- 31 Ocak 2014
- 213
- 155
- 53
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.401
Günaydın agahahahahahahahaahahGunaydin bu arada kizlar mutlu pazarlar :)
Günaydın ???? :))Günaydın agahahahahahahahaahah
yakında gece 1 de 2 bekliyorum bu mesajı
Çıkabilir canım benimki de 3 4 gün önce çıkmıştı. Ama çıkmazsa da kesin diyemeyiz tabii. Genelde pozitif de olsa pek çıkmıyoKizlar adetime 3gun var test yapsam cikarmi
GunaydinGünaaaaydınnn
Yarın için düşünürsek en erkenci benim
Canım o adete kalandan zamandan ziyade ilişkinin üzernden geçen süreyle alakalı bi durum bence.Kizlar adetime 3gun var test yapsam cikarmi
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhKizlar güzel haber bende hamileyim.
Daha cok kucukmus bebegim ultrasonda gorunmedi. Cok mutluyum. Hepiniz dualarimdasiniz Allahim isteyen herkese nasip etsin InsAllah
Kizlar güzel haber bende hamileyim.
Daha cok kucukmus bebegim ultrasonda gorunmedi. Cok mutluyum. Hepiniz dualarimdasiniz Allahim isteyen herkese nasip etsin InsAllah
Yaaaa ne zaman girersem o zaman yazuyorum günaydınımı napim sgdhssgdgshanisankralicesi burcu1888 ilkinilkin
Kızlar merhaba,
Aklım çok karışık. Ölümüne kararsızlık yaşıyorum. Biz eşimle memeleketlerimizden çook uzakta öğretmenlik yapıyoruz. Şimdi ben bu ay hamile kalsam. Doğum haziranda olacak. Yaz tatilinde doğum iznim yanacak. Dolayısıyla buraya döndüğümüzde raporla izinle uğraşmak zorunda kalacaz. Bu açıdan en mantıklısı kasım aralık gibi bebiş düşünmek.
Ama keşke bu kadarla kalsa. Geçtiğimiz haziranda bi kimyasal yaşadım. Yaz boyu da denedik olmadı. Bu işinde plan yapmaya hiç gelmediğini de biliyorum. Hem bebek istiyoruz artık bi an önce olsa zaten allahın işine karışıkmaz diyoruz. Ama bir yandan da sonrasını düşünmekten alamıyoruz kendimizi. Çok bunaldım düşünmekten. uzun da oldu. Kusura bakmayın
Aminın Allah razı olsun cnm darısı tüm isteyenlere her zaman dualarımdasınızHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?