- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
- 43
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.461
İyi nasil gitsin calismalar son hiziyla devam kocişe keçi boynuzu yediriyom :) bende kendime ise guce verdim evde kafami dagitiyom basta turlu bu bebek fikrini unutamiyorum..kız niye unutalım . nasılsın ? nasıl gidiyor?
ahahahha iyi yapmışın canımİyi nasil gitsin calismalar son hiziyla devam kocişe keçi boynuzu yediriyom :) bende kendime ise guce verdim evde kafami dagitiyom basta turlu bu bebek fikrini unutamiyorum..
ilk bu ay mı denediniz acaba?Yaa kızlar bisey sorucam ben calısmalara basladım bu 5 gün icinde benim yumurtlama günümdü ilişkiye girdik 2 günde 1 ama birsey farkettim akıntım cogaldı ve kotu bi koku var eşim icime bosaldıktan sonra koku olustu oncelerden hic boyle bi koku almamıstm neden acaba sizdede oldumu hic akıntım arttı ve koku var cok merk ediyormmm yardım edinnn
ilk bu ay mı denediniz acaba?
canım belki enfeksiyon vardır ondan olmuştur kokuHayır canım ben 2 düsük yaptım ilk kimyasal gebelik ikinci 5bucuk haftalıkken kanamam geldi kürtaj oldum kese bozulmustu 3 ay gecti bu ay basladık denemeye ama koku rahatsız etti beni hic boyle koku olmamıştı ilişkiden sonra oldu
çok ilginç . enfeksiyon felan olmuş olabilirHayır canım ben 2 düsük yaptım ilk kimyasal gebelik ikinci 5bucuk haftalıkken kanamam geldi kürtaj oldum kese bozulmustu 3 ay gecti bu ay basladık denemeye ama koku rahatsız etti beni hic boyle koku olmamıştı ilişkiden sonra oldu
ben ovulasyon testinide kullandım gebelik testinide memnun kaldımKizlar bu testi alicamda bilgisi olan varmi sitrip testmiş
tam bende yazmıştımcanım belki enfeksiyon vardır ondan olmuştur koku
hahah kalplerimiz birse demek kitam bende yazmıştım
kız sende ne var ne yok pek aktif değilsin artık @esmeralda9 da kayıpben ovulasyon testinide kullandım gebelik testinide memnun kaldım
bacım dedim ya ben saldım çayıra mevlam kayıra,çok ilgilenmiyorum artık bu işlerle yani kafamı cok mesgul etmemeye calışıyorum,yogunlugu başka şeylere verip kafamı dagıtmaya calışıyorum,siteye giriyorum aslında gün içerisinde bakıyorum kimseden ses seda yok bende yazmıyorum birşey,ama takipteyimm her zamankız sende ne var ne yok pek aktif değilsin artık @esmeralda9 da kayıp
bizde gün aşırı devam ediyoruz bakalımbacım dedim ya ben saldım çayıra mevlam kayıra,çok ilgilenmiyorum artık bu işlerle yani kafamı cok mesgul etmemeye calışıyorum,yogunlugu başka şeylere verip kafamı dagıtmaya calışıyorum,siteye giriyorum aslında gün içerisinde bakıyorum kimseden ses seda yok bende yazmıyorum birşey,ama takipteyimm her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?