Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

allah allah değerinin normalini pek bilemedim canım ama iyiki doktora gitmişsin. detaylı bir kontrol ettir bakalım. bende lh testi yapıyorum ama bi koyulaşmadı lanet çizgi.. doktora gidicem tekrar offf.

allah allah değerinin normalini pek bilemedim canım ama iyiki doktora gitmişsin. detaylı bir kontrol ettir bakalım. bende lh testi yapıyorum ama bi koyulaşmadı lanet çizgi.. doktora gidicem tekrar offf.
canım bi ay boyunca günde 2 tane falan kuru incir ye bi bakalım bide öle dene,git bakalım doktora ne dicek

ben artık olayda boyut atladım. çocuk odaısnı bile kurdum kafamda komple hazır her şey. kocam artık kafayı yedi bu kız diye bakıyo bana hayırlısıyla bi de çocuk olsaydı

bende iyice düştüm o moddan :) herşeyi yapıyorum maşallah hem çalış hem ev bak hem kocayla ilgilen falan ama bi çocuk yapamıyorum işte falan diyorum zavallı kocam da napsın.. deme öyle be bide şakasını yapıyosun falan diyo e yalan mı yani

ahauhauaua deli neden yapamıycakmışsın bak en zor şeyleri yapıyoruz dedğin gibi. çocuk da yaparız inş o level a geçelim de bi an önce. sonra burdan odasını nasıl alsak şunu ne yapsak diye konuşalım

valla ben oda yapamıycam :) yatak odamda bi köşe falan hazırlarım. arada bir zevkine park yatak alan bakıyorum model bile belirledim battaniye örüyorum. yanıma alırken bebeşimi koymak için yastıklı kenarlıklı bişeyler var ya onlardan bakıyorum ama çaktırmıyorum. bebek çantasını aldım :) içerisini doldurmadım son kullanma tarihi yüzünden ama ne alıcağımı kararlaştıdım. youtube den sürekli bebişlerle ilgili yeni şeyler öğrenmek için bişeyler izliyorum. yani kısaca evet bende kapayı yedim

kuzumun park yatağını koymak için bi duvarı deniz yıldızları yengeçler deniz kabukları vs ile süslüycem ki hepsini bu yaz daldım topladım :) kocacım göz koydu alıyım akvaryuma koyuyim, satıyim falan yaptı ama vermedim. meleğimin yatağının başını süsliycem onlarla :)

ee tmm bi manyak ben değilim o zaman yalnız evde de ne kadar çok bakıyosam artk kocam da istersen yavaş yavaş almaya başla odanın eşyalarını dedi o kadar abartmaktan birazcık korkuyorm ama
rüyamda bebek arabaları falan görür oldum ben

ohooo ne kahve falları, ne rüyalar ama bence alma canım. bende bakınıyorum ama almıyorum. her gün yeni şeyler çıkıyo. koy kenara parayı sonra bol bol harca

kızlar bu bugün ki lh testim nerdeyse aynı gibiler ama biraz daha silik gibi. saçma oldu biliyorum ama napıyım fotoda çok belli olmadı. bi bişey deyin bana. ay kocamda gececi bu günü değerlendirirdik.

Eklentiler

• 20161010_115831.webp
    4 KB · Görüntüleme: 30
kızlar bu bugün ki lh testim nerdeyse aynı gibiler ama biraz daha silik gibi. saçma oldu biliyorum ama napıyım fotoda çok belli olmadı. bi bişey deyin bana. ay kocamda gececi bu günü değerlendirirdik.
canım yakındır yumurtlama günün bide akşam 8 gibi yap,kocan gececiyse sabahı degerlendir mutlaka

böyle olunca ev hanımı olmayı çok istiyorum ya. sabah nasıl yapıcam garanti işe geç kaldım. bide 20 dk yatmam lazım en az of offf

Gebelik testi zannettim şoka girmiştim ki okudım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…