Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

akşam balık yemeye gidiyoruz hemen biz o zaman rakı da içsek yanında etkisi artar mı acabaa

Kizlaaaarrrrr duygusala bağladım ben birazcik supheleniyorum acaba mi diye sırt ağrılarimda başladii ay stres oluyorum ya Adet günüme daha var 2 sinde felan olcam

Hadi sakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim gözün aydın olsun . Adetin geçmeden mi yaptın geçtikten sonra mı test yaptın

çok saol canım benim, darısı isteyen herkesin başına inşallah, canım tam adet günümde yaptım, bu gün olmam gerekiyordu, aslında adetime iki gün kala da yapmıştım ama inanılmaz silik bir çizgi vardı , yok ya negatif heralde falan dedim ama bu gün tekrarlayınca o çizgi koyulaştı çok çükür :) kan verdim, şimdi sonucunu bekliyorum bakalım

Hadi sakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim gözün aydın olsun . Adetin geçmeden mi yaptın geçtikten sonra mı test yaptın

çok saol canım benim, darısı isteyen herkesin başına inşallah, canım tam adet günümde yaptım, bu gün olmam gerekiyordu, aslında adetime iki gün kala da yapmıştım ama inanılmaz silik bir çizgi vardı , yok ya negatif heralde falan dedim ama bu gün tekrarlayınca o çizgi koyulaştı çok çükür :) kan verdim, şimdi sonucunu bekliyorum bakalım

aaa süper çok sevindim canımm. hayırlısı olsun inşallah kaçıncı denemenizdi bu ay

canım aslında ikinci sayılır , şöyle oldu, ilk denememizde adetime 5 gün kala bırakmıştım korunmayı, e tabi yumurtlama falan kalmamıştı, ondan sonraki ay da yeller alasıca ovulasyon testine güvendim =) bir türlü tutturamadım, bozuk muydu testlerim neydi, hadi dedik çatlama gününe kadar bekleyelim o zaman yaparız diye, o ayda olmadı, ama eylül ayında adetim bittiği gün başladık ve gün aşırı düzenli olarak ilişki oldu, çok şükür tuttu :) belki önceki aylarda da aynısını yapsaydım o zaman da olcaktı ama Allah bilir tabi herşeyi, hayırlı zaman bu zamanmış demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…