Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Üzülme Canim her zaman dedigim gibi şimdi üzülüp eline bir şey gecmiyecek şimdiden olan yap hazırlıklara basla :) hadi öbür ay bekliyorum güzel haberlerini :)

bu ay bakmycam yumrtlama günlerime falan valla. daha adetim de tam bitmedi ama bırakıcam cidden. bakalm ne olucak böyle

selamlar herkese, bat'i benim gibi ekim basi olan var mi? benim 4 ekim, ama ben adet olucam gibi hissediyorum, kasiklarim agriyor fln... tam adet belirtileri yani.. hayirlisi olsun ne diyim

biz olduk bitmek üzere bile. inş sen olmazsın

insallah canim, ama hic olmicak gibi hissetmiyorum. adetimden once ne belirtiler yasiyosam onu hissediyorum. ne bilim, daha ilk denememdi, hamile kalmam mucize olur gozuyle bakiyorum hep ama, yine de kirmizilari gorursem uzulurum yani

insallah canim, ama hic olmicak gibi hissetmiyorum. adetimden once ne belirtiler yasiyosam onu hissediyorum. ne bilim, daha ilk denememdi, hamile kalmam mucize olur gozuyle bakiyorum hep ama, yine de kirmizilari gorursem uzulurum yani

belirtiler aunı oluyomuş zaten. benim de ilk denememdi ama yine de üzülüyo insan yaa. bu ay 2. olucak :) bi de böyle akışına da bırakmıyoruz faslan ya daha beklenti içine giriyo insan

belirtiler aunı oluyomuş zaten. benim de ilk denememdi ama yine de üzülüyo insan yaa. bu ay 2. olucak :) bi de böyle akışına da bırakmıyoruz faslan ya daha beklenti içine giriyo insan

aynen oyle canim. benim adetim cok duzenlidir. 3 gun kaldi olmama, yarin obur gun zaten hafif kanamayla belli eder kendini eger adet baslayacaksa. haber veririm durumu. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun, insallah bebislerimiz bizi cok bekletmez

Ya kızlar normal adetime 11 gün var ama şimdi den adet oldum ama normal adetim gibi deyil. Daha az. Başınıza öğle bisey geldimi hiç. Daha doktora gitmedim, haftaya gideceğim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…