Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Ben vazgeçmiştim ama dayanamadım bende basladım calısmaya dün itibari ile bu 5 gün icinde yumurtlamam olcak bakalım kısmettt 2 düşükten sonra insallh kucagıma alırım herkese boll boll sanss )

Kızlar merhaba,
Aklım çok karışık. Ölümüne kararsızlık yaşıyorum. Biz eşimle memeleketlerimizden çook uzakta öğretmenlik yapıyoruz. Şimdi ben bu ay hamile kalsam. Doğum haziranda olacak. Yaz tatilinde doğum iznim yanacak. Dolayısıyla buraya döndüğümüzde raporla izinle uğraşmak zorunda kalacaz. Bu açıdan en mantıklısı kasım aralık gibi bebiş düşünmek.
Ama keşke bu kadarla kalsa. Geçtiğimiz haziranda bi kimyasal yaşadım. Yaz boyu da denedik olmadı. Bu işinde plan yapmaya hiç gelmediğini de biliyorum. Hem bebek istiyoruz artık bi an önce olsa zaten allahın işine karışıkmaz diyoruz. Ama bir yandan da sonrasını düşünmekten alamıyoruz kendimizi. Çok bunaldım düşünmekten. uzun da oldu. Kusura bakmayın

Canım bende ilkini kimyasal gebelik gecirdim ikincisinde 5bucuk haftalıkken kanamam oldu kürtaj oldum oyuzden olan yapma basla calismalara nasip kısmet hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…