- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.501
baya aksiyon olmuş :)bide giremeidm kusura bakmayin sormussunuz nerdesiniz diye ama eltim azcik evden kacinca ortalik karisti falan... anca kendi hayimiza dustuk
canım pek bilmediğim için bir şey diyemeyeceğimkizlar lh testi yapiyorum ama bi turlu T cizgim yukselmiyo. hep silik ya ne yapmak lazim bilmuylrum. klomeni 3 e cikarma gibi bi durumda var. 3 e cikarinca nasil kullancam kac gun kullancam onu sormayi unuttum. aranizfa bilen var mi? sanirim benim bu ayda gelismedi yumurtam
yaa sorma sorma..baya aksiyon olmuş :)
ay napiyim bilemedim kuzum ya.. t surekli cden daha acik renkte kaliyo. bugun 18.gun falan bide heralde. bu ay 3 e baslariz dedi ama nasil kullanitim onu sormayi unuttum. iceri bi kadin girdi kanamam var falan diye o ara unuttum yacanım pek bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim
belki gelişir canım gene ne olur ne olmaz . regl günün de hamile kalanlar oluyormuşay napiyim bilemedim kuzum ya.. t surekli cden daha acik renkte kaliyo. bugun 18.gun falan bide heralde. bu ay 3 e baslariz dedi ama nasil kullanitim onu sormayi unuttum. iceri bi kadin girdi kanamam var falan diye o ara unuttum ya
kizlar lh testi yapiyorum ama bi turlu T cizgim yukselmiyo. hep silik ya ne yapmak lazim bilmuylrum. klomeni 3 e cikarma gibi bi durumda var. 3 e cikarinca nasil kullancam kac gun kullancam onu sormayi unuttum. aranizfa bilen var mi? sanirim benim bu ayda gelismedi yumurtam
iyice ümitsizlestim ben yaa.belki gelişir canım gene ne olur ne olmaz . regl günün de hamile kalanlar oluyormuş
kız sakın ümitsizlik yokiyice ümitsizlestim ben yaa.
Doktorunu arasan da ondan öğrensen? İçin rahar eder hem
oylede istee. bir bucuk sene yaa. hadi su 6-7 ayini say ki o bile yordu artik beni. fiziseli gectim, psikollojik olarak yoruldum. denemedigim sey kalmadi. ne sacma seymis su pko.. ömrümü yedi. bi normal olmadi biseyim bugune kadarkız sakın ümitsizlik yokçalışmalara devam ne olursa olsun.
oylede istee. bir bucuk sene yaa. hadi su 6-7 ayini say ki o bile yordu artik beni. fiziseli gectim, psikollojik olarak yoruldum. denemedigim sey kalmadi. ne sacma seymis su pko.. ömrümü yedi. bi normal olmadi biseyim bugune kadar
Günaydın kızlar nasıl gidiyor calismalar hamilelik haberi alan yokmu yada hamile olupta gelişmeleri anlatacakkk :')
Günaydınnn. Bende bi şey yokadetim yeni bitti sayılır xaten. Bu hafta yumurtlama haftam ama takip etmycem valla hiç önemsemedim bu ay zaten. Hayırlısı diyeyim
günaydın canım uzun zamandır yoktun özledik :) benim durumlarda karışık :) sat 22 eylül ama ben cumartesi günü yani 17.günümde regl oldum tekrar,doktora gittim bi sıkıntı yok dedi troide baktı 1.06 çıktı iyimi degerim ? regl bitsin vajinal bakıcak bakalım hayırlısı olsungünaydın kızlar.. bende tekrar doktora gidiyim diyorum. bugün 20. gün çünkü ve hala t çizgim koyulaşmadı. gerçi bugün yapmadım ama belli zaten
Be
Bende gecen hafta ici yumurtlama günlermi degerlendirdim bakalım kısmet sonuc ne olucak bat 21 i bekleyip görcem 2 düsük ten sonra güzel haber alırsam zaten dogurana kadar sevinemem herhalde :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?