- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.221
başında 0 yok dimi yani 0,29 değil dimikızlarrr beta hcg 29 çıktı ne oluyo şimdiiii
hadi hayırlısı olsun canım :)kızlarrr beta hcg 29 çıktı ne oluyo şimdiiii
aynen bende cok mutlu oldum ve tekrar dua ettim Allahım isteyen herkese ver diyeay gözlerim doldu yaaa. çok fena oldum şuan
amin inş isteyen herkesin başına darısıdarısı bizlerin başına inş
Amin Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin. en kısa zamanda burdan haberleri alalım inşamin inş isteyen herkesin başına darısı
Yesssskızlarrr beta hcg 29 çıktı ne oluyo şimdiiii
aynen bende cok mutlu oldum ve tekrar dua ettim Allahım isteyen herkese ver diye
amin canım aminaynen bende cok mutlu oldum ve tekrar dua ettim Allahım isteyen herkese ver diye
inşallah çok bunaldım etrafımda kim varsa ilk geceden hamile kalmış düşünebiliyor musuncanım benim ben 6 aydır deniyorum ve üstelik pkoluyum yani sana ve diğerlerine göre daha zor benim hamile kalma sürecim sen düşün. ben denmiyorum böyle şeyler. bunlar seni sadece strese sokar :) mutlu ol. keyfini çıkarjübile falan o nedir ya
benimde çevrem öyle canıminşallah çok bunaldım etrafımda kim varsa ilk geceden hamile kalmış düşünebiliyor musun
onlara benim adresimi ver sen. ben onları bi bunaıma sokuyiminşallah çok bunaldım etrafımda kim varsa ilk geceden hamile kalmış düşünebiliyor musun
hahaha
canım gebesin demek oluyor tebriklerrr :) daha cok yeni oldugu için düşük çıkmış degerin
erken test yapmıstın yanlıs hatırlamıyorsam deger dusun o nedenel 2 gunde ıkı katına cıkarsa hamilesin canım :)
ilkinilkin tatlım buna bi bak istersen
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000
beta hcg ye göre gebelik sonuçları sanırım 2 veya 3 haftalık hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?