Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Slm kızlar 3 senelik evliyim. Şuan adetliyim, bitince kısmetse artık çalışmalara başlıycaz. Yaz annesi olmak istiyorum. Burda birlikte paylaşalım, herkese mrblar şimdiden
Bende bu gece eşime bebek istiyorum dedim nikahımız oldu 2 ay önce önümüz de ki ay da düğünümüz var ama ben düğünde hamile olmak istiyorum he yanlış anlaşılmasın nikahı yapıp bi evde kalmaya başladık zaten çünkü ben Ordu da o Balıkesir de yaşıyordu sadece düğünü biraz erteledik

günaydın kızlar şimdi birşey dicem şaka gibi sat 22 eylüldü,bugun 17.günüm ve ben regl oldum,nie böyle oldu acaba ya sogan küründenmi oldu acaba,çok erken diilmi yahu acaba neyim var

günaydın kızlar şimdi birşey dicem şaka gibi sat 22 eylüldü,bugun 17.günüm ve ben regl oldum,nie böyle oldu acaba ya sogan küründenmi oldu acaba,çok erken diilmi yahu acaba neyim var
canım acaba yerleşme kanaması felan olabilir mi ? bi test yap bence :)

hayırlısı olsun inş istediğiniz gibi olur

ben karışmıyım işinize ama biraz bekleyin bence çocuk olunca gece uykuları bitiyor felan :) iyi yani da kardeş gibi büyüyorsun çocukla :)

canım acaba yerleşme kanaması felan olabilir mi ? bi test yap bence :)
yok canım sanmam ,bildigin kırmızı 4-5 gün önce gögüslerim cok acıyordu dokunamıyodum adetime yakın olur genelde,adetime daha var die ben yumurtluyorum heralde ondandır die düşündüm,meger regl olacakmışımm

Ahahaha öyle olsa ne güzel olur da düğündr nasıl oynıycaksın tutarsa

Ben 27 eşim 32 yaşında Allah nasip ederse 2 çocuk istiyorum çok geç kalmadan yapmak istiyorum o yüzden zaman geçip gidiyor bi de ben ve eşim kız çocuğu aşığıyız ondan sanırım bu acele

Hayırlısı olsun o zaman. İnşallah istediğniz zamanda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…