- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.801
canım gözünaydınkızlar sonucum belli oldu 356,83 :)
canım teşekkür ederim çok saol inş hepimizin saglıcakla büyüsün bebişi,nasıl degerim sence düşük mü?
amin canım inş. Hayır gayet iyi merak etme . Hem bildiğim kadarıyla değerin kaç çıktıgı değil 2 günde 2 katına yükselmesi önemli olancanım teşekkür ederim çok saol inş hepimizin saglıcakla büyüsün bebişi,nasıl degerim sence düşük mü?
ay hadi inş senin kese görünmüşmüydü canım,pıt pıt :) haberlerle gel inşamin canım inş. Hayır gayet iyi merak etme . Hem bildiğim kadarıyla değerin kaç çıktıgı değil 2 günde 2 katına yükselmesi önemli olanİçini ferah tut ve bebişini büyütmeye bak bi sorun cıkmaz inş. Bende cuma günü gidecem kontrole bakalım ne diyecek
Evet tatlım kese göründü bi sorun çıkmazsa kalp atışlarını duyabiliriz dedi doktoray hadi inş senin kese görünmüşmüydü canım,pıt pıt :) haberlerle gel inş
oh oh çok şükür çok sevindim keseyi görmenize annesi :) inş pıt pıt diyede kalp atışını duyarsınız miniğin,teşekkür ederim güzel dileklerin içinEvet tatlım kese göründü bi sorun çıkmazsa kalp atışlarını duyabiliriz dedi doktor
Sende kendini çok yorma bol bol dinlenmeye çalış ilk günler önemli unutma. Ay çok sevindim inan
Teşekkür ederiz canımoh oh çok şükür çok sevindim keseyi görmenize annesi :) inş pıt pıt diyede kalp atışını duyarsınız miniğin,teşekkür ederim güzel dileklerin için
evet evet inş görelim duyalım hepimizTeşekkür ederiz canımİnş sende en kısa zamanda görürsün miniğini :) zaten nokta kadar bişey tam da belli olmuyo
kızlar sonucum belli oldu 356,83 :)
saol canım bende cok sevindim valla :) sen ne yaptın gittinmi hastaneyeYaaaaaaaaa çokkk sevindimmmm çokk. hayırlı uğrlu olsunn
çok mutlu oldum canımkızlar sonucum belli oldu 356,83 :)
saol canım çok teşekkür ederim,darısı isteyenlere inşçok mutlu oldum canımhadi hayırlı olsun
çok şükür cok sevindim canım benimEvett gittm ben de gördük keseyi. haftaya çarşamba da gidicez bebişi görmeye inşallah
Hahaha evet sen yolumuzu actın :)))kızlar benim hamile kalmamı bekliyormuşunuz herhalde
inşallah sağlıklı alırız kucağımıza :)Hahaha evet sen yolumuzu actın :)))
İnş canım inş Çoookk amininşallah sağlıklı alırız kucağımıza :)
Doktora gittnmi sen duydunuzmu pıt pıtı :)inşallah sağlıklı alırız kucağımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?