- 26 Ağustos 2016
- 41
- 36
- 3
- 33
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri ayniymış öyle söylemişti tanidigim bi doktor. Ayrıca belirti olacak diye bişey yok ki hemen.Hayır ama belirti yok hamile gibi hissetmiyorum ve adet olcakmışım gibi bi ağrı var
İnşallah öyledir de hamileyimdirHamilelik belirtileri ile adet belirtileri ayniymış öyle söylemişti tanidigim bi doktor. Ayrıca belirti olacak diye bişey yok ki hemen.
İnsallah:)İnşallah öyledir de hamileyimdir
Bebegime katılıyorumoo maşallah hamile miyimler başladı6 gün kalan damlasakizlimuhallebi umudunu kaybetme canım. hem regl bile olsan bile sorun yok daha yeni evliymişsiniz :) çok takma kafana inşallah olur hayırlı zamanda
İnşallah hepimizin olur en kısa zamandaoo maşallah hamile miyimler başladı6 gün kalan damlasakizlimuhallebi umudunu kaybetme canım. hem regl bile olsan bile sorun yok daha yeni evliymişsiniz :) çok takma kafana inşallah olur hayırlı zamanda
İnşallah hepimizin olur en kısa zamanda
Vardır vakti zamanı seninde haberini alırızvalla beni karıştırmayın bacımben ilaç falan zaten nasıl olur ne zaman olur iyice saldım çayıra mevlam kayıra
ay kimyasal gebelikler bitirdi milleti ya. başımdan herhangi bir türü geçmedi gebeliğin ama ne çok insanın başına gelir oldu! inşallahHayatim ellerimde sende meleğine kavuşursun hayırlısıyla canım benim :)[/gebeliğimi öğrendikten 3 gün sonra kanamam başladi bence yediklerimizle alakali herşey kimyasal hormon oğlumda hiç bir sorun yaşamamiştim genelde herkezde oluyomuş farkedilmiyomuş bile adet saniliyomuş inşallah bu ay olur
Deger yüksek çikıyo ama normal gebelik gibi artiş olmuyo daha sonra degerler düşüyo kanama basliyo kese yok zaten sağlikli olmadigi icin vücut atiyomuş inşallah tekrar olmazbenimde pek bilgim yok ama sanırım şöyle oluyo. vücut hamilelik belirtileri gösterim hcgni yükseltirken bebeğin kesesi olmuşmuyo gibi bişey
Benzer evetDış gebelik gibi mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?