Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Günaaydınn ben de oluruna bırakıcam. Hiç Takip etmyxem valla bu ay. Ama dayanamadm bgn gittm.yine çok güzwl şeyler aldım bebek odası için

Biri beni durdursunn
Kız alma ya. Ne biliyim ben biraz kötü düşünceli ve karamsarım galiba ama... anladın sen işte neden alma dediğimi. Allahım o aldıklarınıda tez zamanda sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah kuzum

Anladım. Ben de bazen aynı şeyden korkuyorm ama gördkçe de dayanamıyırum bu gece kaldırıxaz hepsini. Gözümün önünde durmasın diye
İnş en kısa sürede kullanırız yaa üğff

Yalnız öle bi içli amin dedimki sen bu ay hamile kalırsın kalmazsan yüzüme tükür adgsfsgsga ilkinilkin

Ayyy inşş yaaa. Valla ama gerçekten umrmda değil şuan. Yani çok istyrm tabi hala ama adetim dün bitti mesela hiç öyle günaşırı yapaym telaşım yok yani. Hoş geçen ay da yapmamştm öyle ama bu ay daha da sallamıycam
Senin plan ne bu ay

Valla bi dolu bi boş deneyelim diyoruzda hiçte halim yok öle yorgunumki. Ya ben sana bişey diyimmi zaten kısmetimizde varsa ölede tutar bölede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…