- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.201
Yalan mı biz henüz keçi boynuzu pekmezi aşamasında değil miyiz :)
uyabildiğim kadarıyla böyle işte. inanmıycaksınız, gülceksiniz ama söyliyim belki hayrım dokunur birinize sevaba girerimevde belgesel izlemeye bayılırım. yetenekli doktor pol diye bir programı izliyorum (hayvanlar alemi ile ilgli herşeyi ayıla bayıla izlerim) neyse bi bölümde kocaman ahırda en az 50 tane inek var ama süt vermiyolar süt versin diye hamile kalmaları lazım ama çiftleştiriyolar falan hiç biri hamile kalamıyo sonra fosfor vermesini söylüyo veteriner veeee hepsi hamile istisnasız hepsi hemde... e tabi ben bunu görürde araştırmazsam olur mu? tabikide olmz! araştırıyorum ve hamile kalma sürecini en çok etkileyen şeyin fosfor olduğunu öğreniyorum. o yüzden fosforun bol bulunduğu şeyleri hayatıma sokmaya çalışıyorum. kızlar sizde araştırın bakın istersniz. belki bir faydam olur :)
Kız söyle bi hele fosfor nelerde var yemeye başliyim yoksa ben 100 sene kalamayacam hamile :)
Teşekkür ediyorum. Bir de bunlara ağırlık verelim bakalım. Birçoğunu da ağzıma sürmüyorum bu yiyeceklerin. Hele ki
et, hindi, balık yumurta süt kefir kuşkonmazı
akşam balık yemeye gidiyoruz hemen biz o zamanrakı da içsek yanında etkisi artar mı acabaa
aaaaaa balık falan yemiyo msn? balıksız ömür geçmez ki ama yaaa
Ama ama neden yaaaaaahanda kırmızılar geldi gözümüz aydın herkese benden çay burcu'ya yok
Hadi sakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim gözün aydın olsun . Adetin geçmeden mi yaptın geçtikten sonra mı test yaptın
Hadi sakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim gözün aydın olsun . Adetin geçmeden mi yaptın geçtikten sonra mı test yaptın
aaa süper çok sevindim canımm. hayırlısı olsun inşallahkaçıncı denemenizdi bu ay
ben balığın tadını bile bilmem biliyo musun
ahanda kırmızılar geldi gözümüz aydın herkese benden çay burcu'ya yok
Çünkü sen hamilesinAma ama neden yaaaaa
Kizlaaaarrrrr duygusala bağladım ben birazcik supheleniyorum acaba mi diyesırt ağrılarimda başladii ay stres oluyorum ya Adet günüme daha var 2 sinde felan olcam
Yok yapmadım erken daha dogru sonuç vermez diye dusundumtest yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?