Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Aaaa çok sevindimmm. Hayırlısı olsunnn. Nasıl çalşmştınz
Cok özel bir caba harcamadıgımı söyleyebilirim cnm. Bana 4 ay önce doktorum pko teşhisi koydu. Onun verdiği ilaçları düzenli kullandım. 2 aydır da istiyorduk ve bende hamile kaldığım ay soğan kürü yaptım Pko ya ıyı geldığı için bilmiyorum faydası oldu mu ama günde 2 tane de kuru incir yedim sevdiğim için. Şükürler olsun ki Rabb'ime bekletmeden gönderdi mucizemi. Allahım en yakın zamanda sizlere de mucizelerini göndersin inşallah

Kuru incirin olayı ne canım? Yani bi faydasımı oluyo hamile kalmak için?

ayy ne güzel ya böyle şeyler okumaya duymaya çok ihtiyacım var. ben de kürümün 2. ayındayım. geçen ay 15 gün kullandım o ay hamile kalamadım. bu ay 10 gün daha yapıp bırakıcam. yarın son günü. bu ay hamile kalsam ne var sanki

Merhaba kızlar benim bir kızım 21 aylık biz 2. Düşünüyoruz ve 3 aydır uğraşıyoruz neden olmuyor bilmiyorum 3 aydır hevesleniyorum hevesim kırılıyor her ay

selam kızlar 1 haftadır yokum çok ihmal ettim sizii
gecen hafta izinliydim düğünler falan ancak yazabiliyorum nasılsınız bakalım ne var ne yok hamile kalan kalamayan el kaldırsın bakalım

selam kızlar 1 haftadır yokum çok ihmal ettim sizii
gecen hafta izinliydim düğünler falan ancak yazabiliyorum nasılsınız bakalım ne var ne yok hamile kalan kalamayan el kaldırsın bakalım
Benim adetim bitti çalışmalara başladık ama öle disiplinli değil hasggssgsg bakalım görücez sonuçları bu ay

Benim adetim bitti çalışmalara başladık ama öle disiplinli değil hasggssgsg bakalım görücez sonuçları bu ay
benmde coktan bitti ama gecen hafta sehir dışında oldugum için o günler boş gecti,zaten bu ay öle takip falan etmiyorum akışına bıraktım hiç gün falanda saymayacagım gayet relax oluceğimmm
hayırlısı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…