Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

inş bi daha böyle vurmaz birden ağrılar da sen de rahat edersin
İnşallah canım, başka problemim olmuyo zaten genelde. Bazısın da mide bulantısı çok olur. 4 ay durmadan çıkartan arkadaşım vardı serumla ayakta duruyodu kız. İnşallah hiçbirimiz öyle olmayız, ilk 3 ayı atlatınca rahatlarız zaten,

bulantı falan yok ama çok gazım oluyor akşamları şişkinlik oluyor ,midem ekşiyor bide agzımda sürekli değişik bir tat var

Yaaa ondan mdr bilmyrm da geceleri de ben yatarken nwfesim kesiliyo sanki böyle dünyaları yemişim gibi kalbiö ağzmdq atıyo. hamilelikten midir acaba

Yaaa ondan mdr bilmyrm da geceleri de ben yatarken nwfesim kesiliyo sanki böyle dünyaları yemişim gibi kalbiö ağzmdq atıyo. hamilelikten midir acaba
yüksel ihtimal canım :) çok mu yiyorsun peki? doktor sana ne dedi gittiğinde genel olarak

yüksel ihtimal canım :) çok mu yiyorsun peki? doktor sana ne dedi gittiğinde genel olarak

yoo çok yemiyorm ama çok kötü oluyorm geceleri. doktor bana sadece kendini yorma ağır kaldırma dedi. çarşamba tekrar gidicez ya belki o zaman söylycektir detaylı olarak. ben diyetisyene de gittm bu arada. kontrollü ve düzgün beslenmek istiyorum hamileliğimde. 2 gündür de listeye göre besleniyorum. ama geceleri gerçektne yatarken çok kötü oluyorm yaa nefes nefese

iyi yapmıssın canım kontrollu beslenmek gerek hamile olmak demek cok yemek yemek diil sonuçta :) bende dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama işte o akşam yemeğindeki şişlik mahvediyor beni :) bir süre böyle devam edecek sanırım,birde ben geceleri cok sık uyanıyorum ,sabahlarıda cok erken kalkıyorum heyecandan sanırsam ,sendede varmı ?

yok ben uyanmıyorm. sadece normal kalkma saatimden 1 saat önce kalkıp çişe gidiyorum bu rutine bindi bende artık. bi de ben hiç su içmiyodum, diyetisyen günde 3 lt içmeniz lazm dedi. zor bela onu da içersem heralde geceleri ben de sık sık uyanırım

ben normalde 4 litreye yakın su içiyordum hala devam ediyorum içmeye içmessem duramam valla :) çiş dışındada cok uyanıyorum ben sorun orda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…