Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Kızlar eylül boş geçtiyse arkadaşında dediği gibi ekim sezonuna bomba gibi gelicez. İdmanları aksatmıyoruz hazırlık maçlarını kaçırmıyoruz ligler başlayıncada şapmiyonluğa emin adımlarla ilerleyip sezon sonu kupayı kaldırıyoruz

Kiz agzindan bal damliyo bizimde maçlar yarin gece basliyo hadi bakalim bismillahh..

İnşallah yaaa. Tembellik etmem inş bu ay

sus kız sen! bi geldin iki bişey yazdın sonra hoopp hamileyim ondan benide alın aranıza yaa diyosun sen hamilesin anlamazsın şimdi bizi
bu arada işin şakası bu canım benim. Allah'ım hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik, doğum nasip etsin sana

kızlar ya ben ovu testi yaptım adetimin ilk gününden itibaren bugün 8. gün. ama nerdeyse eşit gibi. bugünü yarını ve sonrki günü değerlendiriyim diyorum? görseli atıyım bide siz bakın ya. çünkü 8. gün bana erken geldi biraz.acaba geçen ay yumurtam gelişmedi diye mi bu ay böyle oldu hiç bilmiyorum?

Eklentiler

• 20160928_114205.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 36
Teste göre yumurtan hızla büyüyor çatlama yakın çatladığı günü sakın kaçırma canım çok önemli gün aşırı ilişki olsun teste çok takılma

Teste göre yumurtan hızla büyüyor çatlama yakın çatladığı günü sakın kaçırma canım çok önemli gün aşırı ilişki olsun teste çok takılma
bugün yarın çatlama olur gibi sanki. eşim 4 gün evde değerlendiririz artık da ben güne takıldım. 8. gün daha bugün. zaten adetim biteli 2 gün oldu yani

Eklentiler

• 20160928_115917.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…