- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.361
Üzülme Canim her zaman dedigim gibi şimdi üzülüp eline bir şey gecmiyecek şimdiden olan yap hazırlıklara basla :) hadi öbür ay bekliyorum güzel haberlerini :)önümüzdeki aya kaldık yaaa
Üzülme Canim her zaman dedigim gibi şimdi üzülüp eline bir şey gecmiyecek şimdiden olan yap hazırlıklara basla :) hadi öbür ay bekliyorum güzel haberlerini :)
Aynen canim oluruna bırak :)bu ay bakmycam yumrtlama günlerime falan valla. daha adetim de tam bitmedi ama bırakıcam cidden. bakalm ne olucak böyle
Hadi bakalım yumurtlama günümde şehir dışında sempozyumdayım...
Afiyet olsun Şuraaa
Ahahahaha kız napim ancak yazdım sabah storcular falan geldi yıkamaya vermiştim. Topla et işini gücünü hallet ancak yazdım ahaahajajaKız öğlen oldu
selamlar herkese, bat'i benim gibi ekim basi olan var mi? benim 4 ekim, ama ben adet olucam gibi hissediyorum, kasiklarim agriyor fln... tam adet belirtileri yani.. hayirlisi olsun ne diyim
biz olduk bitmek üzere bile. inş sen olmazsın
insallah canim, ama hic olmicak gibi hissetmiyorum. adetimden once ne belirtiler yasiyosam onu hissediyorum. ne bilim, daha ilk denememdi, hamile kalmam mucize olur gozuyle bakiyorum hep ama, yine de kirmizilari gorursem uzulurum yani
belirtiler aunı oluyomuş zaten. benim de ilk denememdi ama yine de üzülüyo insan yaa. bu ay 2. olucak :) bi de böyle akışına da bırakmıyoruz faslan ya daha beklenti içine giriyo insan
benimde 16 ekim daha var benim çalışmalara devam :)selamlar herkese, bat'i benim gibi ekim basi olan var mi? benim 4 ekim, ama ben adet olucam gibi hissediyorum, kasiklarim agriyor fln... tam adet belirtileri yani.. hayirlisi olsun ne diyim
bi doktora görün canım :)Ya kızlar normal adetime 11 gün var ama şimdi den adet oldum ama normal adetim gibi deyil. Daha az. Başınıza öğle bisey geldimi hiç. Daha doktora gitmedim, haftaya gideceğim inşallah.
Bi sen birdasin canim galibaBen burdayııııııım
Merhaba canm 5 ekim bnmdeselamlar herkese, bat'i benim gibi ekim basi olan var mi? benim 4 ekim, ama ben adet olucam gibi hissediyorum, kasiklarim agriyor fln... tam adet belirtileri yani.. hayirlisi olsun ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?