Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

dün geldi 11 de uyudu kaldı . sonra ben laf edince ben sinirli oluyorum ne diyim yani

e arada bende uyuyorum yahu napalım yani çalışıyoruz yahu cık cık bu konuda hak veremedim arkadaşım üzgünüm kendi çıkarlarım söz konusu hahaha işin şakası tabi bu ama illa uğraşmamak lazım galiba. başında beklenen su kaynamaz derler buda o hesap ne kadar istersen iste olmuyo tam umudu kestim diyince oluyo valla herkes böyle diyo. henüz ben yaşamadım. yaşarsam bizzat burdan nasıl çoçuk yapılır diye makale yazıcam

Sen yaz kuzu, sponsorun benim

ya canım öylede millet her gün diyor bizimkin de 2 gündür tık yok . nasıl olacak bu çocuk?

aman canım her gün zaten olmaz enerji kalmaz kız 2 güne 1 felan olsa iyi bence

Kız sana katılmaktan kendi yorumlarım yok oluyo ya

Bende bu ay olmazsa çok uzulucem iki senelik evliyim kist ameliyatı oldum 6 ay doğal yollarla olmasını beklicez bu ayda olmazsa 3 ayım kalcak olmazsa tekrr tedavi görcem inş gerek kalmaz bugn adetimin 12.günü inş bu sefer olur hepimizin

geçmiş olsun canım. en iyi doğal yolla olmasını denemek olurdu zaten. baktın olmuyo ozaman tedavi.. ama inşallah bu ay yüzün gülerde diğer aylarda uğraşmana gerek kalmaz tedaviyle falan.. bu zamanları mutlaka değerlendirin. 12. gününden sonra dönemin başlar diye düşünüyorum.

İNŞ olur cnm tedavi filan olmadan nur topu gibi bir evladın olur

Cnm pazartesine ben size yeni fikirler vericem:) pazara babaannemin yaninda olcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…