Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

kizlar lh testi yapiyorum ama bi turlu T cizgim yukselmiyo. hep silik ya ne yapmak lazim bilmuylrum. klomeni 3 e cikarma gibi bi durumda var. 3 e cikarinca nasil kullancam kac gun kullancam onu sormayi unuttum. aranizfa bilen var mi? sanirim benim bu ayda gelismedi yumurtam

canım pek bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim

canım pek bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim
ay napiyim bilemedim kuzum ya.. t surekli cden daha acik renkte kaliyo. bugun 18.gun falan bide heralde. bu ay 3 e baslariz dedi ama nasil kullanitim onu sormayi unuttum. iceri bi kadin girdi kanamam var falan diye o ara unuttum ya

ay napiyim bilemedim kuzum ya.. t surekli cden daha acik renkte kaliyo. bugun 18.gun falan bide heralde. bu ay 3 e baslariz dedi ama nasil kullanitim onu sormayi unuttum. iceri bi kadin girdi kanamam var falan diye o ara unuttum ya
belki gelişir canım gene ne olur ne olmaz . regl günün de hamile kalanlar oluyormuş

Doktorunu arasan da ondan öğrensen? İçin rahar eder hem

kız sakın ümitsizlik yok çalışmalara devam ne olursa olsun.
oylede istee. bir bucuk sene yaa. hadi su 6-7 ayini say ki o bile yordu artik beni. fiziseli gectim, psikollojik olarak yoruldum. denemedigim sey kalmadi. ne sacma seymis su pko.. ömrümü yedi. bi normal olmadi biseyim bugune kadar

oylede istee. bir bucuk sene yaa. hadi su 6-7 ayini say ki o bile yordu artik beni. fiziseli gectim, psikollojik olarak yoruldum. denemedigim sey kalmadi. ne sacma seymis su pko.. ömrümü yedi. bi normal olmadi biseyim bugune kadar

Olur ibşallah en kısa zamanda. Ama sen gerçekten de moralini bozma. Ümitsizlğe de sakın kapılma. Olucak inşallah en kısa zamamda. Güzel düşünelim güzel olsun

Günaydın kızlar nasıl gidiyor calismalar hamilelik haberi alan yokmu yada hamile olupta gelişmeleri anlatacakkk :')

Günaydın kızlar nasıl gidiyor calismalar hamilelik haberi alan yokmu yada hamile olupta gelişmeleri anlatacakkk :')

Günaydınnn. Bende bi şey yok adetim yeni bitti sayılır xaten. Bu hafta yumurtlama haftam ama takip etmycem valla hiç önemsemedim bu ay zaten. Hayırlısı diyeyim

Be
Günaydınnn. Bende bi şey yok adetim yeni bitti sayılır xaten. Bu hafta yumurtlama haftam ama takip etmycem valla hiç önemsemedim bu ay zaten. Hayırlısı diyeyim

Bende gecen hafta ici yumurtlama günlermi degerlendirdim bakalım kısmet sonuc ne olucak bat 21 i bekleyip görcem 2 düsük ten sonra güzel haber alırsam zaten dogurana kadar sevinemem herhalde :-(

günaydın kızlar.. bende tekrar doktora gidiyim diyorum. bugün 20. gün çünkü ve hala t çizgim koyulaşmadı. gerçi bugün yapmadım ama belli zaten

günaydın kızlar.. bende tekrar doktora gidiyim diyorum. bugün 20. gün çünkü ve hala t çizgim koyulaşmadı. gerçi bugün yapmadım ama belli zaten
günaydın canım uzun zamandır yoktun özledik :) benim durumlarda karışık :) sat 22 eylül ama ben cumartesi günü yani 17.günümde regl oldum tekrar,doktora gittim bi sıkıntı yok dedi troide baktı 1.06 çıktı iyimi degerim ? regl bitsin vajinal bakıcak bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…