Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

ben de baktm buna interntten ama bi şey anlamadm 4. hafta değerleri 5ten mi başlıyo nasl oluyo bu yaaa. son adet tarihim 26eylül o hesaba göre tam 4 hafta 0 günlük görünüyo ama anlamadm ben
tatlım 4. haftada yanlışlık var sanırım degerler 50 üzeri olması gerek diye biliyorum. Galıba 3 haftalık falan hamilesin 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır degerler yükseliyosa hiç bir sorun yok demektir Ve bizler için de dua et. hadi gözün aydın

ben de baktm buna interntten ama bi şey anlamadm 4. hafta değerleri 5ten mi başlıyo nasl oluyo bu yaaa. son adet tarihim 26eylül o hesaba göre tam 4 hafta 0 günlük görünüyo ama anlamadm ben
Son adet tarihine göre hesaplama canım, yumurtlama dönemini boş geçtik demiştin o yüzden ya erken ya geç yumurtlama olmuş olmalı, o zmn da kaç günlük olduğu değişebilit. Doktorların dediği beta hcg 10 üzeri ise gebelik var demek. Her geçen gün 2 ye katlanmalı şimdi sen 2 gün sonra tekrar kan ver sonuç yükselmiş olur. 2000 olmadan da ultrasonda görünmüyor, vajinal ultrasonda da görünmediği oluyo, azıcık daha sabret :)
Oldu bu iş oldu :)))

valla 300lerde bir şeydi herhalde benimki 4 haftalık civarındaydı çarşamba tekrar gidecem bakalım

benim niye böyle düşük ki yaa üğfff. bizim doktora sordum ben işyerindeki. daha adet tarihin gelmedği için bi şey söyleyemem dedi manyak artması gerekirmiş dedi korkuttu beni şimdi hevesim kursağmda kaldı. böyle çktktan sonra geri düşme ihtimali var mı ki yani

benimde reglim 2 gün gecti ama negatifi görmekten korktugum için test yapmaya cesaret edemiyorum. Sanırım bi iki gün daha bekleyecem

canım daha yeni olduğundan dır hemen artıyor zaten merak etme :)

valla yapamaştık biz yaa nasıl oldu bu ben de anlamadım şuan takvim uygulamama baktım yine ciddi ciddi 3gün oldu sadece ve yumrtlama haftası da dğeildi

ayyy öyle mi diyosunn. şimdi doktoru arasam da bana deli muamelesi yapıcak biraz daha bekliyim de en iyisi ya idrar ya da kan testi yaparm bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…