Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Gidiyim bari ne yapıyim psikopat gibi
Valla sinirlerim bozuldu gerçekten

bende çoğu kontrollerimi yaptırdım valla. hormonlardır vitaminlerdir smear testi vjinal genal muayene hepsi tamam ama rahim ağzı muhabbetini hiç bilmiyodum yeni öğrendim henüz araştıramadım. benim pko yüzünden sıkıntım var zaten onun dışında herhangi bir sorun görünmedi bende. beslenmemede dikkat etmeye çalışıyorum. sabahları bir bardak süt iki kuru incir bir havuç mutlaka yiyiyorum. gün içinde en az 2 litre su içmeye çalışıyorum. vajinal siğil vsde yok ki herhalde söylemedi doktorum bişey. genel vajinal muayenede çıkardı zaten diye düşünüyorum. folik asite hamile kalmayı istediğim andan itibaren başladım. en az 2-3 aydır kullanıyorum. dişlerim içinde bi tanesinde problem var sanırım ama ona baktırıcam. bide dediğim gibi rahim ağzı yetmezliği olayı için bakıncam başka bişeyim yok şuanda.

Ne güzel valla helal oksun.ben beslenmeme hiç dikkat etmyrm. Hala tv karşsnda film izlerken cips kola
Folik asitimde de her şey var. Ondan alın siz de. Doktorm vermşti. İyot çibko b12 her şey bar içnde

Ne güzel valla helal oksun.ben beslenmeme hiç dikkat etmyrm. Hala tv karşsnda film izlerken cips kola
Folik asitimde de her şey var. Ondan alın siz de. Doktorm vermşti. İyot çibko b12 her şey bar içnde

ya arada bende yapıyorum onu :) kasınca kafaya takmış oluyorum. ama dediğim gibi çok kasmadan her sabah bunları yiyorum öğlen kefir içersem et yada tavuklu bişey yemeye çalışıyorum yada çok toksam salatalık domates falan yeşil ve çiğ şeyler yemeye çalışıyorum. eğer kefir içmezsem balıklı bişeyler yemeye çalışıyorum. yani hem ilaçla alıyorum hemde doğal olarak besinlerden alıyorum. ama film izlerken ve eşim gececiyse duramıyorum kola çekirdek yapıyorum buda bir itiraftır

Yine de gayet iyisin beslenme konusunda. Bi düzen oturtmuşsun en azından. Ben hiiiç yani o konuda berbatım

Yine de gayet iyisin beslenme konusunda. Bi düzen oturtmuşsun en azından. Ben hiiiç yani o konuda berbatım

uyabildiğim kadarıyla böyle işte. inanmıycaksınız, gülceksiniz ama söyliyim belki hayrım dokunur birinize sevaba girerim evde belgesel izlemeye bayılırım. yetenekli doktor pol diye bir programı izliyorum (hayvanlar alemi ile ilgli herşeyi ayıla bayıla izlerim) neyse bi bölümde kocaman ahırda en az 50 tane inek var ama süt vermiyolar süt versin diye hamile kalmaları lazım ama çiftleştiriyolar falan hiç biri hamile kalamıyo sonra fosfor vermesini söylüyo veteriner veeee hepsi hamile istisnasız hepsi hemde... e tabi ben bunu görürde araştırmazsam olur mu? tabikide olmz! araştırıyorum ve hamile kalma sürecini en çok etkileyen şeyin fosfor olduğunu öğreniyorum. o yüzden fosforun bol bulunduğu şeyleri hayatıma sokmaya çalışıyorum. kızlar sizde araştırın bakın istersniz. belki bir faydam olur :)

Allahım forumcak deliriyoruz

Allahım forumcak deliriyoruz
bende kendime öyle dedim ilk aklımdan bu düşünceyi geçirince ama annelik ve doğmak fiili aynı şey bünye desen onunda bizimde aynı vitaminlere minerallere ihtiyacımız var. ya bi bakıyım dedim ve fosfor oranı yüksek şeyleri tüketen kadınların (rakam variyorum dikkat edin ) %80'i normal şekilde beslenen kadınlara göre daha hızlı hamile kalmışlar. saçmalamamışım aslında yani

Kız söyle bi hele fosfor nelerde var yemeye başliyim yoksa ben 100 sene kalamayacam hamile :)

Balık
Et
Tavuk
Hindi
Yumurta
Süt
Peynir
Kefir
Yoğurt
Dondurma
Fındık
Fındık ezmesi
Kuru üzüm
Kuru erik
Kuru kayısı
Bezelye
Mısır
Fasulye
Kuşkonmaz
Çikolata

ama en çok kuzkonmazda varmış ki ben hiç sevmem o yüzden es geçtim onu :) sonra et, balık, süt ve süt üürnleri geliyo. burda yazan maddelerdekilerin hepsini yemenize gerek yok. kuru meyveler, çikolatalar, fındık ezmesi vs. yemeyin meyvenin tazesini günde bir iki tane falan diğerleri zaten hiç sağlıklı değil mesela ben hiç yemem (kendim inanmadım söylerken, çikolata yiyorum yaaa %70-80 oranında kakaoya sahip bitterleri sadece )

Teşekkür ediyorum. Bir de bunlara ağırlık verelim bakalım. Birçoğunu da ağzıma sürmüyorum bu yiyeceklerin. Hele ki
et, hindi, balık yumurta süt kefir kuşkonmazı

Teşekkür ediyorum. Bir de bunlara ağırlık verelim bakalım. Birçoğunu da ağzıma sürmüyorum bu yiyeceklerin. Hele ki
et, hindi, balık yumurta süt kefir kuşkonmazı

ben et balık süt vs severim zaten bunların yanında sebzede tüketmeye çalışıyorum olduğunca işte. bide kefir ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…