş yapmaya karar verdim öyle yapıyorum zaten

ben sanırım bırakıcam ya oluruna öyle görünüyo. zaten stresli bi tipim yapı olarak. böyle yapnca iyice kafama takıyorum. bi de böyle hiç yumrtlama falan bakmadan deniyim
Bende bi boş bu gün doluda dek gelir bence gelmezsede kısmet . dün akşam bi konu okudum kadının kocası korunuyormus hamile kalmış . felan bende dedim hamile kalmak için korunsak mi ne yapsak

Bende bi boş bu gün doluda dek gelir bence gelmezsede kısmet . dün akşam bi konu okudum kadının kocası korunuyormus hamile kalmış . felan bende dedim hamile kalmak için korunsak mi ne yapsak

bi de erkekler de folik asit içiyomş duyan var mı acaba spermlerin kalitesini artırıyomş. baba adaylarına da folik asit içirmeye başlamş bazı doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…