- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
aynen canımşu kadınlar derdi tasası bitmiyo anacım. gün geçmiyorki yeni bir sorunla karşılaşmayalım!
ya o değildeilkinilkin @oz001 @LoV3R @glmse @Sarisekerannesi @NAVLEE DiKoc @Dontsay @Ronaan nerdeler?
Burdayim..ne oldu?
Asilama yapti..bekleyisteyim.son durumlar neler merak ettim herhangi bir gelişme olan var mı aramızda falan
benim koca harekete geçse gelişme olacakta yok :/son durumlar neler merak ettim herhangi bir gelişme olan var mı aramızda falan
Asilama yapti..bekleyisteyim.
Ama dundan hasta olmaya basladim..sovuk aldim..insallah bu bi engel olmas...sabahtan basim doniyur..baska bisey yok simdilik
benim koca harekete geçse gelişme olacakta yok :/
yok canım başta istiyorum istiyorum tutturdu şimdi de icraat yok sinir ediyor beniolur olur :) kasma çok
aynen canım ben hiçbir şey yapmıyacağım olursa olur düşüncesindeyimnisankralicesi millet takvimle yapıyoda olmuyor. bir diğeride ilk geceden şakadanak hamile kalıyor. kasmamak lazım galiba
yok canım başta istiyorum istiyorum tutturdu şimdi de icraat yok sinir ediyor beni
dün geldi 11 de uyudu kaldı . sonra ben laf edince ben sinirli oluyorum ne diyim yanihmm. o zaman niye gaza getiriyo be o dabizim fıtratımızda var anne olmak. böyle konuda gaza getirilir mi adam
Bu lafın sanki bana gibimiydi
Sana dedimkime dedin kız anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?