- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.481
hadi bakalım kolay gele sizebizde gün aşırı devam ediyoruz bakalımazda kalmaya başladı
Bende bu gece eşime bebek istiyorum dedim nikahımız oldu 2 ay önce önümüz de ki ay da düğünümüz var ama ben düğünde hamile olmak istiyorum he yanlış anlaşılmasın nikahı yapıp bi evde kalmaya başladık zaten çünkü ben Ordu da o Balıkesir de yaşıyordu sadece düğünü biraz erteledikSlm kızlar 3 senelik evliyim. Şuan adetliyim, bitince kısmetse artık çalışmalara başlıycaz. Yaz annesi olmak istiyorum. Burda birlikte paylaşalım, herkese mrblar şimdiden
hayırlısı olsun inşBende varım 5 gun çinde yumurtlama gunum
canım acaba yerleşme kanaması felan olabilir mi ? bi test yap bence :)günaydın kızlar şimdi birşey dicem şaka gibi sat 22 eylüldü,bugun 17.günüm ve ben regl oldum,nie böyle oldu acaba ya sogan küründenmi oldu acaba,çok erken diilmi yahu acaba neyim var
hayırlısı olsun inş istediğiniz gibi olurBende bu gece eşime bebek istiyorum dedim nikahımız oldu 2 ay önce önümüz de ki ay da düğünümüz var ama ben düğünde hamile olmak istiyorum he yanlış anlaşılmasın nikahı yapıp bi evde kalmaya başladık zaten çünkü ben Ordu da o Balıkesir de yaşıyordu sadece düğünü biraz erteledik
ben karışmıyım işinize ama biraz bekleyin bence çocuk olunca gece uykuları bitiyor felan :) iyi yani da kardeş gibi büyüyorsun çocukla :)Bende bu gece eşime bebek istiyorum dedim nikahımız oldu 2 ay önce önümüz de ki ay da düğünümüz var ama ben düğünde hamile olmak istiyorum he yanlış anlaşılmasın nikahı yapıp bi evde kalmaya başladık zaten çünkü ben Ordu da o Balıkesir de yaşıyordu sadece düğünü biraz erteledik
yok canım sanmam ,bildigin kırmızıcanım acaba yerleşme kanaması felan olabilir mi ? bi test yap bence :)
benim de bu aralar olmam lazım ama çalışamalara tam gaz devam . inşallah sende bitince çalışmalara devam :)bencede çok ilginçç
vallahi şaştım kaldım ne yapacagımı bana hastane yolları gözüktü,inş hasta olmassın canım güzel haberler alırızbenim de bu aralar olmam lazım ama çalışamalara tam gaz devam . inşallah sende bitince çalışmalara devam :)
Bende bu gece eşime bebek istiyorum dedim nikahımız oldu 2 ay önce önümüz de ki ay da düğünümüz var ama ben düğünde hamile olmak istiyorum he yanlış anlaşılmasın nikahı yapıp bi evde kalmaya başladık zaten çünkü ben Ordu da o Balıkesir de yaşıyordu sadece düğünü biraz erteledik
Aman be oynarım nolcak ki sakınan göze çöp batar misali belki hamile olduğumu bile bilemeyecemAhahaha öyle olsa ne güzel olur da düğündr nasıl oynıycaksın tutarsa
Aman be oynarım nolcak ki sakınan göze çöp batar misali belki hamile olduğumu bile bilemeyecem
Ben 27 eşim 32 yaşında Allah nasip ederse 2 çocuk istiyorum çok geç kalmadan yapmak istiyorum o yüzden zaman geçip gidiyor bi de ben ve eşim kız çocuğu aşığıyız ondan sanırım bu aceleNeden bi de bu acele sorması ayıp
Ben 27 eşim 32 yaşında Allah nasip ederse 2 çocuk istiyorum çok geç kalmadan yapmak istiyorum o yüzden zaman geçip gidiyor bi de ben ve eşim kız çocuğu aşığıyız ondan sanırım bu acele
İnşallah Allah kimseye aratmasınHayırlısı olsun o zaman. İnşallah istediğniz zamanda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?