- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.841
Yok mu arttıranKızlaar hcg testim 45 çıktı
Teşekkürler:)Yok mu arttıran
Hayırlı olsun canım
maşallah hadi inş gözünüz aydın :) saglıkla kucagınıza alınselam ben de 2017 annesi olacağım inşallah 2 aylık hamileyim :)
Bu sabah açtım gözümü çok şükür ya, pzt başladı anca geçti, ama kafamı sallayınca beynim hareket ediyo sanki içindeara ara zonklamalarım var ama buna da razıyım yani
çok teşekkürler darısı isteyen bütün anne adaylarına inşallah :)maşallah hadi inş gözünüz aydın :) saglıkla kucagınıza alın
Hem de nasıll 3 4 aydan sonra geçermiş baş ağrıları bekleyeceğiz artık başa gelen çekilir :)tüh yaa dikkat et kendine. ilaç da içilmiyo ya iyice çekilmez oluyodur :S
Hem de nasıll 3 4 aydan sonra geçermiş baş ağrıları bekleyeceğiz artık başa gelen çekilir :)
Böyle çileye can kurban tabi :))
İnşallah canım, başka problemim olmuyo zaten genelde. Bazısın da mide bulantısı çok olur. 4 ay durmadan çıkartan arkadaşım vardı serumla ayakta duruyodu kız. İnşallah hiçbirimiz öyle olmayız, ilk 3 ayı atlatınca rahatlarız zaten,inş bi daha böyle vurmaz birden ağrılar da sen de rahat edersin
Senin başladı mı belirtiler var mı sıkıntı?inş bi daha böyle vurmaz birden ağrılar da sen de rahat edersin
Senin başladı mı belirtiler var mı sıkıntı?
inş hiç olmaz :)Bende hala hiçbi şey yokhiç belirti yok henüz. ama daha çok erken o yüzdendir belki de.
bulantı falan yok ama çok gazım oluyor akşamları şişkinlik oluyorİnşallahsende var mı bi şeyler peki
bulantı falan yok ama çok gazım oluyor akşamları şişkinlik oluyor,midem ekşiyor bide agzımda sürekli değişik bir tat var
yüksel ihtimal canım :) çok mu yiyorsun peki? doktor sana ne dedi gittiğinde genel olarakYaaa ondan mdr bilmyrm da geceleri de ben yatarken nwfesim kesiliyo sanki böyle dünyaları yemişim gibi kalbiö ağzmdq atıyo. hamilelikten midir acaba
yüksel ihtimal canım :) çok mu yiyorsun peki? doktor sana ne dedi gittiğinde genel olarak
iyi yapmıssın canım kontrollu beslenmek gerek hamile olmak demek cok yemek yemek diil sonuçta :) bende dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama işte o akşam yemeğindeki şişlik mahvediyor beni :) bir süre böyle devam edecek sanırım,birde ben geceleri cok sık uyanıyorum ,sabahlarıda cok erken kalkıyorum heyecandan sanırsam ,sendede varmı ?yoo çok yemiyorm ama çok kötü oluyorm geceleri. doktor bana sadece kendini yorma ağır kaldırma dedi. çarşamba tekrar gidicez ya belki o zaman söylycektir detaylı olarak. ben diyetisyene de gittm bu arada. kontrollü ve düzgün beslenmek istiyorum hamileliğimde. 2 gündür de listeye göre besleniyorum. ama geceleri gerçektne yatarken çok kötü oluyorm yaa nefes nefese
iyi yapmıssın canım kontrollu beslenmek gerek hamile olmak demek cok yemek yemek diil sonuçta :) bende dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama işte o akşam yemeğindeki şişlik mahvediyor beni :) bir süre böyle devam edecek sanırım,birde ben geceleri cok sık uyanıyorum ,sabahlarıda cok erken kalkıyorum heyecandan sanırsam ,sendede varmı ?
ben normalde 4 litreye yakın su içiyordum hala devam ediyorum içmeye içmessem duramam valla :) çiş dışındada cok uyanıyorum ben sorun orda :)yok ben uyanmıyorm. sadece normal kalkma saatimden 1 saat önce kalkıp çişe gidiyorumbu rutine bindi bende artık. bi de ben hiç su içmiyodum, diyetisyen günde 3 lt içmeniz lazm dedi. zor bela onu da içersem heralde geceleri ben de sık sık uyanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?