- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.381
Şimdi bu saatte günaydın dersem ayıp olur dimi adgsfsgshaGunaydin kizlar :)
yakında akşam günaydın diyeceksin diye korkuyorumŞimdi bu saatte günaydın dersem ayıp olur dimi adgsfsgsha
Çok kutsal bi işim var ama. Temizlik yapılıyo bugün büyük temizlik misssssssyakında akşam günaydın diyeceksin diye korkuyorum
İyiz canım sen? Bende takmıyorum valla olursa olur zatenKizlar nbrsiniz yaa nevar ne yok ben artik hic takmiyorum bu bebek isini bu ay kendime söz verdim tutuyorum bklm..
Yaaaaa herkes nerdeeee yoksa herkes çalışmalaramı başladı hahshshdhshayarından itibaren bende yokum
Kizlar nbrsiniz yaa nevar ne yok ben artik hic takmiyorum bu bebek isini bu ay kendime söz verdim tutuyorum bklm..
Kız alma ya. Ne biliyim ben biraz kötü düşünceli ve karamsarım galiba ama... anladın sen işte neden alma dediğimi. Allahım o aldıklarınıda tez zamanda sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah kuzumGünaaydınnben de oluruna bırakıcam. Hiç Takip etmyxem valla bu ay. Ama dayanamadm bgn gittm.yine çok güzwl şeyler aldım bebek odası için
Biri beni durdursunn
Kız alma ya. Ne biliyim ben biraz kötü düşünceli ve karamsarım galiba ama... anladın sen işte neden alma dediğimi. Allahım o aldıklarınıda tez zamanda sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah kuzum
Amiiiiinnnnnnn inşallaahhhhhhhAnladım. Ben de bazen aynı şeyden korkuyorm ama gördkçe de dayanamıyırumbu gece kaldırıxaz hepsini. Gözümün önünde durmasın diye
İnş en kısa sürede kullanırız yaa üğff
Yalnız öle bi içli amin dedimki sen bu ay hamile kalırsın kalmazsan yüzüme tükür adgsfsgsgaAmiiiiinnnnnnn inşallaahhhhhhh
Yalnız öle bi içli amin dedimki sen bu ay hamile kalırsın kalmazsan yüzüme tükür adgsfsgsgailkinilkin
Valla bi dolu bi boş deneyelim diyoruzda hiçte halim yok öle yorgunumki. Ya ben sana bişey diyimmi zaten kısmetimizde varsa ölede tutar böledeAyyy inşş yaaa. Valla ama gerçekten umrmda değil şuan. Yani çok istyrm tabi hala ama adetim dün bitti mesela hiç öyle günaşırı yapaym telaşım yok yani. Hoş geçen ay da yapmamştm öyle ama bu ay daha da sallamıycam
Senin plan ne bu ay
Valla bi dolu bi boş deneyelim diyoruzda hiçte halim yok öle yorgunumki. Ya ben sana bişey diyimmi zaten kısmetimizde varsa ölede tutar bölede
Hafta sonu araya girince herhaldeYaaaaa herkes nerdeeee yoksa herkes çalışmalaramı başladı hahshshdhshayarından itibaren bende yokum
Günaydın agahahahahahahahaahahGunaydin bu arada kizlar mutlu pazarlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?