- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.221
Yok yapmadım erken daha dogru sonuç vermez diye dusundum
Bi deneyim bakalım teşekkür ederim :)erken olan testler var ya onlardan yap istersen bu kadar sabrszlanıyosan bi dene. predictor var 6gün öncesine kadar çıkarıyomş. 2sindeyse adetin bugün tam 6 gün kalmş oluyo yapabilrsin onu
Bi deneyim bakalım teşekkür ederim :)
Ama beni de alın aranıza ya niye böyle oldu ki şimdiÇünkü sen hamilesin
Çünkü sen bizi yarı yolda bıraktın
Çünkü sen kazana düştün
Bugün gecikmenin 2.günüsizce daha ne kadar beklemeliyim test için . Kasiklarim da hafif ağrılar ve akıntı da söz konusu . Rahmetli kızım dan sonra tekrar hüsran yaşamak istemiyorum
Ama beni de alın aranıza ya niye böyle oldu ki şimdi
Hayır ya kaldiramadjm nasıl kalkiyor bu hamilelik günlüğü yardimci olurmjsunrica ederim. inş hamilesindirbu hamilelik günlüğünü kaldıramadın mı sen
Hayır ya kaldiramadjm nasıl kalkiyor bu hamilelik günlüğü yardimci olurmjsun
Gelmezse .... ? Hahahahahahhahaahgelirse ekime artık
Bayıldımmmmmm Allah en kısa zamanda bol bol fotolar çekmeyi nasip etsin inşallahhhhhhallaaaaam yaaa o kadar sevimli kiiibebiş de bi an önce olsa da çeksem şununla fotolarını
Eki Görüntüle 1890127 Eki Görüntüle 1890128
Evet ortağım doğru söylüyordua et de hepimiz de hamile olalım aynı tarafta olalım o zmn
KasımaGelmezse .... ? Hahahahahahhahaah
Gelmezse .... ? Hahahahahahhahaah
Bayıldımmmmmm Allah e kısa zamanda bol bol fotolar çekmeyi nasip etsin inşallahhhhhh
Bu gruplaşmayı hiç yakıştıramadım size kızlar ne kadar da ayıpEvet ortağım doğru söylüyor
İnşallah canim bende güzel haberler vermek isterim :)Bu gruplaşmayı hiç yakıştıramadım size kızlar ne kadar da ayıp
Cık cık cık cık
Ayrıca ben hep dua ediyorum zaten isteyenlere siz merak etmeyin. İlk kendime ettiğimden ilk benimki tuttu sanırım
25 30 güne güzel haberler peşpeşe gelcek eminim ben
Yaaaa bu hayat şarkısı beni benden alıyooooo hele o baba.. bayram cevher kalp ben:)))) Allah herkese öle bana öle kayınpeder nasip etsin vallahiHayat şarkısı Reklam arasında demii
Bu gruplaşmayı hiç yakıştıramadım size kızlar ne kadar da ayıp
Cık cık cık cık
Ayrıca ben hep dua ediyorum zaten isteyenlere siz merak etmeyin. İlk kendime ettiğimden ilk benimki tuttu sanırım
25 30 güne güzel haberler peşpeşe gelcek eminim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?