- 31 Ocak 2014
- 213
- 155
- 53
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.241
Hahaha güzel geçişKasıma
Kiz agzindan bal damliyo bizimde maçlar yarin gece basliyoKızlar eylül boş geçtiyse arkadaşında dediği gibi ekim sezonuna bomba gibi gelicez. İdmanları aksatmıyoruz hazırlık maçlarını kaçırmıyoruz ligler başlayıncada şapmiyonluğa emin adımlarla ilerleyip sezon sonu kupayı kaldırıyoruz
Kızlar eylül boş geçtiyse arkadaşında dediği gibi ekim sezonuna bomba gibi gelicez. İdmanları aksatmıyoruz hazırlık maçlarını kaçırmıyoruz ligler başlayıncada şapmiyonluğa emin adımlarla ilerleyip sezon sonu kupayı kaldırıyoruz
Bu gruplaşmayı hiç yakıştıramadım size kızlar ne kadar da ayıp
Cık cık cık cık
Ayrıca ben hep dua ediyorum zaten isteyenlere siz merak etmeyin. İlk kendime ettiğimden ilk benimki tuttu sanırım
25 30 güne güzel haberler peşpeşe gelcek eminim ben
İnşallah olacak bu ay . hiç durmayın kizlarben hala ovulasyon testi falan takılıyorumartık ekimee.. kasımaaaaa..... ne zamana denk gelirse. bakalım neler olcak görcez.
İnşallah.. tek temennimiz o.İnşallah olacak bu ay . hiç durmayın kizlar
ben hala ovulasyon testi falan takılıyorumartık ekimee.. kasımaaaaa..... ne zamana denk gelirse. bakalım neler olcak görcez.
İnşallah olacak bu ay . hiç durmayın kizlar
Teste göre yumurtan hızla büyüyor çatlama yakın çatladığı günü sakın kaçırma canım çok önemli gün aşırı ilişki olsun teste çok takılmakızlar ya ben ovu testi yaptım adetimin ilk gününden itibaren bugün 8. gün. ama nerdeyse eşit gibi. bugünü yarını ve sonrki günü değerlendiriyim diyorum? görseli atıyım bide siz bakın ya. çünkü 8. gün bana erken geldi biraz.acaba geçen ay yumurtam gelişmedi diye mi bu ay böyle oldu hiç bilmiyorum?
bugün yarın çatlama olur gibi sanki. eşim 4 gün evde değerlendiririz artık da ben güne takıldım. 8. gün daha bugün. zaten adetim biteli 2 gün oldu yaniTeste göre yumurtan hızla büyüyor çatlama yakın çatladığı günü sakın kaçırma canım çok önemli gün aşırı ilişki olsun teste çok takılma
bu ay olucak sanki hepimizin. umutluyum
Hadi hayırlısı bos durmayınbugün yarın çatlama olur gibi sanki. eşim 4 gün evde değerlendiririz artık da ben güne takıldım. 8. gün daha bugün. zaten adetim biteli 2 gün oldu yani
badenzi canım çok sevindim valla :) test sonucun ne zaman çıkıyor yada çıktı mı ne oldu bi haber ver
tatlım çok teşekkür ederim, test sonucum çıktı :) tam adet olmam gereken günde vermiştim kanı, beta hcg 153,1 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?