- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.241
büyük ihtimal 3 haftalık yukarıdaki değerlere göreben de baktm buna interntten ama bi şey anlamadm 4. hafta değerleri 5ten mi başlıyo nasl oluyo bu yaaa. son adet tarihim 26eylül o hesaba göre tam 4 hafta 0 günlük görünüyo ama anlamadm ben
büyük ihtimal 3 haftalık yukarıdaki değerlere göre
bence adet gününe kadar idrar testiyle kontrol et koyulaşıyosa tamamdır zaten. sonra adetin geçince tekrar gidersin kan testineyarın sabahtan bi daha idrar testi yapaym diyorum kan vermeye gidersem heyecandan ölürüm heralde
başında 0 yok dimi yani 0,29 değil dimigaliba ki bence çook yüksek ihtimal gebesin canım arkadaşım
tatlım 4. haftada yanlışlık var sanırım degerler 50 üzeri olması gerek diye biliyorum. Galıba 3 haftalık falan hamilesin 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır degerler yükseliyosa hiç bir sorun yok demektirben de baktm buna interntten ama bi şey anlamadm 4. hafta değerleri 5ten mi başlıyo nasl oluyo bu yaaa. son adet tarihim 26eylül o hesaba göre tam 4 hafta 0 günlük görünüyo ama anlamadm ben
Son adet tarihine göre hesaplama canım, yumurtlama dönemini boş geçtik demiştin o yüzden ya erken ya geç yumurtlama olmuş olmalı, o zmn da kaç günlük olduğu değişebilit. Doktorların dediği beta hcg 10 üzeri ise gebelik var demek. Her geçen gün 2 ye katlanmalı şimdi sen 2 gün sonra tekrar kan ver sonuç yükselmiş olur. 2000 olmadan da ultrasonda görünmüyor, vajinal ultrasonda da görünmediği oluyo, azıcık daha sabret :)ben de baktm buna interntten ama bi şey anlamadm 4. hafta değerleri 5ten mi başlıyo nasl oluyo bu yaaa. son adet tarihim 26eylül o hesaba göre tam 4 hafta 0 günlük görünüyo ama anlamadm ben
valla 300lerde bir şeydi herhalde benimki 4 haftalık civarındaydı çarşamba tekrar gidecem bakalımayyyy inşallah yaaa snein kaç çkmştı değerin hatrlyoı msun
ay gözlerim doldu yaaa. çok fena oldum şuan
valla 300lerde bir şeydi herhalde benimki 4 haftalık civarındaydı çarşamba tekrar gidecem bakalım
Benimki 70 çıkmıştı canım adetime 2 gün kala kan vermiştim, senin daha 5 gün var düşük çıkması normal yaniayyyy inşallah yaaa snein kaç çkmştı değerin hatrlyoı msun
canım daha yeni olduğundan dır hemen artıyor zaten merak etme :)benim niye böyle düşük ki yaa üğfff. bizim doktora sordum ben işyerindeki. daha adet tarihin gelmedği için bi şey söyleyemem dedi manyakartması gerekirmiş dedi korkuttu beni şimdi hevesim kursağmda kaldı. böyle çktktan sonra geri düşme ihtimali var mı ki yani
yailkinilkin beni varya öldürdün resmen ya. içim dışıma çıktı yemin ediyorum. zaten bu aralar aşırı hassasım ki bide sen yapamadık falan diyincede üzülmüştüm felaket ters köşe oldu bana. ben error verdim şuan.
aynen hırs yapınyaaaa canım benim inşallah sırada sen varsıınnn
Son adet tarihine göre hesaplama canım, yumurtlama dönemini boş geçtik demiştin o yüzden ya erken ya geç yumurtlama olmuş olmalı, o zmn da kaç günlük olduğu değişebilit. Doktorların dediği beta hcg 10 üzeri ise gebelik var demek. Her geçen gün 2 ye katlanmalı şimdi sen 2 gün sonra tekrar kan ver sonuç yükselmiş olur. 2000 olmadan da ultrasonda görünmüyor, vajinal ultrasonda da görünmediği oluyo, azıcık daha sabret :)
Oldu bu iş oldu :)))
Benimki 70 çıkmıştı canım adetime 2 gün kala kan vermiştim, senin daha 5 gün var düşük çıkması normal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?