Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

canım teşekkür ederim çok saol inş hepimizin saglıcakla büyüsün bebişi,nasıl degerim sence düşük mü?
amin canım inş. Hayır gayet iyi merak etme . Hem bildiğim kadarıyla değerin kaç çıktıgı değil 2 günde 2 katına yükselmesi önemli olan İçini ferah tut ve bebişini büyütmeye bak bi sorun cıkmaz inş. Bende cuma günü gidecem kontrole bakalım ne diyecek

ay hadi inş senin kese görünmüşmüydü canım,pıt pıt :) haberlerle gel inş

Evet tatlım kese göründü bi sorun çıkmazsa kalp atışlarını duyabiliriz dedi doktor

Sende kendini çok yorma bol bol dinlenmeye çalış ilk günler önemli unutma. Ay çok sevindim inan
oh oh çok şükür çok sevindim keseyi görmenize annesi :) inş pıt pıt diyede kalp atışını duyarsınız miniğin,teşekkür ederim güzel dileklerin için

oh oh çok şükür çok sevindim keseyi görmenize annesi :) inş pıt pıt diyede kalp atışını duyarsınız miniğin,teşekkür ederim güzel dileklerin için
Teşekkür ederiz canım İnş sende en kısa zamanda görürsün miniğini :) zaten nokta kadar bişey tam da belli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…