- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.261
tatlım 4. haftada yanlışlık var sanırım degerler 50 üzeri olması gerek diye biliyorum. Galıba 3 haftalık falan hamilesin 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır degerler yükseliyosa hiç bir sorun yok demektirVe bizler için de dua et. hadi gözün aydın
canım daha yeni olduğundan dır hemen artıyor zaten merak etme :)
inşallah kızlar hepiniz 4. lüğü paylaşırsınız inşallahkız ilkin 3-5 dedin bana golü attın he sırada ben varımdır inşallah :)
ay ne mutlu oldum ya valla ters köşe olunca kötü oldum yavalla yapamaştık biz yaa nasıl oldu bu ben de anlamadım şuantakvim uygulamama baktım yine ciddi ciddi 3gün oldu sadece ve yumrtlama haftası da dğeildi
yükselir yükselir olumlu düşüninş yükselirr
kız ilkin 3-5 dedin bana golü attın he sırada ben varımdır inşallah :)
bence söyleme az sabretben şimdi kocama söyliyim mi sizce napayım? hala riskli mi durumum acaba? yani beklemeli miyim adet günümü
bence söyleme az sabret
sonra oda sende üzülmeyin. adet günün geçince yada iki gün sanraki kan testine göre söyle
ya neden risk var diye düşünüyorsun ki çok yeni oldugu için degerin düşük,kötü düşünüp kötüyü çagırma lütfen ayrıca sen dayanamazsın söylersin kocanahala bi risk var yani demidayanmaya çalışıcam söylememk için. ayy bu sabrszlkla nasıl yapıcam acaba
ya neden risk var diye düşünüyorsun ki çok yeni oldugu için degerin düşük,kötü düşünüp kötüyü çagırma lütfen ayrıca sen dayamazsın söylersin kocana
hahah hadi bakalım güzel süpriz olurtmm evt intrtntte de okudum şimdi 10un üstündeyse gebelik kesindir diyo bi doktor. şuan çocğun ağzıundan kocama mektup yazıyorum kendmi tutucam söylemycem. işyerine göndericem bunu aps yle
hahah hadi bakalım güzel süpriz oluradam şokk
korkunun ecele faydası yok canım :) patlat bir testte senya şimdi çok heveslendim test yapsam mı ne dersiniz kızlar iki gün gecikmem vargecen ayda 2 gün geciktim 3. gün test yaptım negatif sonuc ve ardından reglin gelmesiyle üzüldüm şimdi korkuyorum
ya şimdi çok heveslendim test yapsam mı ne dersiniz kızlar iki gün gecikmem vargecen ayda 2 gün geciktim 3. gün test yaptım negatif sonuc ve ardından reglin gelmesiyle üzüldüm şimdi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?