Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

inş yükselirr

kız ilkin 3-5 dedin bana golü attın he sırada ben varımdır inşallah :)

ya hakkaten. geçenlerde kocam da dedi ki bana bence sen hamilesin öyle hissediyorum dedi. bi de kızdım yaa hissetmekle olmuyo o işler, bi şey mi yaptık da sanki hamile olayım diye dün de bana baktı spordan çktğmzda ter içindeyim. ya dedi sende bugünlerde daha bi ayrı güzellik var falan dedi. içine mi doğdu ne yaa
inşallah sıradasınızdır yaa çok beklemeden

ben şimdi kocama söyliyim mi sizce napayım? hala riskli mi durumum acaba? yani beklemeli miyim adet günümü

ya neden risk var diye düşünüyorsun ki çok yeni oldugu için degerin düşük,kötü düşünüp kötüyü çagırma lütfen ayrıca sen dayamazsın söylersin kocana

tmm evt intrtntte de okudum şimdi 10un üstündeyse gebelik kesindir diyo bi doktor. şuan çocğun ağzıundan kocama mektup yazıyorum kendmi tutucam söylemycem. işyerine göndericem bunu aps yle

tmm evt intrtntte de okudum şimdi 10un üstündeyse gebelik kesindir diyo bi doktor. şuan çocğun ağzıundan kocama mektup yazıyorum kendmi tutucam söylemycem. işyerine göndericem bunu aps yle
hahah hadi bakalım güzel süpriz olur adam şokk

ya şimdi çok heveslendim test yapsam mı ne dersiniz kızlar iki gün gecikmem var gecen ayda 2 gün geciktim 3. gün test yaptım negatif sonuc ve ardından reglin gelmesiyle üzüldüm şimdi korkuyorum

ya şimdi çok heveslendim test yapsam mı ne dersiniz kızlar iki gün gecikmem var gecen ayda 2 gün geciktim 3. gün test yaptım negatif sonuc ve ardından reglin gelmesiyle üzüldüm şimdi korkuyorum
korkunun ecele faydası yok canım :) patlat bir testte sen hoppp sırayla alalım güzel haberlerrr

korkunun ecele faydası yok. yap bence. inşallah bu defa pozitif çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…