Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

valla zamanında ben bi laf ettiydim Allahın gücüne gitmesin ama cidden öyle yani.. erklerin bi prostatı bi kanser felan, ulan bizim akarımız kokarımız hastalığımız bi bitmiyoki. yaratmış önce erkekleri bence sonrada kalan parçalardanda bizi yapıvermiş. üretim hatasıyız yemin ederim :) orayı düzeltiyorum başka bişey çıkıyo onu düzeltiyorum psikolojim bozuluyo hadi onu yapıyım derken bu sefer hooop beni unuttun diyen başka bi dert baş veriyo ya

Kuzum hepimiz aynı durumdayız valla, bak bende sorun yok derken senin sayende bi sorunumu daha ögrendim saol kız boşuna mı demiş eskiler, kadına eksik derlermiş

o eskiler yok mu ah o eskiler.. zamanında fırın yakıp yufka yapalım diyceklerine şu adamların bir hal çaresine baksalardı bide kitap yazsalardı kullanma kılavuzu gibi ohh miss bizden iyisi olmazdı ama şimdi mecbur her antikayla farklı uğraşıyoruz.

Asilama yapti..bekleyisteyim.
Ama dundan hasta olmaya basladim..sovuk aldim..insallah bu bi engel olmas...sabahtan basim doniyur..baska bisey yok simdilik

ay hadi bakalım. aşılamayı ne zaman yaptırdı? bat kaç bide canım ona göre bekleyelim bizde güzel bihaber alalım inşallah sayende

Kız valla bana tercüman oluyosun,, boşuna sevmiyorum seni kız bu odunlara kullanım klavuzu olsaydı daha kötüydü, onu degiştirip bize farkı verirlerdi mal gibi kalırdık ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…