- 3 Mart 2011
- 80
- 40
- 88
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.421
Cok özel bir caba harcamadıgımı söyleyebilirim cnm. Bana 4 ay önce doktorum pko teşhisi koydu. Onun verdiği ilaçları düzenli kullandım. 2 aydır da istiyorduk ve bende hamile kaldığım ay soğan kürü yaptım Pko ya ıyı geldığı için bilmiyorum faydası oldu mu ama günde 2 tane de kuru incir yedim sevdiğim için. Şükürler olsun ki Rabb'ime bekletmeden gönderdi mucizemi. Allahım en yakın zamanda sizlere de mucizelerini göndersin inşallahAaaa çok sevindimmm. Hayırlısı olsunnn. Nasıl çalşmştınz
Kuru incirin olayı ne canım? Yani bi faydasımı oluyo hamile kalmak için?Cok özel bir caba harcamadıgımı söyleyebilirim cnm. Bana 4 ay önce doktorum pko teşhisi koydu. Onun verdiği ilaçları düzenli kullandım. 2 aydır da istiyorduk ve bende hamile kaldığım ay soğan kürü yaptım Pko ya ıyı geldığı için bilmiyorum faydası oldu mu ama günde 2 tane de kuru incir yedim sevdiğim için. Şükürler olsun ki Rabb'ime bekletmeden gönderdi mucizemi. Allahım en yakın zamanda sizlere de mucizelerini göndersin inşallah
ayy ne güzel ya böyle şeyler okumaya duymaya çok ihtiyacım var. ben de kürümün 2. ayındayım. geçen ay 15 gün kullandım o ay hamile kalamadım. bu ay 10 gün daha yapıp bırakıcam. yarın son günü. bu ay hamile kalsam ne var sankiCok özel bir caba harcamadıgımı söyleyebilirim cnm. Bana 4 ay önce doktorum pko teşhisi koydu. Onun verdiği ilaçları düzenli kullandım. 2 aydır da istiyorduk ve bende hamile kaldığım ay soğan kürü yaptım Pko ya ıyı geldığı için bilmiyorum faydası oldu mu ama günde 2 tane de kuru incir yedim sevdiğim için. Şükürler olsun ki Rabb'ime bekletmeden gönderdi mucizemi. Allahım en yakın zamanda sizlere de mucizelerini göndersin inşallah
Ben yumurtaların gelişiminde çok faydalı olduğunu biliyorum ondan dolayı 1 hafta 10 gün kadar günde 2 ıncir yedim cnmKuru incirin olayı ne canım? Yani bi faydasımı oluyo hamile kalmak için?
Insallah cnm çok iste ve cok dua etayy ne güzel ya böyle şeyler okumaya duymaya çok ihtiyacım var. ben de kürümün 2. ayındayım. geçen ay 15 gün kullandım o ay hamile kalamadım. bu ay 10 gün daha yapıp bırakıcam. yarın son günü. bu ay hamile kalsam ne var sanki
Günaydınlarr herkesin sesi kesildi yahu :)günaydın kızlar nerelerdesiniz?
ben burdayım da diğer kızlar yokGünaydınlarr herkesin sesi kesildi yahu :)
ilkinilkin Tugcesokullu A adetabirkontes esmeralda9 Frzee
Çok çalışıyolarsa demek kiben burdayım da diğer kızlar yok
Günaydın canımmmgünaydın kızlar nerelerdesiniz?
Ben burdayımmmmmGünaydınlarr herkesin sesi kesildi yahu :)
Benim adetim bitti çalışmalara başladık ama öle disiplinli değil hasggssgsgselam kızlar 1 haftadır yokum çok ihmal ettim sizii gecen hafta izinliydim düğünler falan ancak yazabiliyorum nasılsınız bakalım ne var ne yok hamile kalan kalamayan el kaldırsın bakalım
benmde coktan bitti ama gecen hafta sehir dışında oldugum için o günler boş gecti,zaten bu ay öle takip falan etmiyorum akışına bıraktım hiç gün falanda saymayacagım gayet relax oluceğimmmBenim adetim bitti çalışmalara başladık ama öle disiplinli değil hasggssgsgbakalım görücez sonuçları bu ay
Günaydınlarr herkesin sesi kesildi yahu :)
selam kızlar 1 haftadır yokum çok ihmal ettim sizii gecen hafta izinliydim düğünler falan ancak yazabiliyorum nasılsınız bakalım ne var ne yok hamile kalan kalamayan el kaldırsın bakalım
Hadi yaa :))) sağsalim doğar inşallah. Benimkinden 1 ay sonra da sizinkiler gelir inşalllaaahhhhhBurdayııımmm ben dee. Burcu 2gün daha sıksan benmle aynı gün doğar çocğun hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?