- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
dün geldi 11 de uyudu kaldı . sonra ben laf edince ben sinirli oluyorum ne diyim yani
Sen yaz kuzu, sponsorun benime arada bende uyuyorum yahu napalım yani çalışıyoruz yahucık cık bu konuda hak veremedim arkadaşım üzgünüm kendi çıkarlarım söz konusu hahaha işin şakası tabi bu ama illa uğraşmamak lazım galiba. başında beklenen su kaynamaz derler buda o hesap ne kadar istersen iste olmuyo tam umudu kestim diyince oluyo valla herkes böyle diyo. henüz ben yaşamadım. yaşarsam bizzat burdan nasıl çoçuk yapılır diye makale yazıcam
Sana dedim
ya canım öylede millet her gün diyor bizimkin de 2 gündür tık yok . nasıl olacak bu çocuk?e arada bende uyuyorum yahu napalım yani çalışıyoruz yahucık cık bu konuda hak veremedim arkadaşım üzgünüm kendi çıkarlarım söz konusu hahaha işin şakası tabi bu ama illa uğraşmamak lazım galiba. başında beklenen su kaynamaz derler buda o hesap ne kadar istersen iste olmuyo tam umudu kestim diyince oluyo valla herkes böyle diyo. henüz ben yaşamadım. yaşarsam bizzat burdan nasıl çoçuk yapılır diye makale yazıcam
hak ettim dimi amaSen yaz kuzu, sponsorun benim
Ben hariç cnmya canım öylede millet her gün diyor bizimkin de 2 gündür tık yok . nasıl olacak bu çocuk?
Sonuna kadar arkandayım kuzumhak ettim dimi ama
o hergün bildiğimiz hergün değilki. hergün yapmakda iyi değil. sperm kalitesini düşürüyormuş ve sayılarını azaltıyormuş. yumurtlama dönemlerinde sık ilişki (günaşırı) öneriyorlar.ya canım öylede millet her gün diyor bizimkin de 2 gündür tık yok . nasıl olacak bu çocuk?
aman canım her gün zaten olmaz enerji kalmaz kızo hergün bildiğimiz hergün değilki. hergün yapmakda iyi değil. sperm kalitesini düşürüyormuş ve sayılarını azaltıyormuş. yumurtlama dönemlerinde sık ilişki (günaşırı) öneriyorlar.
Kız sana katılmaktan kendi yorumlarım yok oluyo yao hergün bildiğimiz hergün değilki. hergün yapmakda iyi değil. sperm kalitesini düşürüyormuş ve sayılarını azaltıyormuş. yumurtlama dönemlerinde sık ilişki (günaşırı) öneriyorlar.
ayıp ediyosun ben hepimiz adına şey ediyorum şurda arkadaşımKız sana katılmaktan kendi yorumlarım yok oluyo ya
tabi cnm ha sen ha benayıp ediyosun ben hepimiz adına şey ediyorum şurda arkadaşımha sen ha ben
fındık ceviz felan artık yiyecez berabernormalde öylede yumurtlama dönemin zaten 4-5 gün o günleri değerlendirmek için öyle söylüyorlar
Bende bu ay olmazsa çok uzulucem iki senelik evliyim kist ameliyatı oldum 6 ay doğal yollarla olmasını beklicez bu ayda olmazsa 3 ayım kalcak olmazsa tekrr tedavi görcem inş gerek kalmaz bugn adetimin 12.günü inş bu sefer olur hepimizin
İNŞ olur cnm tedavi filan olmadan nur topu gibi bir evladın olurgeçmiş olsun canım. en iyi doğal yolla olmasını denemek olurdu zaten. baktın olmuyo ozaman tedavi.. ama inşallah bu ay yüzün gülerde diğer aylarda uğraşmana gerek kalmaz tedaviyle falan.. bu zamanları mutlaka değerlendirin. 12. gününden sonra dönemin başlar diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?